Welke story maken? allemaal met 1D

Het antwoord dat er het meest eruit komt, aan dat verhaal ga ik beginnen!

Mogelijke uitkomsten

nmr. 1 drop je uitkomst in de reacties 1D komt er in voor (8 x uitgekomen)

‘Zorg goed voor jezelf.’ ‘Nee! Mam, blijf bij me!’ piepte ik. ‘I love you.’ Zei ze met haar laatste adem. ‘Nee!’ gilde ik en voelde hoe haar hand slap op mijn schoot neer viel. Naast me hoorde ik Sofie heel hard huilen. ‘Nee! Waarom?’ huilde ik en voelde een hand op mijn schouder. ‘Uhm gaat alles goed?’ vroeg een hese stem. Ik draaide me om maar zag niet wie het was. Mijn ogen zaten te vol met tranen. ‘Ga weg!’ riep ik en draaide weer naar mijn moeder. ‘Mam.’ Fluisterde ik. ‘Doe me dit niet aan.’ Langzaam ging de hand van mijn schouder weg. ‘Sterkte.’ Zei de hese stem nog een keer en hij was weg. Snel keek ik of ik nu wel zag wie het was. Hij liep weg en keek nog één keer om. Wtf, Harry Styles. Sofie was gestopt met huilen en keek hem ook na. Daarna draaide ze naar me toe en viel tegen me aan.

nmr. 2 drop je uitkomst in de reacties 1D komt er in voor (9 x uitgekomen)

‘2 AM where do I begin?’ hoorde ik hard en schoot overeind. Snel nam ik mijn mobiel op. ‘Heeeeeey darling!’ gilde Romé. Meteen was ik wakker en keek op de wekker. ‘What? Ro! Het is pas half 1. Waarom bel je nu al?’ ‘Nou, kijk. Ik ben nu bij Liam en ik heb echt even een meisje hier nodig. En aangezien jij de liefste bent die ik ken, en het heel erg leuk vindt om hier naar toe te komen…’ ze maakte haar zin niet af. ‘Zzzz…’ Ik was alweer in slaap gevallen. ‘Jayden!’ gilde Romé in mijn oor. Ik gaf een gil. ‘Ja, ik ben wakker.’ Zei ik slaperig. Op de achtergrond hoorde ik mensen dood gaan van het lachen. ‘Sta ik op de luidspreker?’ gilde ik. ‘Uhm… nee.’ Zei Romé zacht. Ja dus. Boeiend dacht ik. ‘Hoe laat wil je dat ik daar ben?’ vroeg ik. Ik hoorde haar overleggen met de jongens. ‘Om drie uur.’ Zei ze toen. ‘Dat moet toch lukken?’ hoorde ik Louis vragen. ‘Of heb je net als Zayn twee en een half uur nodig om je haar te doen.’ Ik grinnikte. ‘Nope. Hallo, als er zometeen is opgehangen val ik weer in slaap hoor.’ ‘Geloof me ze is niet zomaar wakker.’ Zei Romé. ‘Dan is ze niet de enige.’ Hoorde ik Niall zeggen. ‘Huh?’ zei ik. ‘Ja ik moet een half uur op Harry’s bed springen wil dat joch eindelijk eens wakker worden.’ Zei Niall. ‘Trouwens we weten waar je woont hoor. Dus als je je bed niet uitkomt, dan komen we je persoonlijk ophalen.’ Dit keer was het Zayn die wat zei. ‘Ik kom al hoor.’ Zei ik en sprong m’n bed uit. ‘Weetje het is heel iritant om iemand uit bed te bellen. Wie is de ongelukkige?’ vroeg Harry. Ik grinnikte en omdat ik op de luidspreker stond, hoorde Harry dat ook. ‘Jayden?’ hoorde ik hem zeggen, ‘Gaan jullie serieus Jayden uit bed bellen?’

nmr 3. drop je uitkomst in de reacties 1D komt er in voor! (15 x uitgekomen)

Mijn mond viel open toen ik naar de school keek. Wat deden ze me aan? ‘Dit meen je niet.’ Zei ik en keek Dusk woedend aan. Hij kon een grijns niet onderdrukken. ‘Waarom?’ klaagde ik. ‘Lexi, dit is de enige school die ik kon vinden met een bos in de buurt. Je zult het er mee moeten doen.’ Zei hij en keek ook naar het gebouw. ‘Hmpf. Oké dan. Ik ga wel naar binnen.’ ‘Is goed, zus.’ Zei hij grappig. Ik draaide me met een ruk om. ‘Ik ben je zus niet, Dusk.’ ‘Maar zo zie ik je wel.’ ‘Ja oké ik zie jou ook als een broer. Ga jij nog naar een school toe of ga je weer een heel jaar in dat oude, muffe huis zitten en wachten tot James nieuwe mensen meeneemt?’ vroeg ik en kreeg een rilling. Hij schudde zijn hoofd. ‘Nee ik ben aangenomen op de universiteit voor bouwkunde.’ Zei hij trots. Ik vloog hem om zijn hals. ‘Nou nu snel naar binnen. Onthoud, je bent nu zeventien. De rest verzin je maar ter plekke. En zorg dat ze je litteken niet zien!’ riep hij en ik liep weg. ‘Ow Lexi?’ Ik draaide me om en keek hem vragend aan. ‘Probeer niet te veel op te vallen.’ Zei hij lachend. ‘Niet dat dat gaat lukken natuurlijk, ik bedoel je bent prachtig maar zorg dat niemand erachter komt.’ Ik draaide met mijn ogen en liep weer verder. ‘Probeer gewoon niet te veel op te vallen!’ riep hij nog een keer. Ik draaide me om en rende snel naar hem toe. Ik keek snel om me heen of er niemand was en gooide Dusk daarna met een klap op de motorkap van zijn porche. ‘Geen grapjes maken als ik in een rotbui ben gozer.’ Zei ik dreigend. ‘Is goed zus. Nu snel naar binnen. Ik moet ook weg. Ik moet een deuk uit mijn auto gaan halen.’ Zei hij en lachte. Ik gaf hem snel nog een knuffel en liep naar de ingang van de school toe. In die twee minuten lopen, dacht ik na over mijn verleden. Over hoe hij mij veranderde. James bij die naam begon ik te walgen gewoon. Hij verwoestte mijn hele leven. Hij maakte mij zo. Hij maakte mij tot wat ik nu was en ook voor altijd zou blijven. Hij maakte mij vampier.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • 1Direction12

    33333333333!!

    Goed hoowr!

    1 decennium geleden
  • LALT

    333333333333333333!!!!!
    En ik vind hem goed!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?