Welk The Vampire Diaries-personage ben jij?

Ben je eerder de complexe Damon of de licht oppervlakkige, maar superlieve Caroline? Of eerder een ander personage? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Damon (273 x uitgekomen)

Jij bent Damon. Deze bad guy ziet er misschien wel gevaarlijk uit, als je hem kent zul je wel te weten komen wie er achter dat stoere masker zit. Eigenlijk is Damon een gevoelige man die net iets teveel gekwetst is geweest. Hij is bang om te close met anderen te worden, om dan door hen gekwetst te worden. Dat is ook de reden waarom hij soms zo raar uit de hoek kan komen. Het ene moment laat hij zijn gevoelens zien aan zijn broer Stefan en aan Elena, dan weer stoot hij ze af. Allemaal om zichzelf te beschermen.

Elena (113 x uitgekomen)

Jj bent Elena. Deze mysterieuze schoonheid lijkt geboren te zijn, voor het ongeluk. Haar ouders stierven in een tragisch auto-ongeluk, ze wordt het ene na het andere levensgevaarlijke avontuur ingezogen... Maar gedurende alle problemen is er een ding dat haar recht houdt. Liefde. De liefde voor haar vrienden, familie, haar vriendje Stefan en zijn broer Damon. Uiteindelijk worden alle twijfels altijd overwonnen. Dee slimme, getalenteerde meid is stoer genoeg om zich stand te houden tussen al dit bovennatuurlijk geweld.

Stefan (116 x uitgekomen)

Jij bent Stefan, Elena's superhotte, stoere en superlieve vriendje. Hij is bijzonder meelevend en zou zijn leven geven voor Elena, haar vrienden en zij broer. Dat is ook waarom hij enkel dierenbloed drinkt. Hij weigert een mens te kwetsen. Stefan wil net zoals Elena het goede in zijn broer bovenhalen, vaak zonder veel resultaat. Hij is superromantisch en maakt zich soms overdreven veel zorgen.

Caroline (75 x uitgekomen)

Jij bent Caroline. Caroline is een knappe blondine die uitgroeide van een oppervlakkig, onzeker meisje tot de sterke vrouw/vampier die ze nu is. Ze is bijzonder gewillig, tot het neurotische af. Ze zou haar leven geven voor haar vrienden en vormt met haar toch hoge intelligentie een bedreiging voor vijanden. Ze is bijzonder lief en sociaal, ook al krijgt ze graag haar zin.

Bonnie (101 x uitgekomen)

Jij bent Bonnie, de beste vriendin van Elena. Ze is een heks, wat wil zeggen dat ze geboren is om het menselijk ras tegen al het bovennatuurlijk te beschermen. Door de vele dreigingen in het verleden heeft ze vele mensen verloren, en dus is het begrijpelijk dat ze het niet zo heeft voor vampieren en weerwolven. En als daar dan nog eens haar zorgzame karakter bij komt... Gaandeweg heeft ze toch een diep respect ontwikkelt voor Stefan en zelfs een klein boontje voor Damon, al zal ze dat nooit toegeven. Damon is in haar ogen vaak de reden van al het onheil. Ook is ze in staat een vampier of weerwolf met een blik te vloeren en dat zorgt voor redelijk wat zelfvertrouwen. Ze is waarschijnlijk de stoerste, gevaarlijkste meid die er rondloopt.

Tyler (26 x uitgekomen)

Jij bent Tyler. Tyler kan soms opvliegend zijn, soms zelfs agressief. Dat komt door zijn weerwolfgenen. Hij heeft veel geleden door het feit dat hij een weerwolf was, en dat niet wou zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat hij, toen hij in seizoen 3 van de pijnlijke transformatie af was, zeer dankbaar reageerde, ook al waren de bedoelingen van zijn bevrijder niet zo goed.Ook Tyler beschermt zijn vrienden en kan erg lief zijn. Door al het leed transformeert hij in een sterke, jonge man.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?