I've been waiting for a girl like you ~ One Direction

Je gaat samen met je vader, moeder en zusje op vakantie. Naar Engeland! Je zusje en jij verheugen je al op het shoppen en de leuke jongens. Terwijl je vader en moeder denken aan de rust en de mooie plekken die jullie gaan bezoeken. Jullie gaan dus echt niet de hele dag blijven zitten! Over een paar dagen vertrekken jullie, en je hoopt dat er één speciale jongen is. Het hoeft er maar één te zijn ...

Vervolg?
*sorry voor het slechte Engels :$*
OMG top! 18 mei 2012 19:00
Top Quizzen Vandaag
1. Welk verhaal zou jij echt moeten lezen? +46 (deze is van een vriendin :O)
2. I've been waiting for a girl like you ~ One Direction +28
3.50 vragen over One Direction. +23
4. On a date. | 1D. +14
5. wie is mijn one direction schoolmate#6 +13
JEEAJ (yeah)
PS: Ik ben bezig met het vervolg... Jullie bepalen wanneer het vervolg komt! Lang in de top = snel vervolg!(flower)

Mogelijke uitkomsten

Louis Tomlinson (259 x uitgekomen)

Eindelijk is het zover. Jullie stappen de auto in en rijden na een paar minuten de snelweg al op. Je doet je koptelefoon op en luistert muziek. Je hebt de neiging mee te zingen, maar doet het toch maar niet. Je hebt een tekenblok en potloden meegenomen. Je wil nog een tekening maken van je zusje. Na een uurtje moeten jullie met de auto op de veerpont. Het is een heel gedoe, iedereen wil als eerste. Je vader schreeuwt en toetert om de minuut. Als jullie eindelijk op de boot staan, haalt je moeder opgelucht adem. Er komen nog meer auto's op de boot en dan vertrekt hij.
Na een uurtje heb je al je muziek geluisterd. Je zet je mp3 uit en ruimt hem op. 'Pap? Hoelang duurt het nog voordat we in Engeland zijn?' vraag je aan je vader. 'Nog een uur,'antwoordt die. Je pakt je tekenblok en begint het water te tekenen. Er drijft een boot in rond en er vliegt een groep meeuwen over het water. Als het uur om is ben je net klaar met je tekening. Je zusje wil het zien en je hoort 'wow' en 'ahw' geluidjes uit haar mond komen. 'Hij is echt heel mooi! Wanneer ga je mij tekenen?' 'Dank je. Ik teken jou als we in Londen zijn,' je tikt plagend haar neus aan. 'Maar dat duurt nog zo laaaaang!' antwoordt ze. 'Nog maar twee uur,' roep je met een imitatie van haar stem. Ze geeft je een stomp tegen je arm. Dan draait ze zich naar het raam toe. Je legt je hoofd tegen het raam aan en doet je ogen dicht.

Je wordt wakker van een luid 'JEAJ!' geroep naast je. Het is je zusje, jullie rijden het land op. Je bent nu ook klaar wakker. Je doet je raampje open. 'Doe je raamp-' je vader kan zijn zin niet afmaken want jij schreeuwt: 'England, here we come!' Jullie rijden verder en na een tijdje staan jullie in een file. Jullie staan naast een grote auto die volgepropt zit met jongens. Voorin zit 1 jongen en achterin 4 jongens. Één jongen die achterin bij het raam zit kijkt om en lacht naar je. Hij wijst naar de andere jongens en maakt een gebaar dat ze gek zijn. Dan krabbelt hij iets op een blaadje en laat het aan je zien. Je ziet 10 cijfers en daaronder 'Call me!'. Je moet lachen en pakt je tekenblok en schrijft het nummer op een blaadje. Dan pak je een nieuw blaadje en je schrijft jou nummer op met daarboven 'Call you? You're the man here! ;-).' Je weet zeker dat dit een leuke vakantie gaat worden...
Herrinering?

Zayn Malik (54 x uitgekomen)

Jij bent heel erg blij dat jullie met de boot naar Engeland gaan. In de auto wordt je altijd zo misselijk. Achter lopen je moeder en je zusje. Ze zijn druk aan het praten over Engeland en je vangt op dat je zusje het weer over die boyband van haar heeft. Two Directions, of zoiets. Ze wonen in Engeland en je zusje denkt dat jullie ze gaan ontmoeten. Jij weet wel beter en loopt door.
Het is mooi weer en er staan ligstoelen op het dek. Je trekt je bikini aan en gaat er op liggen. Je hebt je iPod meegenomen en begint te twitteren. We zitten op de boot! #mooiweer Je luistert nog wat muziek, maar legt hem daarna weer in je tas. Als je terug naar je klapstoel wilt lopen ligt er opeens een jongen op. Je gaat voor hem staan en zegt: 'Dat is mijn stoel!' De jongen kijkt je vreemd aan en zegt: 'I don't understand you.' Shit, hij is Engels. 'Euhm... That's my chair...' Verlegen kijk je hem aan en wacht zijn antwoord af. 'Allright... I don't see another chair, so...' Hij schuift op en klopt naast hem. Bij hem liggen? Eerst ben je een beetje aarzelend, maar na lang nadenken ga je toch maar naast hem liggen. 'I'm Zayn,' zegt hij. 'I'm (y/n.' Jullie kletsen een tijdje. Opeens krijg je twee handen over je ogen. 'Hallo, zusje. Wie heb je daar nou op je stoel liggen?' Je moet lachen. 'That is Zayn. Hij is Engels.' 'Oh Mijn God! Is het Zayn Malik?! Van One Direction!' zegt je zusje. 'Hi,' zegt Zayn. Je vertaalt even wat je zusje zei en hij zegt iets tegen je. 'Hij zegt dat hij inderdaad van One Direction is. Hij wil de andere jongens zo ook wel aan ons voorstellen.' 'Dat zou echt super zijn! ' zegt je zusje. 'Is hij je vriendje?' Je vertaalt het voor Zayn en die moet heel erg lachen. Hij zegt wat tegen je in het Engels. 'Wat zegt hij?!' vraagt je zusje. 'Dat hij inderdaad mijn vriendje is...'
Top?
*sorry voor het korte stukje. bij vervolg wordt hij langer*

Niall Horan (79 x uitgekomen)

Jullie gaan met de camper naar Engeland. Jij en je zusje hebben er super veel zin in. Ze heeft zin in het winkelen en kletst de hele tijd door. Jij bent er niet met je gedachten bij. Je vriendje heeft het een maand geleden uit gemaakt en je zit er nog steeds mee. Alles ging goed, je snapt het gewoon niet. Je bent niet op zoek naar een jongen, maar liefde kun je gewoon niet tegen houden. Je denkt aan de vakantie en je ogen vallen dicht.
'WAKKER WORDEN!' schreeuwt een irritant stemmetje naast je. Het is je zusje. 'Nog eventjes...' antwoord je. 'WE ZIJN ER, SOEPKIP!' Snel doe je je gordel af en je springt uit de auto. 'Fly!' roep je. Oeps, je voet komt verkeerd terecht en je valt. Je zusje lacht en zegt:' Je lijkt Harry wel!' 'Wie?' 'Harry. Van One Direction!' Je hebt geen idee waar ze het over heeft. Je laat haar maar. Je staat op en kijkt naar je ouders. Ze gaan de voortent opzetten. Jij kijkt om je heen en ziet twee caravans naast jullie. Tegenover de camper staat een grote tent met een auto. Je kijkt naar de kentekens. Naast jullie staan een Nederlander en Franser. Tegenover bij de tent staat een Engelse auto. Als je ouders klaar zijn met de tent kleed je je om. Het is lekker warm en je doet een korte broek aan.'Mam? Is het goed als ik wat te eten haal?' vraag je. 'Ja hoor! Hier heb je wat geld.' Ze komt naar je toe en geeft je 5 euro. 'Je moet 2 euro over houden,' zegt je moeder. 'Mag ik mee?' vraagt je zusje. 'Nee, jij moet ons helpen,' antwoordt je moeder. Je lacht en loopt het pad op. Je kijkt nog een keer naar je buren. Het is vrij rustig bij de buren naast jullie, maar tegenover jullie. Uit de tent komt een kabaal. Je blijft even staan kijken, de hele tent beweegt. Opeens valt de tent om! Snel ren je er naar toe om de mensen te helpen. Je opent de rits en ziet een paar jongens. Eerst hebben ze nog niet door dat jij er staat, maar dan kijken ze opeens allemaal. 'I came to see if everything is well with you...' 'Oh yes, everything is well now,' zegt een jongen met een streepjesshirt. Hij kijkt je brutaal aan. Je kijkt wie er nog meer zijn. Een jongen met zwart haar, een jongen met krullen, een jongen met bruin haar en een jongen met blond haar. Ze zijn allemaal knap. Maar eentje is echt wel de leukste. Iedereen kijkt je aan, behalve eentje. Hij kijkt naar de grond. 'Well if everything is OK ... Then I go again,' zeg je. De jongen met het streepjesshirt kijkt je bang aan en zegt: 'No, no! Everything hurts, ouch!' Iedereen moet lachen en jij zegt: 'Maybe a kiss helps?' Je kijkt hem uitdagend aan. 'No! Don't do it!' schreeuwt de jongen met krullen. 'I also have pain!' Je moet lachen. Je klimt over een paar jongens heen en geeft de jongen met krullen een kus op zijn wang. Dan ga je naar de jongen met de streepjestrui toe en geeft hem ook een kus op zijn wang. Maar opeens draait hij zijn hoofd en geef je hem een kus op zijn mond. Snel duik je weg. Waardoor je valt, precies met je hoofd op het schoot van de knappe jongen, met blond haar. Je kijkt hem grijzend aan en hij lacht terug. Je bedenkt je dat je hoofd een beetje raar ligt. Maar toch laat je het liggen. Je doet net alsof je slaapt en je hoort de jongens lopen. Opeens voel je een kus op je wang. Je opent je ogen en ziet dat de tent leeg is, op de blonde jongen na. Hij kijkt je verlegen aan. Je gaat naast hem zitten en je geeft hem een kus op zijn wang.
ahw

Liam Payne (272 x uitgekomen)

Jullie gaan met de trein naar Schiphol toe. Met het vliegtuig vliegen jullie naar Engeland toe. In een hotel met een zwembad! Lekker met je zusje jongens cijfers geven. Je hebt er nu al zin in en hoopt dat de jongens leuk zijn! Maar eerst al het gedoe bij het vliegveld doorlopen.
Na een tijdje zitten jullie eindelijk in het vliegtuig. Je pakt je iPod en tweet nog even dat jullie in het vliegtuig zitten. Vrijwel meteen krijg je een tweet van je vriendin dat ze jaloers op je is en dat je wel terug moet komen met een leuke jongen. Je moet lachen en legt je iPod weg. Jullie mogen al door het vliegtuig. Je maakt daar gebruik van en staat op. ‘Wat ga je doen?’ vraagt je zusje. ‘Knappe jongens zoeken,’ antwoord jij als grapje. Je loopt weg naar de wc. Je kijkt naar de mensen in het vliegtuig. Een oude man, twee kinderen met hun ouders en... 5 knappe jongens die met elkaar aan het klieren zijn. Een jongen met krullend haar wordt gedrukt door een jongen met blond haar. De jongen met krullen valt van zijn stoel af en jij moet lachen. Je blijft staan en alle jongens kijken opeens naar je. De jongen met krullen kijkt omhoog en zwaait naar je, de jongen met blond haar bloost, een jongen met een rode broek trekt een rare mond waardoor je nog harder moet lachen, een jongen met zwart haar grijnst naar je en dan is er nog een ander jongen. Die was net soep aan het eten, met een lepel. Je bekijkt de jongen met de vork nog eens goed. Hij krijgt een negen. Als hij merkt dat je alleen naar hem kijkt, geeft hij je een knipoog. Je moet blozen en kijkt naar de grond. 'Hey, how are you doing?' vraagt de jongen met de vrolijke krullen. Hij krijgt een acht. 'Very well, now I see you,' zeg ik en geef de jongen met de vork ook een knipoog. De jongen met de rode broek fluit op zijn vingers en zegt: 'Liam has a girlfriend.' Liam, die naam moet je onthouden. 'You will not tell me that he has no girlfriend?' Grijnzend loop je weg. Je hoort nog dat de andere jongens joelen. Je zoekt het bordje waar toilet op staat. Je kijkt nog een keer om. Je ziet niemand. Je dacht toch echt dat iemand je achtervolgde. De deur gaat open en je loopt de wc binnen.
Als je klaar bent loop je met je hoofd omlaag. Je botst per ongeluk tegen iemand op. Je kijkt omhoog en ziet dat het de vorkjongen Liam is. Je lacht en weet dat deze botsing geen ongeluk was. 'How is your fork?' vraag je lachend aan hem. 'I have a fear for spoons,' antwoord hij blozend. 'I like that,' zeg jij. 'I like cheeky girls,' zegt Liam. 'I like you,' floep je eruit. 'Oops,'zeg je er snel achteraan. Hij moet lachen en zijn haar beweegt mee. 'Have you got a phone?' vraagt Liam. 'Yes, of course. Look here it is!' Je pakt hem uit je zak en laat hem zien. Hij pakt hem uit je hand en rent weg. 'You -' Snel ren je achter hem aan. Je kijkt overal maar kan hem niet vinden. Je loopt naar de jongens toe waar Liam eerst ook zat. Verbaasd tref je hem daar aan. Hij eet vrolijk zijn soep op. 'Liam! Where's my phone?' 'I've got it here! Come get him.’ Je bedenkt je geen moment en laat je vallen. Je benen liggen bij de jongen met krullen, je buik bij de jongen met de rode broek en je borstkast bij de jongen met blond haar. Je komt precies met je hoofd bij Liam. Je steekt je arm smekend omhoog. Opeens slaat er iemand op je kont. Je kijkt om en ziet dat de jongen met de krullen zijn tong uitsteekt. 'Hey, red pants! Give that flirt a punch.' 'That flirt is Harry. But I do everything for you, my lady,' zegt hij. 'Give yourself a punch too,' zeg je. Je ziet dat hij eerst Harry slaat en dan zichzelf. 'Introduce yourselfs boys!' roept Liam terwijl hij mij de telefoon terug geeft. Harry zegt: 'I'm Harry. I like to be naked the whole day.' Je moet lachen. De rode broek zegt: 'I'm your superman, Louis!' 'I'm Niall. I like food,' zegt de blonde. Wat een schatje is hij. Hij kijkt alweer naar de grond. Louis port hem in de zij en zegt: 'She is not on the ground.' Hij kijkt weer op en kijkt je zenuwachtig aan. Om hem op zijn gemak te stellen knipoog je maar naar hem. Hij moet even lachen en kijkt meteen weer ergens anders heen. 'I'm Liam, and I hate spoons.' 'I'm Zayn, and I love Liam. Stay away from him, he's mine.' Je moet lachen. 'I'm (y/n). And I love Liam. Stay away from him, he's mine.' Iedereen moet lachen en Liam laat Zayn een plek opschuiven zodat je tussen hem en Niall inkomt zitten. Je weet nu al dat dit een geweldige vakantie gaat worden...
hou van dit kleurtje (flower)

Harry Styles (25 x uitgekomen)

Je vader heeft besloten dat jullie met de trein naar Engeland gaan. Je bent het daar niet mee eens. De reis duurt 5 uur! Gelukkig heb je je iPod vol met liedjes gezet en de trein heeft internet. Eerst kijk je een beetje naar buiten. Maar na een tijdje ga je toch maar spelletjes spelen op je iPod. Je zusje wil ook even spelen en je laat haar maar. Je pakt een tekenblok uit je tas en begint een beetje te doodelen.
Je zusje geeft na een tijdje je iPod terug en je gaat nog even op twitter. Je twittert: Nu in de trein naar Engeland #vervelingheerst
Je doet je iPod weer in je broekzak en begint een beetje door de trein te lopen. Je ziet dunne mensen, lange mensen, kinderen... Opeens val je! Je schaamt je dood en je knie doet zeer. Je draait je op je rug en ziet 5 jongens boven je hangen. Ze kijken je nieuwsgierig aan. 'Is everything allright?' vraagt een jongen met krullen. 'Yeah, but I've hurt my knee.' De jongen steekt zijn hand naar je uit en je pakt hem aan. Hij probeert je omhoog te trekken, maar je trekt snel aan zijn arm. Hij valt bijna op je. De jongens moeten lachen en jij roept: 'Wow! Not as fast as that!' Je kijkt naar de jongen naast je. Hij ligt heel dichtbij je en soms komen jullie tegen elkaar aan. 'I'm Harry. Do I know you?' 'I'm (y/n). You know me from your dreams.' De jongens moeten lachen, maar verdwijnen teleurgesteld na een tijdje. Jij en Harry hebben alleen nog maar belangstelling voor elkaar. 'So Harry. Why are you in this train?' 'Well, the boys and me have a band. And Louis family wanted us to come to the Netherlands. And now we are going back te England. What about you?' 'I live in Nederland. And we're going to England, on a vaction.' 'Thats pre-' Harry kan zijn zin niet af maken. Er komt een geluidje uit je broek. Je pakt je iPod en ziet dat het je zusje is. Ze wil weten waar je blijft. Je zegt dat je bij een leuke jongen bent. Als bewijs maak je nog een foto van Harry en jou, op de grond. Nog geen minuut later krijg je een bericht dat je hem mee moet nemen naar haar. 'My little sister wants to see you,' lach je. 'Allright then. Where she is?' Voor het eerst in je leven ben je blij dat deze treinreis 5 uur duurt.

Vervolg?

Statistieken

Statistieken

Reageer (66)

  • Nightmarexx

    Louehh (flower)

    9 jaar geleden
  • Loner_girl

    Liam+me= happy and love!!!
    Het vervolg snel please.

    9 jaar geleden
  • OgiwaraUmi

    vervolg?

    9 jaar geleden
  • chanyeoI

    Zayn !!

    1 decennium geleden
  • ILOVENIAM11

    OMG WAT EEN GOED VERHAAL IKHEB LIAM MAAR NIALL'S VERHAAL WAS OOK HEEL LEUK PLZZ VERVOLG!(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?