Wat weet jij over : Het Toverschool Toernooi van Harry Potter

Wil jij zien of jij een echte superfan bent van de prachtige boeken reeks van J.K. Rowling en welbepaald van het toverschool Toernooi uit het vierde boek?
Dan is dit je kans , het enige wat je moet doen is deze quiz op lossen om te zien of jij alles weet en genoeg informatie over dit toernooi hebt om te zien of zelf een gewone dreuzel als jij het in zich heeft om het toernooi te winnen?


Alvast veel succes , Cedricpotter

Mogelijke uitkomsten

Winnaar! (175 x uitgekomen)

Wow! Jij weet alles over Het toverschool toernooi en zou het dus zeker kunnen winnen , zonder twijfel! Ben je zeker dat je geen tovenaar bent in plaats van een Dreuzel? Hoe dan ook je hebt het verdiend om te winnen je bent zonder enige twijfel een super fan van J.K. Rowlings Harry Potter reeks!

2e plaats (6 x uitgekomen)

Net niet je greep net naast de beker , de winnaar was je voor. Maar je weet heel veel over Harry Potter en je zou ook best een kans maken in het toernooi alleen haal je de films soms met de boeken door elkaar en deze quiz ging over de boeken toch goed gespeeld

3e plaats (11 x uitgekomen)

Je bent inderdaad oud genoeg om mee te doen al denk ik niet dat je zo veel succes maakt . Misschien ben jij een goede leerling in het algemeen maar dit is een toernooi , de school wil alleen de beste spelers. Je moet ook niet altijd afgaan op dingen van de film het is niet omdat je die hebt gezien dat je Harry Potter echt kent! De jury is het er ook over eens dat je de Harry Potter boeken ook nog eens beter moet lezen voor dat je weer eens aan zo'n quiz als deze mee doet. Volgende keer beter

Dreuzel! (2 x uitgekomen)

Jij bent een echte Dreuzel heb jij ooit al eens een boek van Harry Potter vast gehad? Geloof je wel in magie? Misschien heb je de vuurbeker bedrogen en heb je net als Fred en Georges een drankje gebrouwd dat je ouder maakt. Maar daar voor had je de hulp nodig van een tovenaar een van onze leerlingen zal je naam er wel voor de grap hebben in gedaan dat zal het zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?