Seven minutes in heaven with One Direction

Samen met je vriendin zit je met de boys van One Direction. Jullie vervelen zich, totdat Louis op een idee komt om Seven Minutes in Heaven te spelen. Instemmend knikken jullie.

Mogelijke uitkomsten

Liam (103 x uitgekomen)

Je kiest toch maar voor Thing 2. Je kijkt de kring rond en iedereen houd een pokerface. Zuchtend sta je op en loop je naar de kast. Achter je hoor je zware voetstappen. Je doet de kastdeur open en ga erin staan. Afwachtend kijk je naar de schim voor je. 'Hey.' hoor je een zware stem. Meteen krijg je een glimlach op je gezicht. Liam! 'H-hey.' Je had al gehoopt dat hij het was, laten we zeggen dat je een kleine crush op hem hebt. Hij zet een stap dichter naar je toe en streelt zachtjes met zijn hand over je wang. Je bloost lichtjes. 'Eigenlijk, vind ik je al best leuk.' zegt hij zachtjes, en lichte blosjes verschijnen op zijn wangen. Je krijgt een glimlach van oor tot oor. 'Ik vind jou ook leuk Liam.' Glimlachend buigt hij zijn hoofd dichter naar je toe en drukt hij zijn lippen op die van jou. Gewillig zoen je met hem mee en je slaat je armen om zijn nek. Hij legt zijn handen op je heupen en streelt die voorzichtig. Al snel word de kast opengegooid door Zayn. 'VASHAPPENIN!' Met een glimlach van oor tot oor lopen jullie hand en hand de kast uit. Je dag kan niet meer stuk!

Harry (59 x uitgekomen)

Je kiest uiteindelijk voor Thing 1 en ziet Harry grijnzend opstaan. Hij pakt je hand vast en loopt met je naar de kast. Als snel hoor je de deur dicht gaan en je voelt 2 zachte lippen op die van jou. Gewillig zoen je met hem mee en slaat jou armen om zijn nek. Zijn handen banen zich een weg van je heupen naar je kont en knijpen er zachtjes in. Een zachte kreun verlaat je mond en je kriebelt zachtjes in zijn nek. Hij haalt zijn lippen van de jouwe af en kijkt recht in je ogen. 'Ik vind je echt heel lang leuk (JN).' Je glimlacht lief naar hem. 'Ik vind jou ook leuk Harry.' Je drukt nog een kusje op zijn lippen voordat de deur word opengetrokken door Louis. 'STOP MET WAT JE AAN HET DOEN BENT, DE TIJD IS OM!' Grinnikend lopen jullie de kast uit en de rest van de avond kan je je ogen niet van hem afrkijgen, en andersom ook niet.

Zayn (51 x uitgekomen)

Je kiest voor thing 5 en staat op. Zonder om te kijken loop je naar de kast en net wanneer je de deur dicht wil doen en wachten, gaat hij open. Je onderscheid nog net de zwarte haren van Zayn en krijgt een grote glimlach op je gezicht. Je had al gehoopt dat hij het was. 'Hello there beauty.' fluistert hij in je oor, en je voelt een rilling door je heen gaan. 'Hey.' Je glimlacht als hij zijn armen om je heen slaat en je naar hem toetrekt. 'Ik had al gehoopt dat jij het was.' Zonder dat je het wil verschijnen er lichte blosjes op je wangen. Zayn glimlacht breed en buigt voorover. Als zijn lippen de jouwe raken ploft er een bom uit in je buik en zoen je hem gewillig terug. Na een paar minuten nog zo gestaan te hebben zwaait de deur met een klap open en staat Niall in de deuropening. 'TIME'S UP!' Voordat je de kast uit wil lopen hoor je Zayn nog snel iets fluisteren. 'Tonight, my room.'

Niall (89 x uitgekomen)

Je kiest voor Thing 4 en ziet een blozende Niall opstaan. Je krijgt een glimlach op je gezicht en loopt naar de kast, met Niall achter je aan. Hij houd de deur netjes voor je open en glimlachend loop je de kast in. Vervolgens sluit hij de deur en kijkt je zenuwachtig aan. 'I-ik ben hier niet ec-' Voordat hij verder kan praten steek je je hand op als teken dat hij niet verder moet praten. 'Niall, ik weet wat je wilt zeggen, en je hoeft echt niet onzeker over jezelf te zijn, je bent prachtig, van buiten en van binnen. Echt waar.' Je kijkt naar zijn gezicht en ziet dat er langzaam een glimlach op zijn gezicht komt. Opgelucht haal je adem, maar voor je het weet voel je zijn zachte lippen op die van jou. Een beetje overdonderd van zijn actie zoen je toch mee en slaat jou armen om zijn nek. Hij legt zijn armen om je middel en trekt je wat dichter tegen hem aan. Al snel haalt hij zijn lippen van de jouwe af. 'Ik vind je echt leuk (YN).' Glimlacht hij. 'Ik vind jou ook leuk.' geef je eerlijk toe en de deur word opengegooid. 'Tijd is om!' schreeuwt Louis en glimlachend lopen jullie hand in hand de kast uit.

Louis (60 x uitgekomen)

Je kiest uiteindelijk voor Thing 3 en springt vrolijk op om vervolgens naar de kast te huppelen. Je wilt nog niet zien wie je hebt, want ja, dat is niet leuk. Net wanneer je de kastdeur wilt sluiten, trekt iemand hem weer open. Voor je het weet staat Louis voor je neus. Hij lacht lief naar je. 'Hello!' zegt hij vrolijk en meteen verschijnt er een glimlach op je gezicht. Je had namelijk gehoopt dat hij het was.'Hey.'antwoord je terug. Hij komt iets dichter bij je staan en je voelt zijn warme adem tegen je gezicht aan. Vervolgens slaat hij zijn armen om je middel en komt iets dichterbij met zijn hoofd. Glimlachend sluit je je ogen voordat zijn lippen de jouwe raken. Een bom met vlinders ontploffen in je buik en je slaat jou armen om zijn nek. Dit gevoel is gewoon onbeschrijfbaar perfect. Zo te zien heeft Harry daar geen genoegen mee en rukt de kastdeur open. 'TIJD IS OM LOVEBIRDS!' Glimlachend loop je de kast uit met hem en blijft hem de rest van de avond aankijken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • CliffordIdiot

    Niall Vervolggggg

    1 decennium geleden
  • gangstagurl

    Vervolg!

    1 decennium geleden
  • MissSwaggerx

    VERVOLGGGGGGGGGGGG

    xx:P:P:P:P:P

    1 decennium geleden
  • Fem

    Harry grrrrr...I love Liam!!!

    1 decennium geleden
  • laauravl

    Niall.
    vervolg :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?