Welke H. power do you have???

Ik heb een storie over H. wil jij ook zo graag weten (of een beetje graag... of als je je verveeld... ofzo... of misschien wil je zelfs helemaal niets weten... gheeeh!) welke power jij bezit? DOE DE QUIZZZ!

Mogelijke uitkomsten

Transformeren (7 x uitgekomen)

Je kan in dieren en magische wezens transformeren. Wanneer de vijand je wilt vangen verander je gewoon in een diertje! En als de pestkop van de klas jouw vriend(in) kwaad doet, verander je gewoon in een draak en steek je hem in de fik! Whahaha!

Teleporteren (18 x uitgekomen)

Je kan teleporteren! Voor jouw geen vleugels of andere dingen die in de weg zitten! Jij kan gewoon handig meteen ergens heen, en vleugels of een vliegtuig heb jij echt niet nodig! Je beeld je gewoon in waar je heen wilt... sluit je ogen... en POEF! Je bent err! ^^

Vuurmagie (10 x uitgekomen)

Jij beoefend vuurmagie! Je houwd van warmte en licht, en een knapperent vuurtje! ♥ Heerlijk! Stel je voor: Je zit in het bos samen met nog meer vrienden van H. en het is kouwwwwd! Wat te doen? Just: FFFFFFFFFFH pats boem! Vuuuuuuur, ;) mmm lekker warm!

Luchtmagie (6 x uitgekomen)

Jouw uitkomstttt: Luchtmagie! Natuuurlijk horen bij deze gave VLEUGELS! Jij vind vliegen geweldig! De wind door je haar, en het uitzicht! En als een van je vrienden zich verveelt? Je schenkt hem gewoon een ritje door de lucht, in de armen van zijn/haar beste vriendin!

Watermagie (8 x uitgekomen)

Jouw magische kracht is WATER! Niets is zo leuk als zwemmen, dat gevoel van kopje onder gaan, en weer boven water komen, en rondkijken beneden en al dat mooie zien! Het is geweldig! Weinig mensen weten het, maar Water-H.s kunnen onder water ademen! ;)

Aardemagie (2 x uitgekomen)

Aardemagie is jouwww uitkomst! Bomen en gras, HET LEEFT ALLEMAAL! Je houwd van de natuur, en van het gevoel van gras tussen je tenen. Elke week probeer je je vrienden overtehalen om uit picknicken te gaan. LEKKER HET BOS IN! Af en toe doe je mee met je konijn, en graaf je een gat, zomaaar! Je bent vast een super aardig iemand! ♥

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • swimpie

    transformeren.. SUPER COOL!!
    maar ehh... mag ik ook nog in iets niet menselijks of dierlijkst of fantasiedierlijks transformeren?? superecole transformer ofzo.. ;P

    8 jaar geleden
  • Namelessshanti

    Luchtmagie :)
    JA JA ik wil kunnen vliegen als een vogel!
    *Zit nu in der hoofd met 'Is het een vliegtuig, is het een vogel? Neee da iiiis het niet, het is is Meeeegaaa-* Oke oke ik hou mijn mond al.(A)

    1 decennium geleden
  • Bjorn_Ironside

    vuur magie:D

    1 decennium geleden
  • Ninuturu

    Transformeren! DAT WIL IK

    1 decennium geleden
  • Edderkopp

    Telepathieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?