Best birthday party ever! (part 2) - One Direction related.

Part 2 van de quiz!, hier is part 1: http://www.quizlet.nl/quiz/375171/best-birthday-party-ever-part-1--one-direction-related/

Guys, watcha think - vervolg of niet?
XO





Ook als je van Niall houdt is deze story aan te raden: http://www.quizlet.nl/stories/82957/lead-me-into-the-right-direction-there-is-only-one--niall-horan-and-me/ (:

Mogelijke uitkomsten

De saffier (Niall Horan) (48 x uitgekomen)

Hoe onwerkelijk dit ook was, dit was hetgene wat je altijd al wou. Je pakte Niall’s hand vast en liet je meevoeren terug naar het cafe, naar de tafel waar de edelsteentjes stonden. Je vriendin was laaiend toen ze zag dat je Niall’s hand vast had. ‘En, kan daar geen kusje vanaf?’ vroeg ze opgewekt. ‘Nah, I’d rather do that somewhere else’ zei Niall, ‘somewhere were we have all the time of the world’, terwijl hij dit zei boog hij steeds meer naar je toe en drukte vervolgens een klein kusje op je mond. Je kon niet wachten wat hierna allemaal zou volgen!, je keek Niall lief aan. ‘Nou, is dit een leuk cadeau of niet?’ vroeg je vriendin. En heb jij geluk, want de jongens zijn op tour, en ze hebben een hotel geboekt hier in de buurt, dus je kunt ze ook vaker zien!’. De jongens, betekende dit dat de andere hier ook waren? ‘Ik denk dat je even naar buiten moet gaan’ zei je vriendin, ‘en neem die Niall van je maar mee’. Je keek weer met een verbaasde blik naar je vriendin, maar aan de ene kant was je ook wild van enthousiasme, misschien waren de andere wel daar! Snel liep je met Niall nog steeds aan je hand naar buiten toen je zag dat een hoop vrienden in een grote kring stonden. Je liep nieuwsgierig naar ze toe en eenmaal aangekomen werd er opeens een fel licht geschenen in het midden. Daar stonden ze; Harry, Zayn, Liam, en Louis. Niall liep met een grijns naar ze toe. ‘We want to sing this song to the birthday lady here’ zei Niall door de microfoon en trok je de cirkel in. Toen je wat beter keek zag je dat die was versierd met allemaal kleine bloemetjes. Ze begonnen met zingen, ‘One thing’ was het. Het werd inderdaad naar jou opgedragen want je danste en zong mee terwijl je vrienden luidruchtig en geammuseerd vanaf de cirkel stonden te kijken en mee te zingen. Toen het was afgelopen vloog je in Niall’s armen en bedankte hem, en iedereen voor al dit moois wat vanavond had plaatsgevonden. ‘No problem lovely, it was a pleasure to do’ en iedereen begon te juichen toen Niall je een lange zoen op je mond gaf.

De smaragd (Harry Styles) (55 x uitgekomen)

Je draaide je voorzichtig om, en ja hoor. Daar stond Harry Styles, dé Harry Styles. ‘Is this for real?’ fluisterde je zacht in zijn oor. ‘It surely is’ zei hij, ‘pardon me gorg’. ‘For what?’ en voordat je het door had had hij je opgetild en zat je op de wasmachine, met Harry voor je. Je voelde zijn lippen dichter bij die van jou, je twijfelde geen moment en nam het initiatief in eigen handen door hem terug te zoenen. Zijn handen op je rug rustend, jou handen om zijn nek geslagen. Eigenlijk zou je zo wel uren kunnen blijven staan, wat wou je nog meer? ‘Come on, I have another surprise for you’, zei Harry en nam je mee uit het washok. Hij trok je gelijk mee naar buiten, hij peinsde er niet over om langs je vriendin te gaan, die nog steeds gespannen op de bank zat over hoe het was gelopen. Je lachte even vluchtig naar haar en was alweer de deur uit. In de tuin aangekomen zag je ze staan, op een rij. Niall, Zayn, Louis en Liam. Je slaakte een kreet van blijdschap, de guys van 1D stonden gewoon recht voor je! Je kon het niet laten om ze stuk voor stuk om de hals te vliegen. Natuurlijk deed je daar bij Harry wat langer over. Je liet hem pas weer los toen Liam begon met ‘You don’t know you’re beautiful’. Je kon niets anders doen dan luisteren met de grootste glimlach op je gezicht die je ooit had gehad. Toen het bijna afgelopen was vloog je je vriendin om haar hals, ‘Je bent geweldig, dat je dit allemaal voor mij geregeld hebt, ik hou van je!’ Je vriendin keek met een glimlach op haar gezicht achter je. Je draaide je om en voordat je het wist tilde Harry je op. ‘Someone wants to hear ‘I love you as well’, zei hij plagend. Je lachte life en zei; dit wilde ik altijd al zeggen, bij deze; Harry Styles, I love you!

De robijn (Louis Tomlinson) (40 x uitgekomen)

Je kon het niet laten, en duwde Louis een beetje opzij, zodat je boven op hem kwam te liggen. ‘Wat krijgen we nou?’ vroeg hij lachend. ‘Ah ah, it’s my birthday, we do what I want’ zei je terwijl je op je lip beet. Dat was meteen het teken dat Louis weer doorrolde en nu kwam jij onder te liggen. ‘This is actually quite nice’ zei hij en drukte zacht zijn lippen op de jouwe. ‘Wanna go for a walk?’ vroeg hij lief, en natuurlijk wilde je niets liever, dus je stemde maar al te graag in. Hand in hand liepen jullie langs het bos wat niet ver verwijderd lag van het cafeetje. Omdat het al donker was zag alles er nog mooier uit, net als in een sprookje. Alsof hij je gedachten kon lezen vroeg hij ‘how about I’m prince charming and you’re my beautiful princess?’ Je ogen begonnen licht te fonkelen en drukte een liefdevolle kus tegen zijn lippen. ‘I’ll take that as a yes’ glimlachte hij. ‘Oh before I forget, I have a surprise for you!’, en hij nam je mee naar een open plek in het bos. Het was best merkwaardig, want de open plek was zo gemaakt dat er vijf grote bomen waren in het midden ervan. ‘Look up’ he said, en tilde voorzichtig je kin omhoog. Je keek met open mond naar de bomen, er hingen ontelbaar veel lampionnen in. Het schitterde met iedere seconde meer en meer. ‘It’s beautiful’ zei je terwijl je met bewondering naar al het licht om je heen keek. ‘It’s a reflection from you, even more beautiful’ glimlachte hij en kuste je, liefdevol en teder. ‘Wanna hang out sometime?’ vroeg hij en je knikte alsof je nog nooit van nee had gehoord. ‘Awesome babe, we have to go back. I have another surprise for you’. Vol ongeloof keek je hem aan, ‘You’re the freakin best I’ve ever met’ fluisterde je in zijn oor. Hij grijnsde en gaf je een kusje in je nek.

De amethist (Liam Payne) (32 x uitgekomen)

Je liet je op het bed vallen, hij liep naar de deur om hem af te sluiten maar er zat geen slot op. ‘Shit!’, murmelde hij. Je zag waar hij op uit was en liep naar hem toe. ‘Maak je geen zorgen, daar zoeken we wel een andere plaats voor’ zei je lief. ‘No, fuck the others’ zei hij, en hij duwde je weer het bed op. In tegenstelling tot de andere dingen die hij zei was hij ietwat agressiever, maar dat beviel je wel. Hij kuste je in je nek, je probeerde zijn hemd los te knopen en hem te ontdoen van zijn shirt. Je handen gingen over zijn bovenlijf en konden niet wachten om de rest uit te doen. ‘Hey, alles goed daarbinnen?’ hoorde je vanaf de andere kant van de deur. Shitt, Wat moest je hierop antwoorden? Je keek Liam aan en hij fluisterde iets in je oor. Ach, het is tenslotte je verjaardag, je kan alles maken hier. Op dat moment begonnen jullie beide te kreunen, zo hard dat je het aan de andere kant van de deur wel gehoord moest hebben. ‘Ehm, ik wacht beneden wel, dan kun je je laatste verrassing zien’ en mompelend daafde het geluid weg. Jullie begonnen beiden te lachen, maar je kon toch merken dat Liam het jammer vond dat het nep was. Je zag het en zei ‘don’t worry cutie, we will get our time’, dit zeggende kreeg hij weer een brutaal lachje op zijn gezicht en gaf hij je een kus op je mond. Hij deed zijn shirt weer aan en liep met je de trap af. Je vriendin stond aan de trap te wachten, toen je langs haar liep deed je even de beruchte wenkbrauwwiebel. Hierdoor moest Liam gelijk lachen, ‘Shh, don’t tuin the moment!’, lachte je breeduit terug. ‘Jullie hebben plezier gehad zo te zien?’ vroeg je vriendin opgewekt. ‘Ja, maar de rest moet nog komen, toch?’ vroeg je aan Liam. ‘Ofcourse, how about we go out sometimes? My band is on tour here so I have enough time.’ Een glimlach verscheen op je gezicht, je hief zijn hand verstrengeld in die van jou omhoog en schreeuwde ‘I’m dating Liam Payne!’, waardoor een luid jejoel van je vrienden hoorbaar was.

De onyx (Zayn Malik) (34 x uitgekomen)

Dit lied je je geen twee keer zeggen, ‘sounds great’ was hierop je antwoord. Hij drukte je tegen de muur en begon je voorzichtig te kussen in je nek, steeds naar beneden volgend. Je handen gingen naar zijn tshirt, en trok het over zijn hoofd uit. Je voelde zijn zware ademhaling in je nek en zijn koude handen tegen je onderrug. Dit was een droom, dit was niet de werkelijkheid. Je werd verstoord uit die droom door een harde knal, kennelijk van boven. ‘Ik denk dat het beter is als we even gaan kijken’, zei je bezorgd en Zayn stemde in. Jullie liepen naar boven, je greep je vast aan de bar toen je opnieuw een knal hoorde, een moment later zag je felle kleuren en lichtflitsen door de grote schuiframen. ‘No way?!’, Je pakte Zayn bij de hand en holde naar buiten. Daar, op het veld acthter het cafee stonden je vrienden op je te wachten. De hemel werd verlicht door een prachtige vuurwerkshow. ‘Dude, heb je dit allemaal voor mij geregeld?’ vroeg je vol ongeloof aan je vriendin, die naast je was komen staan en grijnzend naar Zayn keek. ‘Natuurlijk, en dit is nog maar het begin’ zei ze met een glimlach. Je voelde Zayn’s handen voor je ogen. ‘Don’t look babe, we’ve got another suprise for you’. Toen je werd bevrijd van zijn handen en de donkere, met vuurwerk verlichte hemel weer voor je zag, zag je vier bekende jongens naar je glimlachen. ‘Doe normaal gek!’, en al springend en schreewend liep je naar ze toe en vloog ze om de hals, daar stonden ze dan, Harry, Niall, Liam en Louis, kortom One Direction stond recht voor je! Je merkte dat je benen het bijna begaven van de spanning en had het gevoel dat je ieder moment in kon zakken. Twee sterke armen sloegen om je middel en je keek naar het spektakel wat zich voor je afspeelde. Zo met Zayn in je armen kon je de hele wereld aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Sailgirlxxx

    VERVOLG PLEASE!!

    1 decennium geleden
  • Manonnetje

    vervolgjuuuhh? laat het me weten wnnr-ie er is!! plzz

    1 decennium geleden
  • MusicXGuitar

    Vervolg let me know plies

    1 decennium geleden
  • Fericire

    Nialler

    vervolg please?? an je het me dan laten weten?

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Harry, vervolgje?
    wil je het dan late weten?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?