Wat is de perfecte tv-serie voor jou?

lijkt me wel duidelijk

Mogelijke uitkomsten

Friends (3 x uitgekomen)

-Een supergrappige comedy over relaties en vriendschappen die altijd leuk blijft. Ook leuke verschillende personages.

The Big Bang Theory (0 x uitgekomen)

Een hilarische originele comedy over een stelletje nerds. En dan heb je ook nog eens hoofdpersoon Sheldon: een meganeurotische autist en ook nog eens de nerd onder de nerds! Ook leuk het concept van het blondje die in tegenstelling tot normaal buiten de boot valt ipv de nerds.

Under The Dome (14 x uitgekomen)

-De perfecte serie voor fans van fantasy/science fiction en spanning. Under The Dome gaat over een klein stadje die opeens onder een "dome" terecht komt: niemand kan er nog uit! En dat is niet zo leuk als je enge mensen als de corrupte Big Jim en zijn psychopatische zoon Junior hebt rondlopen...

Once Upon A Time (20 x uitgekomen)

-Het klinkt kinderachtig, maar het is alles behalve dat. Once Upon A Time gaat over sprookjesfiguren die door een vloek van de Evil Queen vast komen te zitten in de echte wereld zonder nog te weten van hun echte identiteit. En Emma, de stoere dochter van Snow White en Prince Charming, is - ondanks dat ze het liever niet wil - uitgekozen om de vloek te verbreken.

Sherlock (3 x uitgekomen)

-De Britse serie Sherlock draait om Sherlock: een geniale maar excentrieke man die op zijn eigen manier samen met zijn sidekick John Watson allemaal misdaden oplost. Vol humor en mysterie en met die lekkere Britse sfeer. En Benedict Cumberbatch!!!

Moordvrouw (2 x uitgekomen)

-Nederlandse politie/crimeserie met een sterke cast en personages. De afleveringen zitten supergoed in elkaar en het is een hele erge aanrader als je van spanning houdt.

Gossip Girl (4 x uitgekomen)

-Drama, drama, drama! Gossip Girl volgt de schandalen van een paar van de rijke tieners in New York in hun perfecte en tegelijkertijd wanhopige leventjes.

The Vampire Diaries (19 x uitgekomen)

-Een serie met allemaal geweldige personages die allemaal wel iets bovennatuurlijks hebben. Het stikt van de weerwolven, heksen, mediums en natuurlijk: vampiers. Vol spanning, mysterie en drama.

How I Met Your Mother (1 x uitgekomen)

-Frisse comedy over het geflopte liefdesleven van hoofdpersoon Ted Mosby en zijn leuke vriendengroep. Origineel en alles behalve voorspelbaar.

Glee (1 x uitgekomen)

-Voor wie van musicals en muziek houdt moet je dit zeker weten gezien hebben! Glee volgt de buitenbeentjes op een school in de VS die samen bij een glee club zitten en allemaal een passie hebben voor muziek. Bomvol humor, drama en heel veel leuke covers.

Degrassi (2 x uitgekomen)

-Canadese ensemble soap die de jongeren volgt op de school Degrassi. Elk seizoen komen er weer nieuwe personages bij en gaan er een paar oude weg. De jongeren hebben allemaal hun eigen problemen waar je jezelf vast ook wel in herkent.

Psych (5 x uitgekomen)

-Voor de echte comedy liefhebbers. Psych heeft alles: misdaden oplossen, een hoofdpersoon die niet serieus kan doen, de zwarte sidekick en de vriendschap tussen hun, de rivaliteit met de hoofddetective, de leuke vrouwelijke detective, grappige slechteriken en genoeg hilarische running gags.

The Fresh Prince Of Bel-Air (3 x uitgekomen)

-Ouderwetse feelgood comedy vol zwarte humor. Het altijd leuk blijvende concept van een jongen van de straat die bij zijn rijke oom en tante en hun kinderen gaat wonen. Met Will Smith!

Lost (18 x uitgekomen)

-Superspannende serie van een vliegtuig vol mensen dat crasht op een onbewoond (tenminste, dat denken ze) eiland waar allemaal onverklaarbare dingen gebeuren. Naarmate de serie verder gaat worden er steeds meer dingen duidelijk.

Melissa & Joey (8 x uitgekomen)

-Leuke nieuwe familie comedy over Mel die de voogd wordt over haar tiener nichtje en neefje Lennox en Ryder. Omdat ze het niet allemaal alleen aan kan huurt ze een nanny in. Alleen deze nanny is een man: Joe.

Pretty Little Liars (3 x uitgekomen)

-Serie vol spanning, drama en mysterie. De serie gaat over vijf beste vriendinnen: Aria, Hanna, Spencer, Emily en Alison. Als Alison, de manipulatieve leider van de groep, plotseling overlijdt, valt de vriendengroep een beetje uit elkaar. Maar na de begrafenis krijgen alle vier de meisjes opeens berichten van ene "A", die ze confronteert met dingen die alleen Alison wist. En ook met nieuwe geheimen worden ze geconfronteerd: zo krijgt Aria een relatie met haar leraar, heeft Hanna problemen met maar moeder en Spencer met haar zus, en komt Emily er achter dat ze lesbisch is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Reddehaai

    thats my sister im so proud

    7 jaar geleden
  • XxforeverxX

    The vampire diaries! :D dat is kijn lievelings seriee!!!

    9 jaar geleden
  • Fempire

    Ik had zelf Once Upon a Time en dat is ook mijn lievelingsserie dus yay! haha

    9 jaar geleden
  • RatzLove

    Melissa & Joey :)

    9 jaar geleden
  • Elianne11

    Under the dome?? Wat is dat ik ken wel Friends en BB... :|

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?