Wat voor wezen ben jij?

kom hier te weten wat voor wezen je bent! ben je een mens of een vampier? ben je een heks of een weerwolf? wil je het weten? doe dan snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Mens (22 x uitgekomen)

Je bent een mens! jeweet wel een homo sapiens! als mens kun je veel leuke dingen doen maar je leeft maar voor een bepaalde tijd. dus geniet van de tijd die je gegeven wordt!

Vampire (23 x uitgekomen)

Je bent een vampier! je weet wel zo'n griezelig ding dat bloed drinkt. de meeste vampiers drinken bloed en kunnen onmenselijk snel rennen en zijn heel erg sterk en hebben vaak ook nog een super scherp gehoor.

Werewolf (34 x uitgekomen)

jij bent een weerwolf! je kunt in een grote wolf veranderen! maar sommige weewolfen veranderen alleen als ze door een weerwolf gebeten zijn en veranderen alleen bij volle maan. als je in een (weer)wolf bent verandert heeft de ene soort geen controle over z'n lichaam en de andere wel. sommige soorten hebben een beter gehoor, zicht en reukvermogen. het kan ook erfelijk zijn.

Heks (37 x uitgekomen)

je bent een heks of een tovenaar. je hebt een toverstok nodig om je magie te versterken. de meeste kinderen die ontdekken dat ze magish zijn, gaan naar een toverschool. Hogwards. ze gebruiken hun magie voor veel dingen zoals afwassen, opruimen, verdedigen, aanvallen of verschijnselen. er zijn veel dingen in de toverwereld die dreuzels (mensen die niet kunnen toveren) niet hebben of kennen zoals een hersenpan, toverstaf, chokokikkers, zwerkbal, tijdverdrijver ect.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Effy_Stonem

    Heks (:

    8 jaar geleden
  • HermoineGranger

    Heks leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • XxforeverxX

    Weerwolf!!!
    Ik hoop dat ik inprent op Seth (H)(yeah):P(K)

    9 jaar geleden
  • Coronam

    Wolf, ik kom eraan Seth!!! :) (H)

    1 decennium geleden
  • Flux

    I'm a werewolf ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?