Welke beginners-pokemon past het best bij jouw?

Stel je koopt een nieuw pokemonspel en je moet een beginners-pokemon kiezen. Je vind de keuze HEEL moeilijk. Doe dan deze quiz en ontdek welke pokemon jij moet kiezen! (ook voor kinderen die gewoon willen weten welke beginnerspokemon het best bij je past.)

Mogelijke uitkomsten

Turtwig (18 x uitgekomen)

Jij bent heel verlegen en houd er niet van om stoer te lijken. Jij lijkt sprekend op Turtwig!

Chimchar (0 x uitgekomen)

Jij bent ondeugend en nieuwschierig. Je bekijkt de wereld echt als de plek om streken uit te halen! Jij lijkt op Chimchar!

Piplup (0 x uitgekomen)

Je bent slimme, vrolijke en soms ook een beetje driftige pinguin. Je hebt de pest aan Chimchar en lijkt sprekend op Piplup!

Quindaquil (1 x uitgekomen)

Je bent een schattig aardig molletje die later een reusachtige vuurmol word! Je vind iedereen aardig en bekijkt de wereld als de perfecte plek vol liefde. Je lijkt sprekend op Quindaquil!

Chikarita (1 x uitgekomen)

Je bent een echte aardige natuurgek, die met iedereen goed kan opschieten behalve Totedile en Chimchar, die je altijd pesten! In de pokemon wereld zou jij Chikarita zijn!

Totedile (32 x uitgekomen)

Je bent een ontdeugend vrolijke krokodil die het liefst iedereen de stuipen op het lijf wil jagen. Alleen dat lukt nog niet zo goed met dat schattige lichaampje! Je bent als geen ander Totedile!

Tepig (4 x uitgekomen)

Je bent een schattig klein biggetje die net als Snyvi en Oshawot pas net nieuw is. Je bent schattig en dat vind je leuk, alleen later word je een stoere stier die dan juist graag stoer is! Je lijkt het meest op Tepig!

Snivy (0 x uitgekomen)

Je bent lief en net als Chikarita dol op de natuur! Je bent trots op jezelf en dat mag ook! Je word later namelijk een van de mooiste pokemons allertijden!

Oshawot (9 x uitgekomen)

Je bent even schattig als Tepig en ook nog eens even aardig. Alleen ben jij water en Tepig vuur. Je word later zo groot en dan lijk je al helemaal niet meer op die schattige Oshawot.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • hiamstayne

    oshawot jaa

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Turtwig
    omg, ik wil gewoon een kat..... is die er ook? (sorry, ik ben niet ze heel goed in pokemon...)

    1 decennium geleden
  • One_Umbrella

    OH GOTH! KAN IK ZE NIET ALLEMAAL NEMEN! O_O

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Oshawot ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?