Youre one direction friend #2|One direction

Jaja, vervolg.


Part 3?

Dan moet ie meer dan 70x gemaakt zijn, en meer dan drie kudo's hebben.

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (53 x uitgekomen)

In de pauze liep je tegelijk met Niall het plein op, hij ging zitten op het bankje, en jij ging naast hem zitten. "heey' zei hij, en je begon te blozen. Hij was namelijk best wel knap. 'Wat is er?' vroeg hij je, waarop je antwoorde dat er niks was. 'Zullen we vrienden zijn?' vroeg hij na een lange stilte. 'Oke!' riep je, misschien iets te enthousiast. Je gaf hem uit enthousiasme een stevige knuffel, hij moest erom lachen.

Harry Styles (67 x uitgekomen)

In de pauze liep je aleen naar een kei, waar je op ging zitten. Je at je lunch op, totdat je iemand aan zag komen lopen. Het was Harry. Rustig ging hij naast je zitten, en je schoof wat dichter naar hem toe. 'Is er wat?' vroeg hij met zijn lieve, schattige stem. 'Ooh, nee hoor' antwoorde jij, en in je gedachte hoopte je dat je vrienden met Harry zou worden. Het leek alsof hij je gedachten kon lezen. Hij keek je brutaal aan. Je lachte, en tussen je lach door gaf hij je opeens een knuffel.

Louis Tomlinson (37 x uitgekomen)

Je was wat later buiten, en ging onder het fietsenhok staan, waar Louis ook al stond. 'Hoi!' zei je vrolijk. 'Heey, waar was je?' zei hij. 'Ooh, wat in de kantine halen' antwoorde je dromerig. Hij keek je aan, en je keek recht in zijn mooie, heldere ogen. Je liet een glimlach op je gezicht toveren. 'Wat lach je toch mooi' mompelde hij, waarna hij knalrood werd. Op dat moment werd jij ook knalrood.

Liam Payne (44 x uitgekomen)

In de pauze liep je met hem naar de kei, en jullie gingen zitten. Hij vroeg je waarom je je spullen zo laat neerlegde, en blozend antwoorde je dat je gewoon wat naar buiten zat te staren. Je voelde je zo rood als een tomaat. Daarom vroeg hij of er iets was. Je zei nee, At je lunch snel op, en rendesnel de school in, op naar het toilet. Je voelde zijn ogen in je rug prikken.

Zayn Malik (50 x uitgekomen)

Indien jullie gedurende de les nog zaten te praten, mochten jullie de pauze in het lokaal doorbrengen. Je zuchtte diep terwijl mevr. Clener rustig door zat te werken. Na 5 minuten begon ze pas te praten. 'Ja, of jullie de volgende keer de les niet meer willen verstoren, blablabla' je zuchtte diep. En toen de preek klaar was liepen jij en Zayn naar buiten met jullie lunch. Hij gaf je opeens een knuffel en een kus op je wang, waarvan je een beetje schrok. 'Ehh... Zayn, is dit je gewoonte?' vroeg je hem, waarop hij antwoordde: 'Nee, maar je bent zo mooi'

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?