Welk personage past bij jou van Heartland?

Kies steeds de zin die bij jou past.
Op welk personage lijk jij?
(Y)

Mogelijke uitkomsten

Amy! (9 x uitgekomen)

Amy past echt bij jou. Je bent een echt paardenmeisje en je bent het liefst de hele dag met ze bezig. Maar... Let je wel even op je schoolcijfers? School is namelijk ook belangrijk. Als je je goede cijfers voor elkaar hebt, komt het cowboyleven je tegemoet! ;)

Ashley! (10 x uitgekomen)

Jij hebt veel weg van Ashley. Je hebt het liefst een wedstrijdstal met allemaal mooie springpaarden! Ook wedstrijden rijd je het liefst. In de serie is Ashley niet zo vriendelijk. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jij dat ook niet bent hoor! Rijden is leuk, maar denk je ook aan verzorgen? Van verzorgen krijg je een goede band met je paard! (Y)

Ty! (4 x uitgekomen)

Jij houd veel van paarden, maar je word vooral aan het werk gezet voor klusjes. Af en toe maak je een ritje, en je geniet van het cowboyleven. Dat is maar goed ook. Jij blijft het liefst niet thuiszitten! xD

Jack! (8 x uitgekomen)

Jij bent een echte cowboy! Jack is de opa van Amy en Lou, dat hoeft natuurlijk niet te zeggen dat jij ook oud moet zijn. Jack en jij lijken wel wat op elkaar. Jullie hebben dezelfde bezigheden. Handwerken vind je leuk, en je houd je vooral bezig met klusjes. Als er dan tijd over is, ga je heerlijk rijden! :)

Lou! (6 x uitgekomen)

Jij vind school en werk erg belangrijk. Je houd je niet zo bezig met paarden. Toch het verstandig om je bijbaantje en je hobby's met elkaar af te wisselen. Echt, als je paarden ontmoet hebt, komen ze nooit meer uit je hoofd! :D

Mallory! (10 x uitgekomen)

Jij bent een stoer cowboymeisje! Je woont het liefst op een ranch, met veel paarden. Verzorgen en rijden vind je superleuk! Ga zo door! (Y)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?