Wie van One Direction pas bij jou?

Dit gaat over welk lid van 1D bij jou past! ik hoop dat je de uitkomst leuk vind maar dat kan natuurlijkniet anders want het is 1D!

Veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

Liam James Payne (13 x uitgekomen)

liam past bij jou! hij is super cute! hij was vroeger een studiebol en is een beetje verlegen. Maar alsnog super stoer! hij heeft een phobia voor lepels en houd van schildpadden. Hij heeft een vriendin: Danielle Peazer. En ze zijn geloof heel gelukkig samen ;) hij kan beatboxen en een beetje breakdancen. Hij vind de muziek van the wanted leuk.

thankss for doing this quiz!

Niall James Horan (32 x uitgekomen)

Niall past perfect bij jou! hij is super cute en komt uit ierland! dus hij heeft een iers accent! hij kan super goed zingen en is heel lief voor iedereen. Hij denkt veel aan zijn familie en vrienden en als ze op tournee zijn mist hij ze. Hij houd van eten en vooral van Nando's!
Zijn specialiteit: Hij kan de ierse dans! Hij is een Belieber en houd van de Muziek van Justin Bieber

thankss for doing this quiz!

Zayn Javvad Malik (24 x uitgekomen)

Zayn past perfect bij jou! hij is lief en zorgzaam (zieluxenzayn) Hij kan super goed zingen! en zegt dat hij niet kan dansen maar we weten allemaal dat hij dat wel kan! Hij let heel erg op zijn uiterlijk en heeft een relatie met perrie. hij heeft een nieuw huis gekocht met 6 kamers en een zwembad. hij kan alleen niet zwemmen dus wat hij met een zwembad moet??

bedankt voor het meedoen aan deze quiz!

Harry Edward Styles (42 x uitgekomen)

Harry past perfect bij jou! Hij is rustig en heeft veel lol. Hij is goed bevriend met Ed Sheeran en een goede zanger! De boy's pesten hem soms als hij zijn solo zingt en hij loopt vaak naakt door het huis heen... haha. Hij houd van vrouwen die ouder zijn en is single! hij heeft samen met Louis de naam Larry Stylison bedacht. Als een bromance hij houd van katten (cat)

Thanks for doing this quiz!

Louis William Tomlison (45 x uitgekomen)

Louis is echt wat voor jou! hij is lief en houd van grapjes. Hij heeft van die spontane dingen wat het grappig maakt! hij heeft samen met harry de bromance Larry Stylison bedacht en heeft een relatie met eleanor (; Hij houd van meisjes die wortels eten en heeft allemaal quotes. Hij is de oudste van de band maar wel super!

Thankss voor het invullen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?