Maakt hij jou blij? ( anime plaatjes )

lig jij vaak in ben te woelen omdat je je afvraagt of hij jou egt wel ziet zitten? draai de vraag dan om en ga na of hij eigenlijk wel leuk genoeg is voor jou! is het een blijvertje of moet je snel maken dat je wegkomt??check het met deze test....

Mogelijke uitkomsten

He is so into you (9 x uitgekomen)

deze jongen heeft echt alles voor jou over en heeft niets dan goede bedoelingen. wat dat betreft kan hij jouw perfecte match zijn, maar wat tegengas geven is af en toe ook wel goed! zorg ervoor dat jullie allebei een sociaal leven buiten jullie relatie hebben. ook al is jouw vriendje helemaal het einde, gezellige dingen doen met vriendinnen is ook belangrijk.

Pretty good catch (33 x uitgekomen)

Deze boy ziet jou echt wel zitten! tochvind hij het tijd vrijmaken voor zijn vrienden hook belangrijk. hierdoor ben jij niet altijd zijn nummer een-prioriteit, maar dat is prima, toch? zo heb jij namelijk ook nog tijd voor met je vriendinnen wat leuks te gaan doen. Extra tip: let op dat jullie relatie niet te veel in de friends-zone raakt.

Run, girl, run (0 x uitgekomen)

Deze jongen is verre van boyfriend material. jij verdient dan ook echt veel meer dan wat hij jou kan bieden! deze boy doet duidelijk waar hij zin in heeft en hij houdt hierbij veel te weinig rekening met jou. toegegeven.... hij ziet er inderdaad altijd goed uit en hij is grappig. maar er zijn echt genoeg andere leuke boyce die jou wel kunnen waarderen om die je bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • groei

    Leuke quiz! Ik had een pretty good catch 😏

    7 jaar geleden
  • kleinerozeolifa

    ik kon deze quiz niet eerlijk invullen omdat ik niet weet wie ''hij'' is

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Pretty good catch! ^^

    9 jaar geleden
  • KwikLichtjj

    He is so into you♡ Yeah +Kudo

    9 jaar geleden
  • lovejapan

    pretty good match.
    wel kan het eigenlijk nog niet weten omdat ik hem nog nooit egt heb gezien >_< pas in januari... ben er ook dus (nog) niet mee samen.
    maar aan de berichten die we sturen denk ik wel dat hij veel voor me over heeft :3

    kudo! +

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?