The New Vampire!

Hoe het begint!

Je loopt een huis binnen. Er zit een beeldschone jongen. Je kijkt hem met grote ogen aan. Hij heeft zwart haar, wat alle kanten op gaat. Hij heeft een mooi leren jackje aan in de kleur zwart. Ook zijn broek is zwart. Je kijkt weer omhoog. Hij is lijk en dan ook lijk bleek, maar het staat hem mooi. Dan kijk je naar zijn ogen, ze zijn rood, bloed rood. Onder zijn ogen zitten kleine walletjes. Dan kijkt de jongen op, recht in je ogen. Je adem schokt en je zet een stapje naar achteren, tegen de dichte deur. De jongen staat op. Hij is vrij lang. Hij krijgt een glimlach om zijn lippen. Hij is echt beeld schoon.
Hij loopt op je af, en jij kan geen kant op. Hij houd je blik vast, en je kan niet weg kijken, je omdraaien en de deur openen. Dan staat hij voor je, hij zet zijn handen aan beide kanten van je hoofd neer, buigt zich naar voren, en... hij geeft je een kusje op je lippen. Je adem schokt alweer. Met grotere ogen dan ooit kijk je hem aan. Zijn glimlach is groter. Hij buigt zich weer naar voren, maar deze keer naar de rechter kant van je nek. De kijkt naar zijn hooft, met het haar dat alle kanten opstaat. Dan drukt hij zijn lippen tegen de huid van de nek. Hij is werkelijk ijskoud. Dan voel je tanden, scherpe tanden. Je piept en wilt weg stappen. Maar hij houwd je op je plek, hij is oersterk. Je begint te gillen als hij bijt. Dan begint het te branden. Je valt op de grond aan de voeten van de jongen. Hij bukt zich. 'Tot over 3 dagen mijn lief,' zegt hij met een prachtige stem. Maar je gilt, 'Het brand! Verlos me! Dood me! Alsjeblieft! Aaaaah!' Het lijkt alsof je in vuur en vlam staat.



Hoe gaat dit verhaal verder? :3
Sorry voor de jongens die deze quiz doen. Je moet je maar inbeelden dat de jongen een meisje is... tenzij je.... laat maar! P: Doe de Quizzzz

Mogelijke uitkomsten

De bloeddorstige vampier. (35 x uitgekomen)

Als je opstaat na 3 dagen martelende pijn, voel je je sterk. Je snuift de lucht op, ergens ruik ik een zoet-zure heerlijke geur. Ik spits mijn oren, ik hoor zo veel. Het lijkt wel alsof de wereld om me heen ontploft ofzo. Ik hoor voetstappen. Ik draai me om. Daar staat hij, beeldschoon, en totaal in detai, mooier dan ervoor. Deze keer komt hij niet op jouw af, jij op hem. Je weet nu wat hij is en ook wat jij bent. 'Haai,' fluister je met een stem alsof er met belletjes wordt gerinkelt. 'Hoi,' antwoordt hij met zijn stem als satijn. Hij drukt zijn lippen tegen de jouwe. Maar dan zet je een stap naar achteren, 'mijn keel... hij brand,' zeg je tegen hem. Hij glimlacht, 'zullen we dan daar maar wat aan gaan doen?' zegt hij terug. Je knikt en hij pakt je hand. Hij opent met zijn andere hand het raam, en dan springen jullie gesamelijk naar buiten. Als jullie geland zijn kijkt de jongen je aan, 'je bent beeldschoon, hoe heet je?' ',' zeg je terug. De jongen glimlacht weer, 'Prachtige naam, ik ben Nalaian.' Dan trekt hij je mee over straat, het is donker en er is niemand te zien. Jullie rennen over de stenen, en door de straten. Springen over grachten. En dan ruik je iets, het is zoet en warm. Je likt langs je lippen en voelt je scherpe tanden. Je laat de hand van de jongen los en... Je springt en land op het zachte warme en zoete. Bloed slijpelt langs je mondhoeken.

De geeloogige vampier. (16 x uitgekomen)

Je ligt op de grond en je voelt de pijn afnemen. De opent je ogen en ziet de jongen boven je staan. Alles ziet er zo scherp en duidelijk uit. Het lijkt wel alsof je de jongen voor het eerst ziet. Langzaam sta je op, en je kijkt de jongen aan. Je hoort heel duidelijk zijn ademhaling, maar je hoort zijn hart niet. 'W-w-wat zijn we?' vraag je. Hij grijnst, 'vampires,' antwoord hij. Er brand iets in mijn keel, het doet pijn, minder pijn dan de vorige brand, maar toch doet het zeer. 'Het doet pijn,' zeg je en je hand gaat naar je keel. De jongen glimlacht, 'daar gaan we straks wat aan doen... eerst...' Hij buigt zich naar voren en kust je. Je grijpt zijn haren vast, en kust terug. Dan laten jullie los, en pakt hij je hand. 'Nu jouw probleempje,' zegt hij. Jullie springen uit het raam, wat de jongen niet opende, dus jullie vliegen door een regen van scherven heen, die je helemaal geen pijn doen. Verbaast kijk je naar je huid. Het is koud, en prachtig wit. Dan trekt de jongen je mee door een steegje, hij houwd nog even stil, 'wat is je naam, o schoonheid?' ',' antwoord je. 'Prachtig ik heet Nalaian,' zegt hij met een glimlach. Dan trekt hij je mee verder de steeg in.
Het komt helemaal plotseling, maar je ruikt iets super lekkers en zoets, je tong gaat langs je lip, maar dan zie je wat die geur uit walsemt: een mens. 'Neeh! Nee! Neeh!' zeg je, 'dat ga ik nooit doen!' Je draait je om en rent weg.

Na 5 minuten rennen tussen alle maal lekkere geuren van mensen, sta je in het bos. Je stoort je op het eerste dier wat je tegen komt. Bloed glijd langs je mondhoeken.

De rodeliefdadige vampier. (23 x uitgekomen)

De pijn is weg! Je ogen schieten open. En dan ruik, hoor en zie je vanalles. Je kijkt rond met grote ogen, en dan zie je de jongen. Je snelt op hem af. 'Hoi! Ik ben ! En wie ben jij! En wat heb je met me gedaan?' Boos kijk je hem aan. 'Hoi, . Ik ben Nalaian. Ik heb je in een vampier verandert.' zegt hij tevrede. Je kijkt hem ongelovig aan, maar dan voel je nog iets. Je hand schiet naar je keel, 'Wat is dit?' zeg je tegen hem. Het is een branderig gevoel. 'Het is je dorst, maar dat lossen we zo op.' Hij buigt zich naar je toe en kust je op je lippen. Je kust terug, en pas na een tijdje houden jullie op. Dan pakt hij je hand, opent het raam en springen jullie er samen uit. Netjes landen jullie op de grond. Dan gaan jullie rennen, het is zo snel, alles schiet voorbij. Jullie handen blijven elkaar vast houden.
Dan hoor je een gil, een meisje staat met haar rug tegen een muurtje en voor haar staat een jongen, hij steekt zijn hand uit naar haar om haar aan teraken, en trekt haar terwijl ze tegenstribbelt tegen zich aan en kust haar. Ze gilt luidrustig. Dan voel je dat gevoel in je keel, je moet ze leegdrinken. Je hand glijt uit die van Nalaian. Je rent naar voren en rukt de jongen van het meisje, maar dan... Je staat voor een keus: Het schone bloed van het meisje of het viese ranzige naar drugs en alcohol ruikende bloed van de jongen? Je buigt je naar voren naar het meisje en... 'ren,' fluister je. Dan draai je je om naar de jongen en bloed glinstert in je mond hoeken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Marisha

    De rodeliefdadige vampier. ;)

    7 jaar geleden
  • Tijgerbloed

    rode liefdadichheidvampier (flower)

    7 jaar geleden
  • Girlicious

    Bloeddorstig...

    Maar ik ben zo lief!!
    *als ik slaap. Mwuaahah*

    Leuke quiz!!

    8 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Rode liefdadigheid vampier En kudo

    8 jaar geleden
  • Oikia

    Geelogige vampier

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?