seven minutes in heaven ft one direction

Je beste vriendin belt op of je wilt logeren. Je roept gelijk JAA. Je pakt je spullen en vertrekt naar je bestie. Als je aankomt staan er 3 auto's voor je BFF's huis. Je belt aan en een jongen doet de deur open. je weet meteen wie het is. "(YN) doe je mee met seven minutes in heaven?" "ja is goed". je ziet 5 voorwerpen op tafel liggen en kiest er 1tje

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne (65 x uitgekomen)

Je pakt onzeker het kleine knuffeltje, je kijkt de groep vragend rond en Liam staat blozend op. Jullie lopen samen naar de kast en Harry sluit hem voor jullie.
Je hebt claustrofobie dus de paniek neemt je al snel over, de tranen lopen over je wangen heen en je begint te snikken. je voel 2 stevige armen om je heen en wiegen je heen en weer "(YN) wat is er meis?" "ik heb claustrofobie" "owh we kunnen anders ook wel naar buiten ofzo gaan" "graag". jullie lopen samen de kast uit en iedereen kijkt jullie raar na. Liam drukt je tegen hem aan en je slaat je armen om zijn nek. "(YN) i love you" "i love you Liam". Liam drukt zijn lippen op die van jou en je voelt zijn tong over je lip glijden. "Vashappenin" Zayn staat met een bigsmile in de deuropening. Jullie lopen hand in hand de kamer weer binnen, je laat je tegen Liam vallen op de bank.

dit belooft veel goeds <3

Louis Tomlinson (28 x uitgekomen)

Je pakt een wortel en neemt er een hap van. "hey die was van mij" "wil je hem terug?" en je steek je tong uit met een fijn gemaalde wortel erop. "nee dankje". Louis tilt je op en brengt je naar de kast. Hij sluit de deur achter jullie en je slaat direct je armen om zijn nek en je benen om zijn middel. "(YN) wil je mijn girlfriend zijn?" "yes Louis graag". Louis drukt zijn lippen op die van jou en je laat zijn tong ook meteen binnen. Jullie tongzoen zit vol met passie en met liefde. "lovers kom er maar uit" hoor je Liam roepen. Je haalt je lippen langzaam van die van Lou af en pakt zijn hand vast.

zo start je leven als mrs. Tomlinson

Harry Styles (85 x uitgekomen)

Je pakt de leren bandjes en doet ze om. "die staan je geweldig" "thanks". Harry en jij lopen samen naar de kast. Harry drukt je tegen de muur en drukt zijn lippen op die van jou. Je laat je handen onder zijn shirt verdwijnen, je handen glijden over zijn blokjes. Harry grinnikt even en je trekt zijn shirt uit. "(YN) you are so beautifull, wil je mijn vriendin zijn?" als antwoord druk je je lippen op die van Harry. "dat is zeker een ja of nie?" "zeker een ja". Harry trekt jou shirt ook uit en masseert je borsten. Een kreun ontsnapt uit je mond, je hoort vanuit de kamer "get a room you 2" je moet lachen en Harry fluistert "zullen we?" "ja is goed". Harry tilt je op en neemt je mee naar de logeer kamer.

dit belooft een heftige nacht te worden.

Zayn Malik (56 x uitgekomen)

Je pakt de zwarte oor bel en doet hem in. "haha ik voel me nu echt sexy" "ben je ook" fluistert Zayn in je oor. Jullie lopen hand in hand naar de kast. Je word tegen de muur aan geduwd door Zayn en je shirt beland direct al op de grond. "wil je mijn vriendin zijn (YN)?" "jaaa echt wel, i love you so much" "and i love you". Je drukt je lippen op die van Zayn hij beantwoord hem meteen door zijn tong een spelletje te laten spelen met die van jou. je trekt Zayn zijn shirt uit en je laat je op de grond vallen. Zayn trekt jou broek uit en komt op je liggen. Zayn masseert je borsten en je begint te kreunen. "ik ben bang Louis kom met me mee" de deur gaat open en je ziet Louis en Niall in de deur opening verschijnen. "oke omkleden jullie en dan komen jullie pas naar buiten" "yes sir" je moet lachen en je kleed je aan, net als Zayn. Net voor dat jullie in de woonkamer zijn fluistert Zayn in je oor "dit heeft nog een vervolg you and me toninght my place 8" "oke".

's avonds heb je een geweldige avond/nacht met Zayn.

Niall Horan (55 x uitgekomen)

Je pakt de muffin die op tafel ligt. Je neemt er een hapje van en je hoort er eentje heel hard schreeuwen "that was mine" "ah sorry moet ik je nu troosten?" "ja!" Niall en jij lopen samen naar de kast. Je loopt de kast in alleen struikel je over iets, je sluit je ogen al omdat je bang bent dat je op de grond komt te liggen. Maar je valt niet op de grond je valt in een paar sterke armen. Je opent je ogen en je ziet vaag Niall zijn hoofd voor je "(YN)gaat het wel?" "ja wel". Je word omhoog geholpen door Niall en je sluit je armen direct om hem heen. "(YN)ik vind je echt heel erg leuk, wil je mijn vriendin zijn?" "jaa Niall graag". Je voelt zijn lippen op die van jou en je gaat met je tong over zijn lip heen. "hey lovertjes jullie 7 minutes zijn over" "ga je mee meisje van me?" "jep". Je pakt Niall zijn hand vast en je hebt de grootste glimlach ooit.

Zo begint je leven met Niall Horan als je BF

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Jannieke01

    LOUIS!!!! CARROTS ARE AWESOME!!!!!

    1 decennium geleden
  • Philo

    NIALL!!!!!!!! LOVE IT!!!! YES!!!!(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)(K)

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Harry, vervolg please?
    wil je het laten weten?

    1 decennium geleden
  • numbnut

    Zayn (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?