Op welk Heartland personage lijk jij het meest?

Klik de zinnen aan die bij jou horen en kijk wie eruit komt!

Mogelijke uitkomsten

Amy (78 x uitgekomen)

Jij wil graag als eerste een goede band met je paard. Als je die hebt geniet je daar met volle teugen van. Je houd er super veel van op te gaan rijden en doet af en toe mee met een wedstrijd, ook al kan dat wat nadelige gevolgen hebben voor je schoolcijfers!

Ty (3 x uitgekomen)

Jij vindt het hartstikke leuk om met paarden te werken. Je denkt nog veel aan het verleden, maar je probeert dat voor het meest achter je te laten. Zelf rijd je af en toe ook wel paard, maar dat kan je nog niet zo heel goed. Je probeert het wel goed te leren. Je vind Caleb niet erg aardig en hebt daar zo af en toe conflicten mee. Uiteindelijk komt dat natuurlijk wel weer goed! :D

Mallory (6 x uitgekomen)

Je bent erg graag op de ranch, en dan vooral bij je lievelingspaard: Copper. Je houd ervan om paard te rijden en Copper te verzorgen. Het liefst ben je de hele tijd op Heartland. Je bent wel wat praterig en laat alles wat je denkt meteen uit je mond floepen. Ze vinden je een beetje irritant, maar je probeert dat een beetje te verminderen. Soms voel je je nog wat alleen, maar dan is Copper je troost.

Kit (18 x uitgekomen)

Je vader heeft een geweldige ranch. Zelf heb je een oogje op Ty en vindt hem echt te gek. Je zit graag als 'cowgirl' op het zadel en help je je vader. Ook help je graag anderen. Je vindt het leuk om met wedstrijden mee te doen, en dan vooral 'barrelracing'.

Jack (3 x uitgekomen)

Je houdt erg veel van rijden. Een echte cowboy, zeg maar. Je vind Tim maar niks. Je kan hem nog steeds niet vergeven voor wat hij gedaan heeft. Je wil het liefst het beste voor iedereen, ook al lukt dat niet altijd. Je bent een echte baas in huis en wil niks laten gebeuren zonder je toestemming.

Tim (4 x uitgekomen)

Je houdt erg van rijden en hebt al veel prijzen gewonnen. Keer op keer kampioen. Maar je liefde, die is ook erg groot. Soms een beetje te groot. Je wil het liefst het beste voor iemand. Je wil ook graag winnen en doet daar alles voor. Soms ga je een beetje te ver met 'winnen'. Je wil alleen maar doorgaan en doorgaan, en als iemand niet tevreden is, dan ben jij ook niet tevreden.

Lou (6 x uitgekomen)

Werken, dat is je leven. Je hebt er alles voor over om het beste resultaat te zien. Je haalt alles uit de kast en bent erg enthousiast met je ideeën, ook al kan het soms wat ver gaan. Je was vroeger een paardenmens en hebt nog steeds een plekje voor paarden, maar het grootste deel zijn nu de 'zaken'. Die MBA heb je zo in je zak gestopt!

Caleb (4 x uitgekomen)

Je heb een oogje op Ashley en maakt daarmee anderen jaloers. Je kan heel goed liegen en kan nogal gemeen zijn. Je kan heel irritant zijn en wilt vaak het laatste woord. Verder ben je ook erg grappig en een goede vriend.

Ashley (3 x uitgekomen)

Je denkt vaak om je uiterlijk en kan het ene moment poeslief zijn maar ook heel kattig. Je bent verwend, maar hebt ook gevoelens. Je bent een goede vriendin en hoort graag de laatste roddels. Verder houdt je ook erg van je paard en van Caleb. Je doet graag mee aan wedstrijden zoals 'showjumping'.

Scott (5 x uitgekomen)

Je houdt van alle dieren maar verzorgt ze het liefst. Je wilt ze controleren en beter maken. Je kan een tikkeltje ongeduldig zijn en staat niet graag vooraan. Je wilt het liefst iemand blij maken en doet dan ook (vaak) wat iemand zegt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xJytteee

    Amy ;3

    9 jaar geleden
  • irisxsimba

    [/pink]AMY!

    1 decennium geleden
  • Maxiime

    HEEEUHJ JACK HAHAHA.
    Opzicht heb ik best wel veel dingen gemeen, trolol.
    Maar dat Jack er nou uitkwam, neh. Da had ik niet verwacht trolol.

    1 decennium geleden
  • Sevvalium

    Ik heb alle boeken vroeger gelezen maar ik wist niet dat er ook
    een serie van was.

    1 decennium geleden
  • LovingLilly

    amy!!!!!!!!! (lol)(lol)(lol)

    (H)(H)(H)(H)(H) it

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?