what happened?! - One direction

heeee mensen!
dit is mijn eerste quiz!
hope you enjoy it! :)


"Yeaaah!" Het is eindelijk vakantie! Samen met je 2 beste vriendinnen loop je de school uit. Jullie pakken jullie fiets en jullie fietsen met z'n 3en richting huis. "Gaan jullie nog even met me mee naar binnen?" "Ja leuk ik ga mee!" Roept Carmen. "Nee sorry, ik ga met mijn moeder nog even naar de stad." zegt Rosalin. "Okee, tot snel!" zeggen jij en Carmen en jullie geven haar een knuffel. Samen met Carmen ga je naar je kamer. "Ik heb echt zo zin in Italië, alleen wel jammer dat ik jou dan 3 weken niet zie!" Zegt ze met een pruil lipje. "Ik overleef het wel." Zeg je droog. Na lang geklets te hebben gaat Carmen ook naar huis. Je denkt na want Carmen en Rosalin gaan allebei 3 weken weg. Wat zal je eens gaan doen?

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik. (125 x uitgekomen)

Je had afgelopen weekend samen met je tweelingzus geshopt. Het jurkje waar je verliefd op was, was te klein dus wou je hem gaan ruilen. Je liep de New Yorker in en zocht het jurkje. Toen je eindelijk het goeie jurkje had gevonden liep je naar de kassa. Toen je oppeens een jongen op de stoel zag zitten bij de pas hokjes. Hij had zwart haar in een kuif, bruine ogen en 2 oorbellen in. Hij was met een meisje. Dat meisje zat in het pashokje en kwam soms naar buiten lopen en dan zei de jongen wat hij er van vond. Toen hij oppeens jou kant op keek, hij keek je recht in je ogen aan en je keek snel naar de grond. Je wou weg lopen maar hij kwam jou kant op. "Hey" zei hij. "Hi" zei je. "Stond je me een beetje te bespieden?" zegt hij met een lach. Je voelt je rood worden. "ik ben Zayn" zegt hij en hij steekt zijn hand uit. Je pakt zijn hand aan en zegt ook jou naam. Na een tijdje wat geklets te hebben moet hij gaan. Hij vraagt je nummer en je geeft hem. "Nice to meet you!" zegt hij en hij verdwijnt de drukke winkelstraat in.

Liam Payne. (39 x uitgekomen)

Je had niks te doen en aangezien je nog al sportief was, ging je naar de sportschool. Je kwam aan, hield je pasje voor een apparaat en ging naar binnen. Je legt je spullen in de kleedkamer en loopt met een flesje water naar de fitness ruimte. Je gaat staan bij de loopband, stelt hem in en begint te lopen. Met je oortjes in ren je lekker op de band. Dan zie je oppeens een jongen die je wel vaker ziet bij de sportschool. Naast jou is nog een loopband vrij. Hij komt aan lopen en gaat er op sporten. Na een tijdje ben je een beetje moe en je stopt even. Je pakt je water flesje en neemt een paar slokken. Als je weer gaat lopen zegt hij oppeens tegen je "Ben je nog niet moe?" Verbaast kijk je hem aan. "hahaha, nee hoor!" zeg je. "Je bent volgens mij al erg lang aan het rennen namelijk!" Hij gaat op de stoel zitten. Ook jij stopt even met rennen en neemt nog een slokje water. "Jij hebt anders ook lang gerent." jullie lachen wat en praten nog een tijdje met elkaar. Op gegeven moment kijk je op je mobiel. 14;00 geeft de tijd aan. "Ik moet maar eens gaan." jullie delen nummers uit en je zwaait naar hem als je de zaal uitloopt.

Nial Horan. (68 x uitgekomen)

Je zat heel rustig op je gitaar te spelen toen oppeens een snaar brak. "pfff damn." Je liep naar beneden en je moeder zei dat de muziek winkel nog open was. Je stopte je gitaar in de gitaar hoes en fietste er heen. "Hee, kan ik je helpen?" vroeg de vrouw achter de kassa. "Uhm, mijn snaar is gebroken." zei je simpel. Je gaf de vrouw de gitaar en de vrouw liep naar achter. Je ging maar even kijken bij de cd's want het kon wel even duren. Toen er oppeens een jongen binnen kwam. Hij had blond haar en een beugel. Hij lachte lief naar je. Je lachte terug. Hij liep naar een ander rek en bekeek wat muziek boeken. Oppeens stond hij naast je. "Hey!" zei die vrolijk. "Hi." zei je lachend terug. "wat zoek je?" vroeg hij. "Ik wacht tot mijn gitaar klaar is, ik was aan het spelen en toen brak een snaar." "owokee! Ik speel ook gitaar." zegt hij. je lacht naar hem. "Ik ben Niall." zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt naar je. Je pakt zijn hand aan en zegt je naam. Jullie kletsen nog verder tot dat de vrouw terug komt met de gitaar. Je betaald en zegt hem dat je naar huis gaat. Hij vraagt je nummer en jullie wisselen elkaars nummers. Als je bij de deur staat draai je nog een keer om en zwaait naar hem. "bye!" zeg je. En je loopt de winkel uit met een lachende jongen achter je.

Louis Tomlinson. (27 x uitgekomen)

Je moeder vroeg of je even naar de supermarkt wou gaan voor haar. Na lang door zeuren was je toch maar gegaan. Zoekend naar spullen in de supermakt was je heel geconcentreerd bezig. Oppeens bleef je vast zitten met je sjaal aan iets en daar door vielen er een paar dingen op de grond. Schamend keek je in het rond, en daar stond een jongen je met een meelevende blik aan te kijken. Hij was normale hoogte met een bruine kuif. Je zuchte en ging op je hurken zitten en begon alles op te rapen. Oppeens kwam er een hand en hielp je met opruimen, het was de jongen. Toen alles weer in de schappen stond keek je hem dankbaar aan. "Thank you." zei je verlegen. "You're welcome." zei hij met een lach op zijn gezicht. "Kan iedereen overkomen toch?!" en hij gaf je een knipoog. Je keek verlegen naar de grond. "Ik ben Louis," zei hij en hij stak zijn hand naar je uit. Je pakte zijn hand aan en zei ook jou naam. Jullie hadden nog even staan kletsen toen je oppeens je telefoon hoorde. Je had een sms.
Schiet nou op (y/n) ik wacht op de boodschappen, zolang kan dat toch niet duren?
pfff je moeder. "Sorry ik moet gaan" zeg je. "Uhm, mag ik misschien je nummer?" vraagt hij. "Of course!" Jullie wisselde nummers uit en je betaalde en liep naar je fiets toe. Ik moet vaker boodschappen doen dacht je bij jezelf.

Harry Styles. (65 x uitgekomen)

Je was je aan het opmaken voor zometeen. Je zou samen met je tweelingzus Sarah naar de disco gaan. Toen jullie allebei klaar waren en van je fiets afstapte was je nog druk aan het kletsen met je zus. Oppeens zag je hem, een jongen met bruin haar en krullen. Hij had een goede stijl. Je keek snel weer naar je zus. "Hallo? Aarde aan (y/n)" zei ze terwijl ze met een hand voor je hoofd zwaaide. "Ow sorry, wat zei je?" vroeg je. "Laat maar! Kom we gaan naar binnen." en ze trok je mee naar binnen. Inmiddels waren jullie aan het dansen op de muziek. "Ik zal even wat drinken halen" zei je. Je liep naar de bar. die leuke jongen zat ook aan de bar. "Zeg het maar." zei de man achter de bar. "Uhm 1 witte zoete wijn, en een passoa." toen je net wou weg lopen kwam die jongen eraan. "Hey!" zei hij met een lach. "Hi!" "Kom je vaak hier?" vraagt hij. "Mijn zus komt hier vaak, ik ging met haar mee." "zullen we dansen?" vraagt hij. "Leuk!" Samen lopen jullie naar het midden van de dansvloer. Onder weg kwam je je zus tegen en gaf haar het drankje. Als jullie aan het dansen zijn zegt hij oppeens. "Ik heet harry, en jij?" je stelt jezelf voor en jullie kletsen de hele avond. Als het afgelopen is wisselen jullie nummers uit en verdwijnt hij tussen de mensen. Daar komt je zus aan lopen. "Wie was die jongen?" je doet net of je haar niet hoort en loopt naar de fietsen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • The_Animal

    Waarom Zayn... Geef mij Louis

    6 jaar geleden
  • MyMalik

    Zayn hahaha, echt leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • Snuf

    Niall(H)

    1 decennium geleden
  • iluffood

    Nialler! laat me please weten als er een vervolg is!??! Kuddoooo

    1 decennium geleden
  • Yoola

    Zayn

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?