Wie van mijn huisdieren ben jij?

Een hamster? Of Harry de papagaai? Ik heb verschillende huisdieren en hier kun je testen op wie van mijn huisdieren jij het meeste lijkt! Veel plezier! ;)

Mogelijke uitkomsten

Knabbel (3 x uitgekomen)

Jij bent Knabbel, mijn hamster! Je bent 's nachts actief en slaapt veel. Eten doe je het liefste in je bedje. Je bent erg mensenschuw en wanneer iemand je bedreigt bijt je graag! Jij bent Knabbel!

Wolkie (6 x uitgekomen)

Jij bent Wolkie! Je bent een van de pasgeboren konijntjes. Je bent erg lief en zorgzaam. Je houdt wel van eten, maar zorgt er ook voor dat anderen genoeg hebben. Je bent erg lief voor je broertje en wordt helemaal gek als je wortelbrood krijgt! Jij bent Wolkie!

Choco (7 x uitgekomen)

Jij bent Choco! Je komt aan je naam omdat je bij je geboorte bruin was, maar later ben je wit geworden met zwarte vlekjes. Je bent snel vijandig en voelt je snel bedreigd. Je houdt wel erg van worteltjes en vooral appels vind je lekker. Je bent veel op jezelf gericht en kan niet goed delen. Jij bent het konijn Choco!

Drop (1 x uitgekomen)

Jij bent Drop! Je bent een beetje brommig konijn. Je houdt niet van delen en bent erg schuw. Wanneer er gevaar dreigt ga je er wel op af, je bent niet bang voor anderen en vind het ook niet erg om te bijten. Je eet weinig, en slaapt erg veel want je bent al oud. Je hebt een wit randje om je nek, waardoor het net lijkt of je een ketting draagt. Jij bent Drop!

Vlekje (8 x uitgekomen)

Jij bent Vlekje! Je houdt veel van gezelligheid en bent zorgzaam. Eten en slapen zijn jouw favoriete bezigheden, vandaar dat je ook te dik bent. Wonderbaarlijk genoeg vind je bananen erg lekker, maar ook een stukje vlees gaat er wel in! Je voelt gevoelens goed aan en kunt erg lief zijn. Gevechten ga je liever uit de weg, je bent een allemans vriend. Jij bent mijn kat, Vlekje!

Zwartje (22 x uitgekomen)

Jij bent de oudste van onze dieren, Zwartje! Je bent een lieve maar brutale kat. Je eet weinig en slaapt veel. Je houdt ook wel van spelen en gaat gevechten niet uit de weg. Jouw lievelingsmaal is karpers uit de tuin van de buren. Door je witte borst kan je er soms angstaanjagend uitzien. Maar als je jou beter kent, ben je heel lief! Jij bent Zwartje!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Beronica

    Aww ik ben Wolkie! <3

    Alleen bij de kat staat er "Jouw lievelingsmaal zijn karpers uit de tuin van de buren." en volgens mij moet dat zijn "Jouw lievelingsmaal is karpers uit de tuin van de buren.", het is namelijk maar één maaltijd, toch?

    1 decennium geleden
  • SnOePiNuPoEp

    Ik ben knabbel! , haha , leuke quiz c;

    1 decennium geleden
  • Namstar

    Ik ben Vlekje :3

    1 decennium geleden
  • Love4Cookies

    Oh ja dat was me nog niet opgevallen, wat HARRYMARRYME zegt, Harry de papegaai staat er niet tussen :P Maar goed ik heb er overheen gelezen, dus ik mats je even :P HARRYMARRYME zal hier verder wel rekening mee houden bij het cijfer dus.. x

    1 decennium geleden
  • Love4Cookies

    Grappig. Pluspunten, haha. Vermaak is een belangrijk onderdeel van een quiz waar jij uitstekend aan voldoet. Spelling & interpunctie. Uistekend! Geen fouten te ontdekken :) De opbouw, ziet er mooi uit! Wel jammer dat de eerste vraag een beetje moeilijk antwoorden was omdat mijn leeftijd er niet bij stond. Natuurlijk begrijp ik, dat geen van je dieren 15 jaar is, maar je had, om dat te compenseren, kunnen zeggen: Ouder dan 10 jaar, bijvoorbeeld. Dat vond ik wel jammer maar verder, super! Je voldoet aan alles, je hebt precies gedaan wat ik gevraagd had en ja, geen fouten! Ik kan je garanderen dat dit een heel mooi punt gaat worden :) Oh ja, ik vergeet nog iets te zeggen. Ik vond het heel mooi dat je een stukje uit je eigen leven meepakte! Echt waar, fantastisch gedaan! Complimenten en een dikke knuffel voor de kudoknop :) Xx

    P.S. Als je het niet eens bent met de beoordeling (waar ik niet vanuit ga omdat ik eigenlijk heel positief over je quiz ben) laat het me dan weten in een pb of eventueel in het topic!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?