Welk lid van Green Day ben jij?

Welk Green Day lid ben jij; Tré Cool (a.k.a. Frank Edwin Wright III), Billie Joe Armstrong of Mike Dirnt (a.k.a Michael Ryan Pritchard)?

Mogelijke uitkomsten

Tré Cool (a.k.a. Frank Edwin Wright III) (13 x uitgekomen)

Jij bent het meeste als Tré Cool. Tré Cool is de drummer van de band, en ook meteen de beste drummer in de punk rock genre!

Billie Joe Armstrong (19 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Billie. Billie is de leadzanger en gitarist van de band. In 2005 werd hij door het Amerikaanse magazine Kerrang! uitgeroepen tot 'Best Geklede Ster' en 'Held van het Jaar'. Billie is bi. Hierover zegt hij: "Ik denk dat ik altijd al biseksueel ben geweest. Ik bedoel, het is iets waar ik altijd al in geïnteresseerd ben geweest. Volgens mij is iedereen als biseksueel geboren maar zorgen de maatschappij en onze ouders ervoor dat het een taboe is. Het is in ons hoofd ingeworteld dat het iets slecht is terwijl dat helemaal niet is. Het is zelfs iets heel moois!"

Mike Dirnt (a.k.a. Michael Ryan Pritchard) (15 x uitgekomen)

Wat een verassing! Jij lijkt het meest op Mike! Mike is de basgitarist in de driekoppige band. Mike had een aan een heroïne verslaafde moeder, en daarom werd hij 6 weken na zijn geboorte ter adoptie gesteld. In de 5de klas ontmoette hij Billie Joe. Samen zijn ze een bandje op gaan richten, genaamd 'Sweet Children'. Later, toen ze ouder werden, hebben ze de naam 'Sweet Children' veranderd in 'Green Day', om verwarring te voorkomen met een andere band die 'Sweet Baby' heette.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • FallenAngel2

    Billie Joe <3

    1 decennium geleden
  • DiamondRacer

    Allemaal dankjewel voor alleen al het doen van mijn eerste quiz!(yeah)

    1 decennium geleden
  • endoflove

    billie!!!(cool)

    1 decennium geleden
  • MagnusBane

    Billie Joe <3

    1 decennium geleden
  • Hazelx

    (heart2)(heart2)(headbang) Billie Joe (headbang)(heart2)(heart2)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?