Welke Mew Mew ben jij?

In deze quiz kan je ontdekken welke Tokyo Mew Mew je bent!
Veel plezier.

Mogelijke uitkomsten

Ichigo Momomiya (12 x uitgekomen)

Je bent Ichico Momomiya! Ofwel het katmeisje, je bent een gevoelig persoon en wilt anderen beschermen. Je neemt geen blad voor de mond en bent een warhoofd, je komt vaak te laat opdagen maar iedereen vindt je leuk!

Mint Aizawa (4 x uitgekomen)

Je bent Mint Aizawa! Ofwel het vogelmeisje! Je doet je stoer en een beetje gemeen voor maar diep vanbinnen ben je een gevoelsmens.Je bent een beetje aan de luie kant en houdt ervan mensen bevelen te geven maar al je vrienden geven veel om je.

Lettuce Midorikawa (4 x uitgekomen)

Je bent Lettuce Midorikawa! Ofwel het vissenmeisje! Je bent een heel gesloten maar gevoelig persoon en doet alles in het belang van anderen. Je zal je eigen behoeften eerder opzij schuiven om die van anderen te kunnen vervullen. Je hebt het moeilijk om je gevoelens te uitten en sommigen maken misbruik van je goede bedoelingen maar jouw vrienden beschermen je tegen die mensen. De vriendschap tussen jou en je vrienden is echt en ze geven veel om je.

Pudding Fong (4 x uitgekomen)

Je bent Pudding Fong! Ofwel het Leeuw-aapje! Je bent een heel actief persoon en weet altijd iedereen op te vrolijken. Je bent een beetje naïef en praat vaak je mond voorbij. Je bent het vrolijke jonkie in je vriendenkring.

Zakuro Fujiwara (15 x uitgekomen)

Je bent Zakuro Fujiwara! Ofwel het wolvenmeisje! Je bent volwassen voor je leeftijd en leeft een beetje afgesloten van de wereld. Je ben afstandelijk naar buiten toe maar zal altijd je vrienden en familie beschermen net als een roedel. Je vrienden mogen je graan om je goede raad en omdat je een vertrouwenspersoon bent met goede ideeën.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • CarAriLina

    Omg bijna als enige Pudding Fong!!!!
    Klopt trouwens wel, en oja als je mij oooooit ontmoet geef me geen... CHOCOLAAAAAAAAAAA

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Lettuce Midorikawa ;)

    1 decennium geleden
  • Catmint

    zakuro!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Hauntme

    Het wolvenmeisje..

    1 decennium geleden
  • Ismenia

    Het wolvenmeisje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?