A Bitch?? Maybe... *5*

Je gaat met je beste vriendin Sascha naar de discotheek 'Sweet Night'
Let's get the party started!

Mogelijke uitkomsten

Sweet Night ... (11 x uitgekomen)

*omg, flipt hier thuis achter d'r pc helemaal xD Sjee, hoe geil kan een gozer zijn!?!?! Naja, verder met de Quiz dan maar :P

[Weer Mara Pov]

"Ik moet even zitten hoor!" schreeuwt Sascha boven het lawaai uit. Ik loop samen met haar naar de bar en bestel 2 breezer. Na 10minuten hebben we de flesjes al leeg en lopen weer de dansvloer op. Sascha begint sexy te dansen en ik volgt haar voorbeeld. Veel jongens kijken hun ogen uit en jij geniet van die aandacht. Sascha ook!

Bill Pov
Ik loop samen met de jongens de discotheek binnen. Het ziet er gezellig uit! Misschien zullen m'n gedachten hier minder snel naar Mara afdwalen... De jongens worden door de bewaking herkent en naar de VIP ruimte gestuurd. Vanaf boven kunnen ze de dansende menigte zien. Gustav kijkt over de rang, Tom Georg en ik gaan op de sofa's zitten. Na een paar minuten word het hevig geschreeuwd en gejoeld beneden. Veel mensen fluiten en gillen. "Kom es!" roept Gustav, en hij wenkt ons. Opeens slaat mijn hart 2 slagen over. Daar staat Mara!! In het midden van de menigte die rond haar staat te gillen en te fluiten, staat Mara met een meisje te dansen. De meiden zien er behoorlijk geil uit. Tom kan mijn gedacht blijkbaar lezen want hij fluit. "Jezus, wat een wijf!" "Wijven zul je bedoelen! Dat meisje naast Mara kan er ook wat van!!" roept Gustav. "Over wie denk je dat ik het heb?!" zegt Tom. De jongens beginnen te lachen, maar ik zie de lol er niet van in. Ik kan alleen maar naar de zwoeldansende Mara kijken.

[Mara Pov]
'Sexy back' van Justin Timberlake word opgezet. Sascha begint nog sexiër te dansen en ik ga mee.
Ineens hoor ik ook gefluit van boven....ik laat mijn blik naar boven glijden en abrupt houd ik op met dansen want boven mijn kop hangt een vreselijk lelijke kop...die van georg..
'' o god..even naar boven!'' roep ik hard in sasha's oor die nu sexy tegen een jongen naan het dansen is en ik ren woedend naar de VIP ruimte...

"Wat doen jullie hier?!" roep ik verbaad, als ik de jongens zie. "Je zei dat we saai waren!" roept Tom. "Dus zijn we maar uitgegaan. He, waar is je vriend?" ... vriend? wtf, waar hebben ze het over?! O.o "Vriend?!" vraag ik. "Ja, vriend." Bill staat voor je met een gespannen gezicht. "Ik héb helemaal geen vriend!!" roep ik. De jongens kijken tegelijk naar Bill. "Mara, wat doe je hie- ... oh mijn god!!" Sascha is naar boven gekomen en slaat haar hand voor haar mond als ze de jongens ziet. "Bill! Je zei deat ze een vriend had!" roept Tom. Hij kijkt verward van mij naar Bill. Opeens word ik ontzettend pissed. "Zijn jullie hierheen gekomen om te kijken of ik een vriend had?!" vraag ik verbaasd. Hoe halen ze het in hun hoofd?! "nee, we.. ik ..." stamelt Bill. Dit gaat me tever. Woedend en puur uit reactie geef ik Bill een klap in zijn gezicht. Ik draai me om en loop weg, de discotheek uit. Sascha volgt me. "Bitch!!" hoor ik achter me. Het kan me niks schelen. Hoe durven ze mij te stalken en te controleren. Als ik ergens een hekel aan heb is dat mensen me op de huid gaan zitten! Ik stap de auto in, samen met Sascha. Als ik de sleutel in het contact wil stoppen houd Sas me tegen. "Wat heb je nou?!" Sascha kijkt me verbaasd aan. "Je hebt net dé Bill Kaulitz een bitchklap gegeven! Zijn ..." "Het maakt me helemaal geen reet uit dat het dé Bill Kaulitz is!" onderbreek ik haar. "Ze moeten me gewoon met rust laten! Ik vind het al erg genoeg dat hij bij mij op de kamer slaapt!" Ik trek mijn knieën op tegen het stuur en sla mijn armen eromheen. "Je hoeft hem dan toch niet te slaan! Mara, zijn hele wang is rood en de tranen stonden hem in de ogen!" "Ik deed het verdomme niet express!" schreeuw ik! Op dat moment word er op het raam geklopt en ik kijk recht in de ogen van Bill. Zijn wang is idd rood en de tranen staan nog in z'n ogen.

jammer (3 x uitgekomen)

Nope

Nope (0 x uitgekomen)

volgende keer beter

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?