7 minutes in heaven with one direction ofcourse...

Je vriendinnen hadden je net een kwartier geleden gebeld en je moest heel snel naar het park komen! Waarom wist je niet precies, gelukkig was het maar 2 minuutjes fietsen.
Je kwam in het park aan je één van je beste vriendinnen komt naar je toe gerent en geeft je een dikke knuffel en zegt: 'Het spijt ons heel erg maar we vonden dat je het zelf moest zien, kijk naar links en niet schrikken!' Je keek naar links en zag je vriendje daar op een bijna verscholen bankje zoenen met een ander meisje. Je geeft een gil en rent naar je fiets en gaat naar de eerste kroeg die je ziet. Je moet je ff volzuipen met een paar dubbele vodka's.
Na een uurtje ga je naar huis en dankt na over je vriendje en wat je nu gaat doen.
Na een uur belt je vriendin op. Het is dezelfde vriendin als die jou in het park die knuffel gaf. Ze vraagt of je misschien die avond met haar je vriendje even wilt vergeten.
Je had er eigenlijk niet zo'n zin in maar gaat toch.
Zodara je daar komt zie je 5 verschrikkelijke knapp jongens in de woonkamer zitten. Gelukkig had je vannochtend erg je best gedaan op je kleding, want je had daarnet geen zin om om te kleden.

De jongen met het zwarte haar en de getinte huid tegenover jou die schijnbaar Zayn heette stelde voor om 7 minutes in heaven te doen. Je vond het goed, als je vriendje een ander mocht zoenen dan mocht jij dat ook wel.

De jongen met die mooie glimlach en de leuke krullen doet een theedoek voor je ogen die als blinddoek dient.
Even later gaat de blinddoek af en zie je 5 voorwerpen. Welke kies je?

(De voorwerpen hbben niks temaken met de 5 jongens)

Er komt een deel 2 als ik meer kudo's heb :)

xxx loveyouu

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (85 x uitgekomen)

Je pakt zonder te twijfelen de groene geur kaars. Je ruikt er vlug aan en merkt op dat hij heerlijk ruikt dus je doet het nog en keer en sluit je ogen, todat je twee handen voor je ogen voelt verschijnen. je slaakt een gilletje maar de handen gaan niet weg. Zo wordt je naar de kast in de gang gebracht. Eenmaal in de kast worden de handen weggehaald en je ziet helemaal niets.
'Wie ben jij?' vraag je aan de jongen die ook ergens in de kast rondzwerft. Je voelt een paar seconde daarna 2 armen om je middel en hoort zachtjes de naam Harry gefluisterd worden. Je begint te blozen, dat wordt alleen maar erger als je bedenkt dat hij vlak voor je moet staan.
je zoekt met je handen zijn gezicht en kust zijn zachte lippen. Eerst schrok hij even maar hij kust je snel heel liefdevol maar toch een beetje ruw terug. Je voelt zijn tong langs je onderlip gelijden en je opengewillig je mond.
Na een tijdje worden jullie verblind door een felle lichtstraal. Je ziet Louis staan en hij roept vrbaast: 'Harry, heb je een nieuwe wortel gevonden?!' Jullie schieten in de lach en lopen terug naar de rest.

Zayn Malik (136 x uitgekomen)

Je ziet een lief kussentje in de vorm van een hartje. Je pakt het op en slaakt een geruststellende zucht als Zayn opstaan. Je vond hem misschien wel de leukste van de vijf!
Jullie lopen naar de kast en Naill sluit de deur achter jullie en roept: 'Tot over 7 minuten!'
Je voelt eigenlijk gelijk 2 zachte lippen op de jouwe en je laat je tong langs zijn onderlip gelijden. Hij opent gewillig zijn mond. Binnen no time zijn jullie lippen aan elkaar gesmolten en kan je geen genoeg van hem krijgen. Hij laat zijn handen over je rug gelijden, naar je kont en tilt je een kleinstukje op. Jij slaat je benen om zijn middel en laat je linker hand door zijn haar gaan en je andere hand gaat onder zijn shirt over zijn sixpack. Je verbreekt de kus.
Verbaast kijk je naar zayn. Hij ziet het natuurlijk niet dus zeg je verbaast: 'Ik wist helemaal niet dat je sixpack had!' waarop hij antwoord: 'Ik ken je ook pas net, ik ga het je dan niet gelijk vertellen, zoiezo vertel ik het niet hoor, haha!'
De kast deur wordt open getrokken door Liam en hij slaakt een gil en schreeuwd: 'Ze liggen naakt, AAAAHH.' Je schiet in de lach en wordt door Zayn terug naar de groep getrokken en gaat op zijn schoot zitten.

Naill Horan (100 x uitgekomen)

Je ziet een glas bacardi cola staan die van jou is. Je pakt hm en nam een slok terwijl je de kring rond keek. Gelijk stond de blonde jongen genaamd Niall met licht rode wangen op. Je kreeg spontaan een grote glimlach op je gezicht die maar niet weg wilde.
Je nam Niall mee naar de kast. In de kast zei Niall: 'Dit is mijn eerste keer in de kast dus ben er niet zo goed in.' Waarop jij antwoord: 'Voor mij is dit ook de eerste keer hoor Niall!' Je hoort het grinniken. Het gaf hem waarschijnlijk wat meer zelfvertrouwen, want hij gaf je een kusje op de voorhoofd, daarna op je neus. Hij sloeg je mond over en gaf een kusje op je kin, daarna op de oor.
Die jongen begon je gek te maken dus je trok heb zachtjes aan z'n kraag naar jou toe en gaf hem een kusje op zijn zachte en zoete lippen. Ht begon bij 1 kusje maar het werden al snl 2, 3, 4. Jullie belanden in een passievolle zoen.
Je voelt Niall iets in je kontzak stoppen maar je negeerd het.
Na en tijdje wordt de kastdeur met een zwaai opngegooid en staat Harry daar! 'Time is up seks beesten van me' zegt hij.
Jullie lopen naar de bank en je gaat dicht tegen Niall aan zitten en je vindt een briefje in je zak waarop staat: 'Vanavond 11 bij mijn auto.'

Louis Tomlinson (93 x uitgekomen)

Je ziet een super leuke zonnebril die je volgens jou 3 dagen geleden nog op het hoofd van je vriendin zag zitten! Hoe kan dat zou weer? Naja het zal wel. In je linker ooghoek zie je iemand opstaan, je kijkt zijn kan op en zien een leuke jongen met een warrig Justin Bieber kapsel genaamt Louis. Normaal vindt je die haar style echt verschrikkelijk maar bij hem staat het gewoon zo vreselijk goed, komt denk omdat hij het toch iets anders heeft.
Je wordt de kast in gesleurt. Daar sta je dan, jullie staan al een halve minuut geluidloos een beetje te staan, totdat Louis opeens zegt: 'Ik vindt je leuker als ik j ook kan zien.' Je schiet in de lach en gaat maar even opzoek naar hem. Als hij je vanachteren vastpakt en je kusjes in je nek geeft geef jij een gschrokken gil, vervolgens draai je je om en kus je Louis zachtje op z'n mond en hij kust je gewillig terug waarbij hij toegang vraag tot jou mond met zijn tong. Zo ontstaat er een onbeschrijvelijke zoen vol passie en liefde. Hij stelt voor om dit vanavond af te maken. Nadat jij je hem hebt duidelijk hebt gemaakt dat je dat een goed idee vindt gaan jullie voor de kastdeur staan. Nog gen 10 seconde later trekt Zayn de deur open en rennen jullie heel snel de kast uit waarbij Zayn omvalt. Jullie rennen snel naar buiten waar Louis je optilt en opnieuw zoent.

Liam Payne (49 x uitgekomen)

Je ziet de tennisbal liggen, het lijkt wel of je hand ernaar toe getrokken wordt. op ht moment dat je de tennisbal aanraakt grijpt Liam ook naar de tennisbal en grijnst naar je. Je grijnst terug en rnt snel naar de kast en trekt de deur achter je dicht.
Zodra Liam binnen komt begin je hem meteen te zoenen. Hij zont je gelijkt terug, dit loopt uit tot een tongzoen. Plotseling stopt Liam en zegt: 'Damn... Jij zoen zo vreselijk lekker, zucht.' Je schiet in de lach en gaat hem kusjes geven in z'n nek. Liam laat een kleine kreun ontsnappen en grijpt snel naar je bh bandje en klikt hem heel snel los. Jij geeft een gil n probeerd hem gelijk weer dicht te doen maar het lukt niet. Op dat zelfde moment trekt Niall de deur open: 'Helloo cuties! Ow zal ik je bandje even vast maken?' en geeft een knipoog naar Liam. Liam duwt hm weg en doet hem voor je dicht.
Jullie lopen hand en hand naar de bank waar je Liam nog ff snel een kieteldood geeft.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • AllDayDreams

    Hazza!!!! Love it(H)

    1 decennium geleden
  • Increased

    Fuck. Naill? Seriously? Serious? NIALL.

    1 decennium geleden
  • Xessie2104X

    Liaaamm haha ik heb me echt dood gelachen hier echt zo grappig.

    vervolg please <33

    1 decennium geleden
  • Spacewalkerx

    Nialler <3

    Vervolg ?

    1 decennium geleden
  • xhihix

    Harry vervolg please
    \(^-^)/

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?