wie hoort bij jou van one direction?

hier een paar korte storie bij de uitkomsten (H)

Mogelijke uitkomsten

Liam (2 x uitgekomen)

Jij en je bff zijn aan het zwemmen in jullie hotel als jullie ineens one direction binnen zien komen, het valt je op dat liam naar je kijkt. je bff is helemaal over haar dolle heen over louis en gaat express hard lachen om zijn aandacht te trekken. liam springt in het water en harry en niall springen achter hem aan, liam komt vlak naast jou terecht en het lijkt wel of ie naar je knipoogt. als jij op je bank bedje ligt komt louis naar je toe en vraagt hoe je bff heet : jij zegt de naam van je bff en die komt net aanlopen en louis loopt snel weg. je ziet dat liam op je afkomt en louis roept de naam van de beste vriendin en gebaard haar om te komen, je bff gaat direct die kant op en liam staat bij je, hai zegt ie, hoi antwoord je zenuwachtig. zeg eh zou jij mischien zo met mij wat willen drinken? vraagt liam en hij wijst naar de bar. tuurlijk antwoord jij en jullie lopen aar de bar waar hij 2 cola besteld en hij vraagd hoe je heet, jij zegt je naam, hij vind dat je een mooie naam hebt. nadat jullie wat hebben gedronken gaan jullie het water in waar hij je hand pakt en zijn lippen op de jouwe drukt.

niall (55 x uitgekomen)

jij en je bff zijn naar het concert van 1D, als niall one time solo zingt neemt hij jouwn hand en neemt je mee op het podium. als hij klaar is met zingen neemt hij jou mee naar de kleed kamer en gaat even weg. als hij terug is geeft hij je een cola en zegt dat het concert afgelopen is en gaat naast je zitten jullie raken aan de praat en opeens herinner jij dat je bff nog in de zaal staat er springt op, en roept: shit (naam bff) is nog in de zaal geen zorgen zegt niall en hij wijst op de deur die nog open staat en jij ziet je bff staan zoenen met liam. je mond valt open van verbazing en je zegt heel droog wow. je bff ziet je en steekt haar duim op ze gaat weer verder met zoenen. niall lacht en zegt dat je mooie ogen hebt, jij bloost en zegt bedankt jij hebt echt superleuk haar (stom stom stom denk je) bedankt zegt hij. niall kijkt je in de ogen en hij kijkt heel teder, hij duwt je zacht op de bank en hij gaat half op je liggen je lacht zenuwachtig maar dat word gestopt door de zachte lippen van niall die op de jouwe belanden.

zayn (38 x uitgekomen)

je loopt na een dagje winkelen een caf?tje binnen waar je weet dat er bijna nooit iemand is en je vind het jammer dat je bff een half uur geleden weg moest, het is opvallend druk en je besteld een koffie. er is nog 1 tafeltje vrij met 2 stoelen je gaat eraan zitten en ineekeer staat zayn van one direction naast je en vraagt of hij naast je mag zitten. tuurlijk antwoord jij en haalt je tas van de stoel naast je weg. zayn gaat naast je zitten en jullie raken aan de praat als je omkijkt zie je louis niall harry en liam over de bank heen kijken en zuchten je hoort louis zeggen aah zayn heeft sjans! je denkt: achja laat ze maar. je zegt tegen zayn: ik moet even naar de wc en je loopt in de richting van de wc. er is niemand want het cafetje is onderhad leeg gelopen, ineenkeer voel je dat iemand je hand pakt het is zayn, hij drukt je tegen de wc muur en gaat tegen je aanstaan je voelt zijn adem in je nek en hij geeft je een kus in je nek. hij draait zijn hoofd weg en hij geeft je een lange fijne (tong)zoen die uren lijkt te duren.

harry (65 x uitgekomen)

jij rijd op je paard over het strand, jullie galloperen door het zand. aan het eind van het strand is een bos en je besluit daar ook even te gaan rijden omdat je pas een half uur aan het rijden bent. in het bos galloperen jullie door de bomen op het pad ligt een boomstam jullie springen er overheen na nog 3 boomstammen staat er een man in het bos met een lucifer je paard schrikt ervan en bokt je eraf de man rent weg en je paard ook. je valt keihard en je enkel is ook zwaar gekneusd zo er dat je er niet meer op kunt lopen .jij weet snel een ander stuk bos te berijken en gaat op een boomstam zitten. je voet brand ontzettend en je kan er nie op lopen. je wilt weg lopen maar het doet zon pijn dat je flauwvalt. harry styles (1D) komt voorbij lopen met jouw paard aan zijn hans en hij ziet jouw liggen, hij pakt je beet en gaat naast je zitten hij heeft jou in zijn armen liggen. jij word langzaam wakker en ziet harry jij wilt wat zeggen maar hij zegt niks zeggen en tilt je op zet je op het paard en gaat er zelf achter zitten jullie draven het bos uit en hij legt je op wat mos aan de rand van het bos jij kot zachtjes overeind en jullie hofden kruisen elkaar. jullie draaien allebij je hoofd een beetje en jullie hoofden gaan langzaam naar elkaar toe. jij denlt harry is letterlijk mijn prins op een wit paard en jullie lippen raken elkaar. jij kijkt naar harry en glimlacht lief je wilt wat zeggen maar hij drukt zijn vinger op je lippen en geeft je een lange tedere kus.

louis (17 x uitgekomen)

jij en een paar vrienden (o.a 1D) gaan bowlen, jullie zijn ingedeelt in teams en jij zit bij louis harry en niall. jullie gaan bowlen en louis valt weer is op zijn buik maar gooit toch een strike, jij gooit de bal nogal slecht en hij bied je aan te helpen. hij houd je hand beet en samen gooien jullie de bal een strike. bij de tweede worp doe je het zelf alleen lukt het nog niet zo goed. dan gaan jullie even wat drinken en eten jij en louis raken aan de praat en praten over van alles en nog wat niall en harry zijn dom bezig met een frietjes gevecht een klodder ketchup komt op jouwn net nieuwe shirtje en je gilt het bijna uit, louis vind het ook niet leuk en samen lopen jullie naar de wc om het weg te halen. daar wrijft hij het ketchup voor een deel weg, hij dept het rode weg, en jullie hoofden komen gevaarlijk dicht bij elkaar in de buurt. snel draait hij zijn hoofd weg en neemt je terug mee naar de baan. als jullie weer gaan spelen doet louis de beweging nog een keer voor en net op het moment dat hij zijn hoofd bij je nek houd draai jij je hoofd om en jullie ogen blijven in elkaar haken jullie hoofde naderen elkaar en jij draait je om. jullie lippen raken elkaar en zo staan jullie te zoenen op de bowlingbaan. niall en harry lopen spastish fotos te maken en zowat heel de zaal roeptL: aawwhh jullie moeten lachen laten elkaar even los en zoenen dan weer.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?