Where will your first meet all the members of One Direction?

Waar zal je als eerste alle leden van one direction ontmoeten?

Mogelijke uitkomsten

Supermarket (14 x uitgekomen)

Je bent in London in een supermarkt als je een appel laat vallen. Je knielt om het te pakken als plotseling iemand anders het voor je pakt. Je kijkt op en ziet dat niemand minder dan Niall Horan het voor je oppakt. Hij staat op en geeft de appel aan je. Nog steeds een beetje in shock neem je de appel van hem aan 'Are you all right?' vraagt hij bezorgd ,Je knikt. 'You're a fan, aren't you?' zegt hij dan grijsend. Weer knik je en glimlach je een beetje. Niall kijkt even om zich heen en trekt je dan aan je pols uit de winkel. Om het hoekje staan vier jongens met mutsen op. 'Niall did you buy some fo-' begint er één maar hij stopt als hij je ziet. Niall zegt zactjes 'a fan'. Meteen beginnen alle jongens te lachen en doen hun mutsen af. Je kijkt ze perplex aan en ziet dat one direction voor je staat. Harry komt naar je toe en geeft je een dikke knuffel. Daarna volgen Louis, Liam en Zayn zijn voorbeeld...

Story?
http://www.quizlet.nl/stories/82164/make-my-heart-stop-ft-one-direction/

Cinema (131 x uitgekomen)

Je kijkt naar de grote borden boven je. Je bent alleen op vakantie in London en hebt besloten om naar de film te gaan. Er staat een lange rij voor de balie waar ze kaartjes verkopen. Je sluit netjes achteraan in de rij en kijkt naar je horloge. Je voelt dat je op je rug wordt getikt en kijkt om. Er staan vijf jongens achter je een 'I'm sorry, but do you know what time it is?' vraagt één van de jongens. 'Yes it's half past six' antwoord je netjes. Je kijkt de jongens dan nog eens goed aan en beseft je dat het one direction is. 'You guys are one direction' fluister je ontzet. 'Yes that's right but please don't scream' Louis smekend. Je knikt en kijkt ze allemaal nog eens aan dan begint Harry te grijzen 'Are you alone' 'yes' zeg je een beetje verlegen. 'Do you want to come with us?' zegt Liam dan en hij kijkt je vragend aan. Meteen begin je te glimlachen 'Of course'.

Story?
http://www.quizlet.nl/stories/82164/make-my-heart-stop-ft-one-direction/
Part 2?

Hyde Park (127 x uitgekomen)

Je bent op vakantie in London en hebt besloten om even te gaan wandelen in Hyde Park. Het is al bijna zomer en de bomen zijn mooi groen. Je ziet een bankje dat in de zon staat en loopt erheen. Je gaat zitten sluit je ogen even totdat je geschreeuw hoort. Vijf jongens komen jouw kant op rennen. Ze vliegen met z'n allen tegelijk op het bankje af. Één van hen schreeuwt 'I WAS FIRST' een andere gaat ertegenin 'NO I WAS' roept hij. Dan kijken ze opzij en beseffen dat jij ook op het bankje zit. Ze grijzen en trekken hun mutsen af. Je kijkt naar de jongens en realiseert je dat het One Direction is. Je voelt dat je wangen roodkleuren 'Who was first?' vraagt Louis dan. 'Uhm..' stotter je 'Sorry, I don't know'. Zayn en Niall gaan beide aan een kant van je zitten. Liam en Louis gaan voor je staan en Harry springt op je schoot. Je kijkt verlegen naar de jongens. 'So..' begint Zayn. 'What's your name?' vragen ze dan tegelijk.


Story?
http://www.quizlet.nl/stories/82164/make-my-heart-stop-ft-one-direction/

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • quizenmeid

    Vervolg

    1 decennium geleden
  • Lexia

    Geweldig
    echt leuk bedacht
    haha

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Supermarket

    1 decennium geleden
  • Neverlands

    Hyde Park, echt gewoon GEWELDIG(H)

    1 decennium geleden
  • JustCheyn

    vevollg

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?