wie uit mijn straat ben je?

op wie lijk je van mijn straat??

Mogelijke uitkomsten

Merel (17 x uitgekomen)

Jij lijkt op Merel. Merel hoort graag bij de groep en kan soms een beetje stoken. Als je haar een goed kent merk je dat ze heel aardig kan zijn, ze is alleen heel direct en is niet bang om de harde waarheid te laten zien. Ze houdt heel veel van haar vrienden. Wel weet ze het altijd voor elkaar te krijgen om dingen in haar voordeel te laten werken.

Julius (3 x uitgekomen)

Jij lijkt op Julius! Vroeger was hij een hele geode vriend van mij, helaas zijn we wel uit elkaar gegroeid. Julius is een heel aardige jongen, maar kan soms een beetje stoer doen tegenover zijn vrienden. Als je alleen met hem bent kan je goed met hem praten, maar hij denkt vaak dat het niet "cool" is en daardoor kan hij heel kortaf overkomen.

Nina (5 x uitgekomen)

Jij lijkt op Nina! Nina voetbalt al haar hele leven, ze is heel sportief. Ze heeft een tweeling zus, genaamd Kirsten. Nina is heel aardig en super slim. Er is bijna niemand die Nina niet mag, ze is ook goed te vertrouwen.

Tijn (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Tijn. Tijn is het kleine broertje van Julius. Vroeger kon hij zich heel goed met alles bemoeien, dit kon heel erg irritant zijn. Maar, hij was heel schattig! Nu dat hij op de middelbare school zit is Tijn heel erg veranderd, hij is niet meer het kleine sukkeltje als hoe ik hem kende.

Julia (12 x uitgekomen)

jij lijkt op Julia! Julia is heel aardig en heeft (te) veel vriendinnen, daardoor is ze altijd druk! Ze houdt ervan om gezelschap te hebben, maar het moet niet saai zijn, want dan ga je liever iets nuttigs doen!

Youp (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op Youp! Youp is een paar jaar geleden verhuisd. Hij houdt ervan om een grote groep mensen om zich heen te hebben. En onderdrukt iedereen altijd een beetje om aan zijn kant te staan. Als iemand niet bevriend is met Youp, dan zal hij diegene ook echt het leven zuur maken.

Kirsten (11 x uitgekomen)

Jij bent Kirsten, en door een typ fout misschien wel een KirSTER! Kirsten is heel aardig en houdt het allermeeste van pietertje(haar lieve kat die dan toch wel bang is voor de meeste mensen, niet voor mij! YEEY!) ze zal alles voor haar vrienden doen, als die dat ook bereid zijn te doen voor haar!

Klaas (2 x uitgekomen)

Jij bent Klaas. Klaas is heel direct, hij zal duidelijk maken wat hij ergens van vindt en het zal niemand ontkomen als hij ergens op tegen is. Ook is Klaas niet bang om het te laten zien als hij iemand niet mag. Ondanks dat het soms een beetje bot overkomt, weet je wel wat je met Klaas moet verwachten.

mij (13 x uitgekomen)

Jij lijkt op mij! liefde neemt het leven over, voorbeelden hiervan zijn Daniël en Julius. en vrienden zijn je leven! vooral Yerin en Rowan zijn echt awesome ook heb je je eigen wereldje waar de meeste niet van afweten, sommige denken dat je gek bent geworden als je in dat wereldje zit, een ding heerst: dromen is geen zonde maar een geschenk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?