Waar zou ik een verhaal over maken ?

Ik wil graag een verhaal maken maar ik weet nog niet waarover dus daarbij heb ik jullie hulp nodig (flower) Dus please doe deze quiz en help mij(H) En als je mij een kudo geeft dan kan ik je niet genoeg bedanken xD

Xxx Chantal (K)

Mogelijke uitkomsten

One Direction ! (10 x uitgekomen)

Jij wilt dat ik een Verhaal maak over One Direction okee als hier de meest stemmen op komen dan maak ik een verhaal over One Direction en wil je dan please nog in een reactie zetten of je het verhaal over Niall, Zayn, Louis, Harry of Liam wilt laten gaan! Dankje dat je mijn quiz hebt gedaan wil je nog alsjeblieft een kudo geven het groen duimpje is mijn dank!

Seth Clearwater ! (1 x uitgekomen)

Jij wilt dat ik het verhaal over de knappe wolf Seth Clearwater doe okee misschien maak ik mijn verhaal wel over Seth als ik hier de meeste stemmen op heb! Dankje dat je mijn quiz hebt gedaan maar wil je me nog een plezier doen en het groene duimpje omhoog klikken yeah daar word hij blij van xD en ik ook xD

Chaz somers ! (0 x uitgekomen)

Chaz somers daar wil jij dat ik een verhaal over maak! Nou misschien heb je geluk en word er vaak op hem gestemd en maak ik een verhaal van hem xD dankje dat je mijn quiz hebt gedaan en ik word er nog blijer van als je me een kudo geeft dan heb je weer iemand vrolijk gemaakt vandaag yeah (Y)

Demi lovato ! (1 x uitgekomen)

Jij wilt dat ik mijn verhaal over Demi lovato doe! nou misschien gaat mijn verhaal over haar als ik genoeg stemmen op haar heb dus zorg voor meer stemmen en kudo me de top in! dankje dat je mijn quiz deed mijn dank is groot (krul)

Justin Bieber ! (1 x uitgekomen)

De beroemde sexy Justin Bieber wil jij wel weer een verhaal over misschien heb je geluk als je zorgt voor genoeg stemmen dus kudo me de top in! Dan gaat mijn verhaal misschien wel over deze knappe boy (H) dankje dat je mijn quiz deed (flower)

Demi Lovato en One Direction! (1 x uitgekomen)

yeah een combinatie van Demi Lovato en One Direction daar wil jij dat mijn verhaal over gaat. Misschien komt jou wens uit als je zorgt voor genoeg stemmen dus help mee en kudo me de top in! (Y)

Selena Gomez ! (3 x uitgekomen)

Selena gomez dat is jou wens voor mijn verhaal dus misschien gaat mijn verhaal over haar als je me helpt genoeg stemmen op haar te regelen dus kudo me de top in en misschien helpen mensen je ! (flower) (Y)

Taylor Lautner ! (0 x uitgekomen)

Deze knappe hunk wil jij een verhaal over dus klik op het duimpje en zorg dat er genoeg stemmen naar hem gaan (Y)

Ik heb een voorstel voor iemand anders ! (12 x uitgekomen)

Als je iemand anders weet zet het in een ractie en kun je me dan meteen een kudo geven ? (Y) het duimpje moet smilen xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Miyage

    wat MALIKISMINE zegt, als dat je 2 fandingen zijn.. (op je profiel staat van wel), dan doen je toch een verhaal over hen, bijv over 1D die Lovato ontmoet en dan ontstaat er een fight tussen de boys van wie haar krijgt en zoow... gewoon een voorstel ofzoow.. :)

    1 decennium geleden
  • xPhaedra

    One Direction en over Zayn!

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Leuk ;)

    1 decennium geleden
  • LOVATOCREW

    Demi Lovato & One Direction!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?