Welk schrijftype ben jij?

Het is een kwestie van tijd: nog even en dan zit jij boeken te signeren voor je fans. Na afloop heb je nog net even tijd om een interview te doen met die leuke journalist, over je nieuwste boek natuurlijk! Zijn eerste vraag: wat voor schrijver ben je? Ehm… goede vraag!

Mogelijke uitkomsten

Spanning en sensatie (13 x uitgekomen)

Met jou is altijd wat te beleven. Je doet lekker waar je zin in hebt en wat anderen daarvan vinden maakt je niks uit. Een verhaal van jou is dan ook nooit saai: actie alsjeblieft! Even geen inspiratie? Kijk eens naar een spannende film, dan komen de idee?n vanzelf.

Avontuur (12 x uitgekomen)

Jou boeken zitten vol met onverwachte gebeurtenissen. Elke keer weer een nieuwe belevenis vol ervaringen, ontmoetingen, ondernemingen en vreemde lotgevallen. Jou personage maakt de spannendste dingen mee!

Waargebeurd. (58 x uitgekomen)

Je bent realistisch en hebt een ware kijk op het leven. Je schrijft ook het liefst boeken over ervaringen, van jezelf of een voor jou bekende persoon. Ze kunnen mensen heel erg inspireren!

Romantiek (11 x uitgekomen)

Je bent liefdevol en laat dat ook blijken in je verhalen.
Niets zo leuk als een boek met romantische etentjes, wandelingen en nog veel meer. Begin maar alvast met een prachtige roman.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Solavellan

    Waargebeurd, liever spanning ;)

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Waargebeurd. Klopt

    9 jaar geleden
  • Blueblaze

    Spanning & Sensatie (hoera)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?