Hoe goed ken jij mij?


Zoals de titel al min of meer zegt, hier kan je kijken hoe goed je mij kent. Het maakt niet uit of je een stalker bent *STALKERS!* of dat je misschien zelfs nog nooit met me hebt gepraat. Oké nou misschien maakt het uit voor de uitkomst maar ach dat zie je dan wel weer. En als je het wilt kan je me natuurlijk altijd nog leren kennen *niet dat iemand dat gaat willen* mijn gastenboek staat altijd open. Of ik ook reageer is maar de vraag natuurlijk.

Mogelijke uitkomsten

Taraoloog (27 x uitgekomen)

Blijkbaar weet je alles van mij, ik weet niet of ik het eng moet vinden of grappig maar ik denk dat ik nu maar voor het grappige ga.
En als je het gegokt hebt kun je dan alsjeblieft in een reactie achterlaten hoe je zo goed gokt want dan ga ik dat ook proberen met toetsen dat is altijd handig om te kunnen. Als je de antwoorden op alle vragen goed wilt weten dan moet je het maar aan me vragen. Wie dat doet zal een echt stalker certificaat verdienen die ik dan ga maken :3 Omdat ik soms wel aardig kan zijn en stalkers gewoon grappig zijn.

Dat is een beetje tarateleurstellend (27 x uitgekomen)

Hmm misschien ken je me wel of misschien heb je gegokt en ben je er niet zo heel geweldig in maar het was leuk dat je het geprobeerd hebt. Als je ooit les wilt hebben van de meester Taraoloog, ze zit op dit account. *eigenlijk is dat een vrij vreemd woord maar dan nog* Er zijn meerdere mensen die er min of meer in gespecialiseerd zijn. Als je een -vulhierjenaamin-oloog wilt zijn. Ga dan gewoon random dingen over jezelf in een quiz proppen.

Nope stalker worden zit er niet in voor jou (23 x uitgekomen)

Ach ja niet iedereen kan stalker worden. Of misschien ben je al een stalker van iemand anders en dan snap ik het dat je dit antwoord krijgt want het is echt een intensief beroep. Naja alsnog bedankt dat je het geprobeerd hebt heh.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • DamonEnzo

    Taraoloog
    Ik heb gegokt je krijgt een 8,5!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?