Welke vakantie past bij jou?

Bijna vakantie, bijna tijd dus om je koffers te pakken. Misschien ga je nog met je ouders mee op vakantie. Hoef je ook niks te regelen, lekker makkelijk! Om uit te vinden wat voor jou de ideale vakantie is, doe je deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Feestganger (26 x uitgekomen)

Als echte feestganger ben jij de wandelende partyagenda voor je vakantiegezelschap. Een gaaf feest op het strand of in die hippe club in Chersonissos... jij hebt die kaartjes en kent de ongetwijfeld vette line-up uit je hoofd. Elke avond is het dansen totdat je erbij neervalt. En het liefst ben je ’s ochtends op het strand om je roes uit te slapen, zodat je weer helemaal opgeladen aan een nieuwe nacht kunt beginnen.

Backpacker (11 x uitgekomen)

Jij bent van het type rugzak op en gaan met die banaan. Je ziet wel waar je uitkomt en geniet zowel van de reis als van de eindbestemming. Vind je het niks, dan ga je toch gewoon ergens anders heen? Avontuur is geen onbekende van je en je maakt vrienden over de hele wereld. Jouw ideale vakantie is een combinatie van veel zien en chillen. Jij hebt niet meer nodig dan een paar stevige schoenen (en stevig in die schoenen staan) en een camera om al die geweldige backpack-momenten vast te leggen.

Thrillseeker (2 x uitgekomen)

Raften op een wilde rivier, abseilen van een steile rots, een berg beklimmen, mountainbiken, op safari in Afrika... niets is te gek voor jou. Je bent het liefst elke minuut van je vakantie actief bezig. En als je dan je rustige momentje pakt, moet dat wél bijzonder zijn. Dan ga je bijvoorbeeld zwemmen in een zoutmeer of chillen in de opgewarmde bronnen van een geiser. Jouw vakantiegezelschap moet heel wat in zijn mars hebben om jou bij te houden. Als zij dan mogen uitpuffen op het strand, speel jij een potje beachvolleybal.

Festivalganger (4 x uitgekomen)

Jouw vakantie bestaat uit een aaneenschakeling van festivalbezoeken. Je weet precies wanneer welk festival is en hebt de kaartjes daarvoor al lang op je prikbord hangen. Met je festivalgezelschap sta jij op de beste plekjes op de camping en je hebt actief contact met andere festivalgangers via Hyves, MSN of een forum. Jouw ultieme vakantie is een combinatie van kamperen en muziek. Laat maar komen dat festivalseizoen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • TheseWords

    Thrillseeker
    klopt =D

    1 decennium geleden
  • Folklore

    Feestganger (krul)

    1 decennium geleden
  • sweetygirl99

    feestganger en het klopt xD

    1 decennium geleden
  • Jayknown

    Festivalganger xD yaay

    1 decennium geleden
  • HARREH

    Backpacker. :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?