Op welk van mijn leraren lijk jij?

Ik heb een heel stel leraren te wachten op hun evenbeeld!

Mogelijke uitkomsten

Madame Breek (3 x uitgekomen)

Je geeft Frans en je houdt van snoepjes. De hele klas is gek op jouw snoepjes! Ook heb je een hekel aan Jurre, al doet hij niets fout. Je hebt de neiging om mensen eruit te stuyren voordat ze de klas zijn binnengekomen en drie keer om stilte te vragen (in het Frans)

Meneer Schepers (7 x uitgekomen)

Jij bent Meneer Schepers. Je geeft wiskunde. Iedereen heeft het over je. En niet op een positieve manier. Je hebt wel eens dropjes mee en ook jij hebt een hekel aan Jurre. Je stuurt mensen eruit om onbenullige redenen. Je houdt je niet aan de opgeschreven afspraken voor leraren, en hebt de drang om enjele mensen te haten.

Als je deze uitkomst hebt....

BERG JE DAN MAAR!!!!

Meneer Schouten (11 x uitgekomen)

Jij bent meneer Schouten. Je hebt een flauw gevoel voor humor waar slechts weinigen hardop om moeten lachen. Maar je hebt het tenminste. je houdt van afwijken van het normale lesprogramma en het invullen op je eigen manier. Je bent een goede leraar. In jouw les wordt er bijna nooit iemand uitgestuurd.

Madame Baltus (4 x uitgekomen)

Jij bent Madame Baltus. Je geeft Frans. Je hebt serieus obesitas ofzoiets en altijd wel was te vertellen. je hebt veel avonturen beleefd toen je jong was en je bent vaak naar Frankrijk geweest. Je vult je les met alle verhalen die je op dat moment uitkomen en hoeft bijna niets uit te leggen. Je houdt het op het normale lesprogramma en legt nooit iets uit, tenzij er om gevraagd wordt. je geeft huiswerkcontroles en we worden iedere week overhoord.

Meneer van Wouw (1 x uitgekomen)

Jij bent meneer van Wouw. Je bent voor zover ik weet de enige leraar op mijn school die les geeft in Grieks en Latijn. De meeste mensen haten je, er gaat een gerucht dat je homo bent en je rookt en drinkt en draagt sandalen met sokken. je hebt ook altijd zo'n eng koffertje mee.

Mevrouw Post (17 x uitgekomen)

Jij bent mevrouw Post. Je geft science en bent onze mentor. Je bent een heel aardig en vredelievend persoon en iedereen haalt dan ook goede cijfers. Je bent de beste leraar uit het rijtje, Gefeliciteerd.

Jurre Holzhouer (11 x uitgekomen)

Jij bent Jurre. de meeste leraren hebben een hekel aan je omdat je zo druk bent en niet ophoudt met praten, en soms grof in de mond ligt. Je houdt van commentareren op leraren en als iets je niet aanstaat begin je meteen te vloeken. Toch haal je nog wel voldonede cijfers om over te gaan. Toch? TOCH!?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Kelpie

    ik ben die jurre....

    1 decennium geleden
  • Manibus

    mevrouw post

    1 decennium geleden
  • Comicae

    hey hoi ik ben mevrouw post geinige quiz moet je vaker doen ik vind de 2 quizen die je hebt gemaakt leuk

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    meneer Schepers:|

    1 decennium geleden
  • xLuckygirlx

    mevrouw post.
    ik ben de beste leraar :3
    leuke quiz trouwens, alleen jammer dat ik ze niet ken haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?