Je eerste date. Wat doe jij?

'En, al iets leuks bedacht om te doen met je verjaardag?', vraagt Soraya. 'Ik weet het nog niet..', zeg je. 'Je moet echt iets doen hoor!', zeggen Amy en Soraya jou streng toe. Je lacht. 'Ik verzin wel iets', zeg je lachend en je knipoogt. ~de schoolbel gaat~. 'Oh, ik ga naar mijn les voor dat ik te laat kom!', roep je snel en je rent de deur door. Snel ren je de trap op naar lokaal 24b. Pff, natuurkunde. Iets waarin je totaal geen zin hebt. Je gaat zitten aan een tafel ergens achteraan bij het raam. Je leunt op je hand en staart door het raam. Zonder dat je het merkt komt iemand naast je zitten. Je begint te denken over wat je met je verjaardag wil doen als degene naast je opeens op je schouder tikt. 'Hey, ik ben (zijn naam). Wil je misschien zaterdag iets gaan doen met mij? Ik hoorde dat je jarig was en het leek me wel leuk om dan met je iets te gaan doen. Maar, wil je?', zegt de jongen naast je. Je schrikt. Dit was die jongen waarop je altijd al verliefd was! Je kan het niet geloven, hij vraagt JOU uit! In je hoofd gil je keihard maar van buiten laat je niks merken en zeg je koeltjes: 'Ja, lijkt me leuk'. 'Zal ik je dan om 8 uur 's avonds ophalen op zaterdag?', vraagt hij.Je knikt. Dan pak je je boeken uit je schooltas en luistert naar de leraar. Nou ja, niet dat je er naar luistert. Je zit te dromen over hoe de date gaat worden..........

Mogelijke uitkomsten

Zac (36 x uitgekomen)

Je wil een romantische date, alleen met zijn tweetjes. Lekker dineren of samen naar zonsondergang kijken vindt je geweldig. Jou date wordt te gek! En natuurlijk de finale:

Je leunt tegen Zac aan. Samen zitten jullie op het bankje te kijken naar de mooie sterren. 'Dit was mijn beste date ooit', fluistert hij in je oor. Je grinnikt. 'Ook de mijnes', fluister je terug. Zac gaat rechtop zitten. Je kijkt verbaasd. Ook jij gaat nu rechtop zitten. 'En dan nu als afsluiting van deze perfecte date..', begint Zac. Langzaam beweegt hij zijn hoofd naar je toe. Jullie lippen raken elkaar voorzichtig. Na de kleine kus kijkt hij je aan. Zijn mooie ogen schitteren in het maanlicht. Jij glimlacht, hij glimlacht terug. Je springt in zijn armen en omhelst hem. Je bent super blij. Zac heeft je gekust. Je gaat weer zitten en terwijl jullie elkaar omhelsen kijken jullie verder naar de sterren....

Danny (20 x uitgekomen)

Deze date wordt super! Daar ben je zeker van. En dan uitgerekend Danny!
In je date wil je iets doen. Niet hangen in de bioscoop maar gewoon lekker in het park wandelen, of samen een ijsje eten. Dat lijkt jou geweldig. En dan natuurlijk de finale:

'Wil je een ijsje gaan eten?', vraagt Danny. Je knikt. Samen lopen jullie hand in hand naar de ijsman. 'Welke smaak wil je?', vraagt Danny. 'Ehm, doe maar chocolade', antwoord je. 'Oké,2 chocolade ijsjes alstublieft', vraagt Danny aan de ijscoman. 'Alsjeblieft', antwoord de ijscoman en hij geeft twee chocolade ijsjes. Van binnen wordt je helemaal warm. Hij heeft dezelfde smaak als jou! Als Danny betaalt heeft lopen jullie verder. Ergens op een bankje gaan jullie zitten. Danny houdt zijn ijsje voor je mond. Hij knikt ernaartoe. Jij neemt een lik. Hij lacht. Nu houdt jij je ijsje voor hem. Ook hij neemt een lik van je ijsje. Samen lachen jullie. Nadat het ijsje op is slaat Danny en arm om je heen. Je voelt dat je begint te blozen. Langzaam komen jullie hoofden bij elkaar. Je hebt het nu heel heet. In je hoofd zeggen stemmetjes: 'Toe dan! Kus me! Alsjeblieft!!!' maar de ander zegt 'Nee, kus me alsjeblieft niet..Onee, nee daar komt het hoor. Hij gaat me kussen!'. Opeens raken jullie lippen elkaar aan. Je knijpt je ogen dicht. Hij pakt je nu ietsjes steviger beet. Opeens heb je de smaak te pakken. Je kust hem terug. Vuurwerk spettert in de lucht. Hij neemt zijn mond weg van de jouwe en kijkt je glimlachend aan. Jij glimlacht blij terug en geeft hem een kus op zijn wang. Samen zitten jullie nog steeds omhelsd op het bankje, midden in de stad.

Ty (33 x uitgekomen)

Jij wil graag een activiteit doen, zoals in de winter schaatsen of in de zomer juist naar het strand. Samen zwemmen lijkt jou geweldig. En dan nu, de grande finale! :

Jullie zetten je fietsen in het rek. Samen lopen jullie het warme strand op. Hij legt de handdoeken op het zand neer op een mooi plekje. Hij legt de tas met drinken en eten naast het kleed neer en gaat op het kleed zitten. Jij ploft naast hem neer. 'Zwemmen?', vraagt Ty. 'Tuurlijk', antwoord je en hij rent richting de zee. 'Wie sneller is krijgt een ijsje!', roept hij je achterna. Jij krijgt een speelse lach op je gezicht. Je rent zo snel je kan achter hem aan. Voor dat Ty de zee in duikt trekt hij zijn shirt uit. Als je nog geen meter achter hem bent, pakt hij je beet en neemt je mee het water in. Samen lachen jullie. 'Haha, dat wordt dus een ijsje voor alle twee', zegt hij glimlachend. Je glimlacht terug. Hij pakt je beet. 'Mag ik?', vraagt hij. Je begint te blozen. Dit vind je heerlijk, echt perfect. Je knikt. Hij pakt je beet en jij slaat je benen om hem. Hij lacht. 'Haha!', roept hij en hij gooit je in de lucht terug het water in. Als je weer in het water bent lach je en zwem je weer naar hem toe. Dan pakt hij je weer beet en trekt je iets dichterbij hem. Je krijgt het warm. Gaat hij het nu eindelijk doen? denk je. En dan, zijn hoofd komt iets dichterbij. En ja hoor. Jullie lippen raken elkaar zachtjes. Dan kijken jullie elkaar weer aan. Hij glimlacht. Jij glimlacht terug. Samen rent hij met je verder in het water.

Dylan (33 x uitgekomen)

Jij wil hem dichterbij je hebben. Daarom gaan jullie naar een enge film zodat je hem kan vasthouden. En misschien gebeurd het wel, dat ene perfecte moment dat jullie hoofden dichtbij elkaar komen en...de grote finaleee:

'Ehm, rij 5 stoel 10 en 11', zegt Dylan terwijl hij op de kaartjes kijkt. Jij wijst naar de rij en loopt de rij in. Bij stoel 10 stop je. 'Hier', zeg je en je loopt 1 stoel verder. Stoel 11 doe je omlaag en je gaat zitten. Je doet je jas uit en legt je tas op de grond. Je neemt even de popcorn en 2 cola flesjes van Dylan over. Als hij ook goed zit geef je 1 flesje aan hem en 1 neem je zelf. Van binnen voel je je best wel warm. Hij heeft maar 1 popcorn gehaald, voor ons tweetjes. Een stem in je hoofd zegt: 'Dit wordt het! Hij gaat je tijdens de film zeker zoenen!'. En dan begint de film. Op een eng stukje pak je hem stevig beet. Hij lijkt het goed te keuren. Dan leg je voorzichtig je hoofd op zijn schouder. Ook dit vind hij goed. En dan als hij recht op gaat zitten, kijken jullie naar elkaar. Zijn hoofd komt dichterbij...en! Ja hoor, jullie lippen raken elkaar. Dan laten jullie elkaar weer los en leg je je hoofd weer op zijn schouder. Je dag kan niet meer stuk. Je bent helemaal in de wolken...

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • MissSwaggerx

    zac (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)
    (dance)(dance)
    (H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • LisaPurdy

    Dylan maa geef mij maar liever Ty <3 Heartland!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?