Overleef jij? Of toch niet?

Samen met je vrienden was je op stap, jullie zouden eerst naar de bioscoop gaan en daarna gaan eten. Vlak voor een eng uitziend huis stoppen jullie. Een beetje spannend vind je het wel. Je zet je fiets neer en loopt de anderen achterna. Één van je vrienden opent lachend de deur. Een luide scheeuw van de eerste vriend. Hij rent het spookhuis uit. Jij liep achter de hard weggerende vriend. Nu dus vooraan. Je draaide je om en zag dat je andere vrienden verdwenen waren. Snel rende je naar de deur. Op slot. Een licht flits verlicht vijf paden.
Top. 10/4/12 c:

Mogelijke uitkomsten

Overwinnaar. (52 x uitgekomen)

Op hoop van zegen kies je het helemaal rechtste pad. Snel rende je door. Het licht kwam dichterbij en je rook de geur van de natuur. Toen je uit het huis was. Viel je je vrienden om de hals. Huilend van blijdschap gaf je ze een dikke knuffel. Wat was je blij dat je niet een ander pad had gekozen. Met je vrienden ging je door naar de bioscoop en het eten. Één ding was zeker, dit zul je nooit meer vergeten.
~
Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen!

Vermoord door een vampier. (35 x uitgekomen)

Aarzelend stap je in de richting van het pad dat er het meest verlicht uitzag, helemaal links. Als je het pad instapt zie je aan het eind iets in rook opgaan en een kort geluidje. Geschrokken wil je terug rennen om een ander pad te nemen. Maar je bots tegen iets op. Weer een boel rook. Twee rode ogen keken je aan. Je voelde een hand voor je mond en een scherp pijn in je vlees. Daarna werd alles zwart.
~
Helaas, de vampier heeft je vermoord, better luck next time!

Bezeten door kwade geest. (104 x uitgekomen)

Je kiest het rechtse pad, puur omdat het normaal leek. Eenmaal in het pad. Voel je warme lucht om je heen draaien. Je raakte er gefrustreerd van. Ineens voelde je de warmte in je lichaam en kon je je niet meer bewegen. Je ogen bleven kijken. Maar met je lichaam kon je niets meer. Ineens steeg je omhoog. Een gruwelijk geluid kwam uit je keel. Je gooide met dingen en ging door muren. Het geluid bleef in je keel en je bleef de warmte voelen.
~
De geest heeft je bezeten, je zult voor altijd in het huis moeten blijven spoken.Of niet? Als je het nog een keer probeert.

Levend begraven. (35 x uitgekomen)

Je kiest het links pad, al snel voel je dat de grond veranderd. Het voelde niet meer als steen. Nieuwsgierig deed je je schoenen uit. Het voelde als aarde. Misschien kon je jezelf eruit graven? Je begon een kuil te graven in de aarde. Onder weg kwam je verschillende botten en vleesresten tegen. Je rilde. Toen je al best ver was besloot je maar een andere pad te nemen. Net toen je wou op staan, voelde je een duw in je rug en hard gelach. Aarde werd over je heen gegooid. Al snel kreeg je geen lucht meer en viel je in een eindeloze slaap.
~
Helaas je bent gestorven door gebrek aan zuurstof, nog een keer proberen?

Geraakt door messen die uit de muur vlogen. (111 x uitgekomen)

Vastbesloten kies je rechtdoor, snel zette je op een rennen, je wou hier snel weg. Je stapte op een tegel en er klonk een klik. Ohjee. Messen vlogen uit de muren. Een paar kon je ontwijken maar er kwam er eentje recht in je hoofd. Je slaakte een gil het bloed liep over je hoofd en de pijn was onverdragelijk. Je viel op de grond maar de messen bleven vliegen. Je werd nog een paar keer geraakt. Het bloed stoomde je lichaam uit. Ineens werd alles zwart.
~
Doodgebloed....Helaas...,try again?

Statistieken

Statistieken

Reageer (64)

  • lovemusic101

    Winnaar!! Yeah

    9 jaar geleden
  • fxckhemmings96

    Vermoord door vampier :(

    1 decennium geleden
  • LunaCross

    bezetten door een kwade geest :(

    1 decennium geleden
  • Miyage

    Messen...
    creepy...
    2e x wel overlevendd, ;)

    1 decennium geleden
  • Dubhaile

    winner
    ja vanaf de eerste keer al :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?