......

Ik heb erg geprobeert de quiz zonder spelfouten te doen. Credit gaat natuurlijk uit naar Rumminov en de persoon die de plaatjes van Roxy en Jake maakte.

Mogelijke uitkomsten

John Egbert (3 x uitgekomen)

Je bent een eerlijk en oprecht persoon, met misschien een grap die je dan in goed vertrouwen toepast. Je bent over het algemeen afwezig, en zal vaak voorbijgaan aan de gevolgen van het uitvoeren van een haastige opdracht. Je hebt een vrij kort lontje, en je reageert kinderlijk als je boos bent.

Rose Lalonde (5 x uitgekomen)

Je bent zeer welbespraakt, formeel en geniet een lange tirade met je tegenstanders. Je bent meestal terughoudend om je diepste gedachten te bewaken, maar je zal elke keer een tijdje bezwijken voor je emoties op een onvoorspelbare manier.

Dave Strider (0 x uitgekomen)

Je bent zo dat je alles wil doen via een manier die je eerder vaststelt. Alles wat je hebt gedaan of zal doen zal zijn op die basis. Je beschermt jezelf vaak van harde waarheden door middel van je eigenschappen.

Jade Harley (0 x uitgekomen)

Je bent luchtig en grappig. Je bent een easy-going en ondersteunende individueel, maar kan en zal je geduld te verliezen als je tot op bepaalde hoogtes wordt gedreven. Je bent ook zeer te accepteren van je omgeving, en vaak werk je op impuls.

Jane Crocker (5 x uitgekomen)

Je bent gevoelig voor scepsis. Je bent traag om veel dingen te geloven, en treedt nooit op impuls. Je bent altijd beleefd en welbespraakt in spraak, maar je lijkt een sterke hekel te hebben betrekkende je eigen gevoelens, in het bijzonder die van een romantische aard.

Roxy Lalonde (1 x uitgekomen)

Je bent informeel en casual. Je barst vaak uit over grappen en bent comfortabel met spreken over zelfs de vreemdste dingen. Je bent ook heel sneaky en weet meer dan anderen denken.

Dirk Strider (0 x uitgekomen)

Je bent analytisch en intens. Je houdt altijd je koele houding, en lijkt uit te blinken in bijna alles. Je houdt van het helpen van het verbeteren van je vrienden.

Jake English (0 x uitgekomen)

Je bent avontuurlijk en gezellig. Je hebt de neiging naïef te zijn, en zal alles geloven. Je gelooft dat het beter is om direct in actie te komen zonder na te denken, want dat is wat je denkt dat een held zou doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?