Welk pretpark past bij jou?

Heb je altijd al willen weten naar welk bekend pretpark in NEDERLAND je echt moet gaan?
Doe deze quiz en je komt erachter!

Mogelijke uitkomsten

Walibi Holland. (229 x uitgekomen)

Jij gaat voor Walibi Holland!
Walibi is een park waar er vooral thrillrides zijn zoals Goliath, El condor etc. Maar het is verder ook leuk voor mensen die daar niet zo dol op zijn. (:

Toverland (80 x uitgekomen)

Het kan nog wel zijn dat je er misschien nog nooit van gehoord hebt. Of misschien ken je wel attracties als Booster bike en Troy? Bij Toverland komen nog steeds nieuwe dingen bij. Zoals dat er nu een nieuwe achtbaan en wild waterbaan zijn gepland. Ook als het regent is toverland leuk, er zijn namelijk ook nog twee binnenzalen!

Efteling (119 x uitgekomen)

Jij bent waarschijnlijk meer een sprookjes typ. Want naast spannende attracties heeft de Efteling dat ook! De Efteling heeft attracties waarvan sommige best wel uniek zijn,zoals de vliegende hollander wat naast achtbaan en waterbaan,ook een spookhuis is. Drie in éen! Verder worden er bij elke attracties grappige muziekjes gedraaid.

Avonturenpark Hellendoorn (8 x uitgekomen)

Veel mensen vinden Hellendoorn eerder een kinderpark. Maar er zijn naast rustige attracties. Ook zeker wel wat engere dingen. Denk maar aan een draaibank en een achtbaan in het donker. En ook de Tornado die twee keer over de kop gaat!

Slagharen (6 x uitgekomen)

Slagharen was vroeger een ponypark en dat kun je nog merken aan het cowboy thema. Slagharen heeft verschillende enge attracties maar ook zeker attracties voor jongere kinderen.

Duinrell (23 x uitgekomen)

iedereen kent ongetwijfeld Duinrell. Naar Duinrell ga je sneller als het warm is. Er is namelijk ook een zwembad en er zijn vele attracties die met water te maken hebben. Kort gezegd perfect voor een warm dagje uit.

Drievliet (117 x uitgekomen)

Drievliet is ook zeker geen park voor watjes. Maar heeft ook zeker attracties voor kinderen. Een paar voorbeelden van de thrills zijn de Formule-x en de Nautilus.

Julianatoren (21 x uitgekomen)

de Koningin Julianatoren is een echt familiepark. de meeste attracties zijn op kinderen gericht maar alsnog leuk voor de hele familie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • Dubaifreak

    Walibi!

    Trouwens een pretpark is een pretpark, maar in de wereld van RCT hebben sommige pretparken het volgende principe: Bezoekers houden meer van rustigere attracties!

    1 jaar geleden
  • jesjuhx

    NEEEEEEEEEEEEEEEEEE GEEN DRIEVLIET ik wil naar walibie!!! of toverland isok suuuuuuuper

    8 jaar geleden
  • Lactare2

    Walibi :) daar wil ik wel heen ;)

    1 decennium geleden
  • MysticNights

    O MIJN GOD IK HEB TOVERLAND tja dat viel te verwachten he

    1 decennium geleden
  • Kidd

    Duinenzathe? Nog nooit van gehoord haha

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?