wie van de meiden ben jij van wolf girls?

ben je marleen, felicia, penny, rianne of lara?

Mogelijke uitkomsten

marleen! (40 x uitgekomen)

in het begin was marleen een meisje dat niet voor haarzelf durfde op te komen, en werd gepest, en altijd alleen was. tot dat ze de misterieuze felicia ontmoet. die heel haar leven op z'n kop zet! sinds ze haar innerlijke wolf heeft ontdekt, is ze onverslaanbaar! ze is een superlief meisje, die nog wel eens boos kan worden. maar ze heeft heel veel over voor haar dierbaren. zij is de witte wolf met de geelgoude ogen, met een passie (of power) voor de wind.

felicia (45 x uitgekomen)

your'e a touch cookie!
felicia heeft als eerste ontdekt dat ze in een wolf kan veranderen, ze kan het al sinds haar 11e. haar jeugd was een ware hel, maar uiteindelijk heeft ze haar plekje gevonden. ze is een stoer meisje die supergoed muziek kan bespelen (piano, >electriesche< gitaar, viool, drumstel, bas, harp en doedelzak XD). haar echte nadeel is dat ze nogal snel op haar tenen is getrapt, en in depresseive tijden wilt ze haarzelf nog wel eens pijn doen...
maar zij is de grijze wolf met de helderblauwe ogen en de rode lok voor haar linkeroog, en heeft duister en demon krachten.

penny (13 x uitgekomen)

je bent een vampier! eentje die emo is. je leeft al erg lang. maar je kunt ook een hele goeie vriendin zijn. net als felicia kun je goed voor jezelf opkomen! maar je bent ook heel goed in je gevoelens verborgen houden.

rianne (15 x uitgekomen)

je bent een meisje die romantisch enbehulpzaam is! je kunt nogal snel ge irrieteerd raken. maar je bent erg speels. je kunt veranderen in een zwarte leeuw. je hebt psiegishe krachten (zie manipuleren en healer).

lara (4 x uitgekomen)

je heb last van ADHD en je bent altijd gezellig. je heb altijd wel zin in iets leuks. je bent altijd opvallend aanwezig. je kunt veranderen in een zwart met witte amerikaanse zee arend. je powers zijn planten. je kunt ze laten bewegen en groeien. en je kunt geweldige brandnetel soep maken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • ReBeL7

    felicia. past echt goed bij mij. ik kan heel goed muziek maken

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    penny xD

    lara past beter bij me, ik heb ook ADHD ;DDDDD

    1 decennium geleden
  • Almarath

    Felicia

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    marleen

    1 decennium geleden
  • Hwani

    Felicia(K) Leuke Quiz(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?