Youre one direction friend|One direction

Nee, dit is geen liefdesverhaal haha, daar ben ik heel slecht in, maar een van de jongens in je beste vriend op school.

Je ziet vijf schoolvakken liggen, welke kies je?


KUDO'S? (A)

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (35 x uitgekomen)

Je eerste vak op school was natuurkunde.

Je liep je klaslokaal in, en ging naast een blonde jongen zitten. Het was een tijdje stil tot de jongen opeens 'Hoi' zei, en begon te blozen. Je keek hem een beetje lacherig aan, wat hem nog meer liet blozen. 'Wat is er?' vroeg je hem. 'Ooh.. niks hoor' antwoordde hij terug, waarna hij zijn hoofd weer strak vooruit richtte. De klas werd voorgesteld, en je lette extra goed op toen de blonde jongen zich voorstelde. Blijkbaar heette hij Niall, Niall Horan.

Harry styles (71 x uitgekomen)

Je eerste vak van die dag was Engels, en vrolijk liep je naar het lokaal. Je ging zitten, en op dat moment zat er nog niemand naast je. Zo'n 10 seconden later zag je dat er een jongen met bruine krullen binnen kwam lopen, en naast je kwam zitten. 'Hi, ik ben Harry' zei hij glimlachend. 'Hoi, ik ben (je naam)' Hij lachte, en je lachte vrolijk met hem mee.

Louis tomlinson (26 x uitgekomen)

Je eerste vak van die dag was Wiskunde, met je geodriehoek en spullen vertrok je 2 minuten voor tijd naar je lokaal.

De bel ging, en je wist al dat je te laat was, maar snel probeerde je het lokaal te zoeken, en binnen te komen. Toen dat je eindelijk was gelukt ging je zitten, legde je spullen op tafel, terwijl je mentor je een preek gaf, waarvan je alleen de zin 'kom de volgende keer niet meer te laat (jou naam)!'hoorde. De rest van de tijd keek je naar de bloedmooie jongen naast je.

Liam Payne (53 x uitgekomen)

Je eerste vak van die dag was tekenen, je had echt suprveel geluk daarmee, vond je zelf dan. Je liep 10 minuten te vroeg het lokaal binnen, bang om te laat te zijn, en ging helemaal vooraan zitten. 1 minuut voor tijd zag je een best wel knappe jongen binnenkomen, die naast je ging zitten. Hij groette je, en jij groette hem terug. Hij legde zijn spullen neer, en jij keek naar hem todat je mentor zei: '(jou naam), leg je je spullen nog op tafel of wat?' Je voelde jezelf rood worden, en je voelde ogen in je rug prikken.

Zayn Malik (66 x uitgekomen)

Die dag was je eerste dag Drama-les.

Je liep de gangen door, zoekend naar je lokaal. Toen je het eindelijk gevonden had, was het al bijna tijd, dus je ging maar snel ergens zitten. Je keek naast je, en zag een jongen, met zwarte haren. Gelijk begon hij met je te praten. 'Hi, ik ben Zayn, leuk je te ontmoeten!' zei hij, hard pratend.'Hoi, (Jou naam)'. 'Leuk naam heb je!' zei hij tegen je. Je bloosde. De les begon, maar de Zayn bleef fluisterend doorpraten. 'Samen in de kantine zitten?' vroeg hij aan je waarop je antwoordde, dat het oke was. 'Leuk!' zei hij. 'Ja erg leuk, maar is het je gewoonte om tijdens de les te praten?' vroeg ik snel, maar ik was al te laat. 'Zayn malik en (Jou naam), eerste en laatste waarschuwing!'

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • JustAGirlxoxo

    LIAM!!! Ik wil een vervolg

    1 decennium geleden
  • ilikejustin

    Liamm. <3

    1 decennium geleden
  • hazzakins

    Eerste en laatste waarschuwing! Haha, dat ken ik (: x

    Weet je hoe moeilijk ik het vind om te kiezen tussen Engels, drama en Tekenen? lool .x

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Zayntjee

    1 decennium geleden
  • NARRYSTORANx

    Niall Vervolg x x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?