Op wie lijk jij? C:



Oke, denk je. Dit is weer een zoveelste "lijk jij op mij?" Of de zoveelste "lijk jij op mijn oma/vader/moeder/zusje/boom".

Maar ik kan je verzekeren dat dat niet zo is. Als je naar het plaatje hierboven kijkt -zelf getekend- kan je zien dat er helemaal geen oma's/vader's/moeder's/zusjes/bomen op staan.

Deze "lijk jij" quiz zal je het inzichtgeven of je op míj of op mijn huisdieren lijkt. C: Hier zijn er ook al een paar van, maar ik hoop dat je hem leuk vind!

Gewoon maken!

Mogelijke uitkomsten

Deditus de vis!! (48 x uitgekomen)

You look like my fish Deditus.
Zijn naam betekend in het latijn: "Toegewijd" Maar als je van nederlands op latijn "Verslaaft" in typt krijg je ook Deditus... Hmmm... wat zegt dit over jouw?
Jij bent zeker computer verslaaft? Niet dat mijn vis computer verslaafd is, hij zwemt de hele dag rondjes in zijn kom -hij kan ook echt bij een computer-. Maar het gaat om het idee.

Silvum the fish (14 x uitgekomen)

You look like a fish. My fish, his name is Silvum!
Silvum betekend in het latijn: "bos" en via deze quiz is bekend geworden dát jíj ook van het bos houd. Wat is jouw lievelings boom?
Die van Silvum is zeewier. Niet dat hij veel te kiezen heeft.
Hij houd ook van zijn kasteeltje, het lijkt eigenlijk meer op een grotje waar hij in kan zwemmen en er weer uit. Maar hij hangt er het liefst alleen maar boven, kijkend naar zijn lievelings zeewier.

Tenebris de viss! (14 x uitgekomen)

Jij lijkt op Tenebris. Hij is de vis van het donker!!!
Tenebris is in het latijn: "Donker/Duister"
Hij is verlieft op het grotje midden in het aquarium. Hij zit er het liefst de hele dag in. En als hij daar niet zit, zit hij achter Frigus aan.
Frigus is de leider van mijn vissen, ECHT! Hij is dé baas, en Tenebris de protestand. Hij gaat bij elke kans achter Frigus aan, maar helaas verliest hij altijd. Arme drommel. Hopelijk heeft hij mijn fitness apparaat geleend, dan kan hij nog wat trainen... in zijn grotje...

Calor de vis! C: (37 x uitgekomen)

Calor betekend "warmte" in het latijn. En dat is dan weer precies wat er bij jouw past.
OMG! Jij lijkt op mijn kleine lieve visje Calor. Hij is altijd heel schattig hoe hij rondjes zwemt en uit de buurt probeerd te blijven van de ruzie makende Frigus en Tenebris.
Máár hij is wel een vreetzak. Telkens al ik even niet kijk en me dan omdraai zie ik hem wel ergens aan sabbelen. Aan het grotje, aan de zeewierplantjes van Silvum, aan het vissenvoer van de andere vissen. OVer een tijdje moet hij nog op dieet... kan een vis op dieet?
Maar hij blijft de liefste vis. C:

Frigus de alfa (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op mijn vis Frigus.
Frigus betekend "koud" als in "bevriezuhhh!"
Hij is de Alfa van mijn vissen. Hij is degene die als ik vrouwtjes vissen had gehad, de vader zou zijn geworden. Hij is dé baas.
Tenebris is dan wel altijd in om zijn leiderschap te vernietigen, en zelf de baas te worden, maar als het aan Frigus ligt zal dat nooit gebeuren. Hij is toch sterker.
Dus jij lijkt op Frigus, de baas.

Elorn het konijn. (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op mijn konijn Elorn. Zijn naam betekend helaas niets, ik heb hem zelf verzonnen, afgeleid van "Elyon" wat mijn tweede naam is.
Appel! Elorn HOUD van appels, het is zijn lievelings eten, lievelings speeltje, lievelings gooiding. Hij smijt met zijn eten. Foei foei foei.
Hij houd niet alleen van Appels, hij houd ook van Flox.
Helaas is hij wel een beetje een scheiterd. Als je ook maar een dingetje doet wat hij niet leuk vind rent hij naar Flox om getroost te worden. Like 'Mama? Myrthe deed eng...'

Floxje het konijn. (69 x uitgekomen)

Jij lijkt op Floxje! Haar echte naam is Flox.
Ook haar naam betekend niets, maar het is een plant. En die plant is weer het lievelings eten -ongeveer- van Flox. De Flox eet de Flox. Haha!
Flox houd het allermeest van haar liefje, Elorn, ze doet alles voor hem, zoals het troosten, elke seconde van de dag. Ze lijkt wel een moeder, zo zorgzaam. Zo lief. C: OMG!
Maar ze kan ook stout zijn. Ze gaat dan naar binnen en knaagt de kabels van de tv, computer, lichten, alles kapot en dan zit je zonder enige electriciteit. Danku!

Ikke/Elyon/Myrthe (29 x uitgekomen)

Wauw! Je lijkt op míj!!!
Alweer een quiz waar ik bang ben dat mensen mijn identiteit gaan stelen als ze "mij" als uitkomst hebben.
Ik ben dus Myrthe of hoe je me ook wilt noemen. Ik hou van Kiwi's en van mijn huisdieren. LOVE READING BOOKS! Ik ben ook dol op broodjes gesmolten kaas. Ik luister naar alle muziek terwereld. Van Klassiek tot Hard-Rock. Ik ben dus praktisch gestord. Wauw. Wat weet ik eigenlijk veel van mezelf.
En: oh ja! Ik heb alle tekeningetjes in deze quiz gemaakt. Dus als je mij bent hou je ook van tekenen. Anders heb je deze quiz verkeerd gedaan en moet je opnieuw gebinnen. Als je het verkeerd heb gedaan, ligt dat dus aan jouw. C:

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • xmrsxhoranx

    Calor (fish) Ik hou van warmte ne eten dus het klopt hahaha :P

    7 jaar geleden
  • PinkQueen

    floxje

    1 decennium geleden
  • Manibus

    FLOX!!! die naam is echt hotregenboogpandatastisch!

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    flox
    ahh wat een schatje
    en wat een mooie tekeningen
    en bos vertaalt naar latijn is silva
    het is een vrouwelijk woord dus eindigd het met een a niet de um van onzijdige woorden (sorry voor deze onzin) (ik heb latijn)

    1 decennium geleden
  • kimmss

    floxje het konijntje i (H) konijntjes !!! BUNNY POWER!!!!!!!!!!! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?