Welk Star Wars karakter ben jij?

May the force be with you..

Mogelijke uitkomsten

Kylo Ren (19 x uitgekomen)

Als jij ergens aan begint, zal je het kosten wat het kost afmaken. Je bent genadeloos en je ontkent niet dat je soms erg gemeen kan zijn. Je bent vaak boos en kan dar niet erg goed mee omgaan.

Rey (6 x uitgekomen)

Jij geeft niet op en bent niet bang voor een gevecht. Je ziet het goede in mensen. Je bent nog aan het uitzoeken wie je precies bent maar dat stopt je niet van vechten voor wat jij een goed doel vindt.

Luke Skywalker (51 x uitgekomen)

Jij bent behulpzaam en zal mensen niet snel teleur stellen. Je vrienden komen vaak naar jou als ze advies of hulp nodig hebben. Je geeft niet snel op en bent niet bang voor een gevecht. Je bent je hoop een tijdje kwijt geweest maar je zult hem weer vinden als je goed doorzet.

Leia Skywalker (6 x uitgekomen)

Jij geeft niet op en ziet het beste in mensen. Je hebt hoop en gelooft dat bijna alles uiteindelijk weer goed komt. Je bent sterk en er zullen altijd mensen zijn die in je geloven.

Armitage Hux (5 x uitgekomen)

Je bent sterk en zal er alles aan doen om je doel te bereiken. Je vecht voor jezelf en doet er alles aan om te overleven. Je geeft niet snel op. Je weet dat je soms best gemeen kan zijn maar dat maakt je niet veel uit.

BB-8 (2 x uitgekomen)

Je bent trouw aan je vrienden en bent vaak vrolijk. Je bent slim en niet snel bang.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • SCORPlO

    Kylo Ren (; wiehh

    6 jaar geleden
  • Aemond

    Kylo Ren. Well, well, well. :'D

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?