Welke functie in de keuken is voor jou geschikt?

Iedereen kan wel een ei bakken. Maar hoeveel weet jij over de keuken? En hoe goed kun jij koken? Zou je geschikt zijn om in een restaurant te werken? En welke functie past dan bij jou? Check hier welke fuctie in de keuken het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Chef- kok (127 x uitgekomen)

Jij bent de chef-kok! Je weet precies welke kruiden je moet mengen om smaak aan een gerecht toe te voegen. Je hebt kennis van het keukengerei en weet veel over verschillende kooktechnieken. Misschien kook je veel, of werk je al in een restaurant? Als je het nog niet doet, zou je het zeker eens kunnen proberen, want de kennis ervoor heb je zeker wel! Met jouw kennis zou je later ook nog je eigen restaurant kunnen openen. Er zijn voor jou in ieder geval genoeg opties in de horeca want jij bent een echte chef-kok!

Commis de cuisine (19 x uitgekomen)

Je bent een kokshulpje oftewel een commis de cuisine. Je moet nog wat leren, maar dan kom jij er zeker wel! De basiskennis over de keuken heb je wel, maar een aantal belangrijke details mis je nog. Wanneer je iets meer zou koken of als leerling-kok zou helpen, leer je goed bij. In dat geval zul je zeker uitgroeien tot een fantastische chef-kok. De kansen om in een restaurant te werken zijn gunstig, je moet nog wat handigheid in het vak krijgen, maar een goede basis heb je al. Je bent het kokshulpje!

Casserolier (2 x uitgekomen)

Je bent een casserolier! Weet je niet wat dat is? Dat is een afwasser. Om een andere functie in de keuken te beoefenen, zul je nog veel moeten leren. Een aantal apparaten en machines kun je wel benoemen, maar je weet nog te weinig om echt te kunnen koken. Ook om een kokshulpje te zijn, moet je nog wat bijleren. Maar dat zal niet veel moeite kosten. Je kunt gewoon beginnen als afwashulp en dan leer je vanzelf de kooktechnieken. Afwassen daar ben je namelijk nu al goed in. Je hebt de juiste techniek en vind het fijn om in de keuken rond te lopen. Ook al kook je dan zelf niet, het ruiken van de etensgeuren is voor jou al genoeg. Maar wil je toch iets meer bereiken? Met een beetje moeite, kun jij natuurlijk ook het stadium chef-kok behalen! Op dit moment ben jij nog de afwashulp!

Geen functie (8 x uitgekomen)

Je hebt vaak ‘weet ik niet’ ingevuld. Waarschijnlijk ben jij niet zo bekend in de keuken. De vragen heb je niet zo goed gemaakt. Misschien is het een idee om je er iets meer in te verdiepen? Het kan altijd van pas komen als je op jezelf woont, of wanneer je een baantje zoekt. Op dit moment ben je niet geschikt om in de keuken van een restaurant te werken, maar daar kan natuurlijk altijd verandering in komen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Tuala

    Chef-kok. Hm, dat vind ik wel grappig, vooral omdat ik nooit in de keuken te vinden ben en als ik wel eens iets moet koken brandt alles aan. Ik ben gewoon goed in gokken (: Maar wel een leuke quiz.

    1 decennium geleden
  • Sisyphus

    Chef-Kok :D Yay!

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    Chef kok;)

    1 decennium geleden
  • Thunderfvck

    Chef kok hahaha. Ik kijk gewoon teveel kookprogramma's zoals Masterchef. Maar ik vind het wel leuk om te koken.

    1 decennium geleden
  • lyan36

    Chefkok. Ik kook eigenlijk altijd, mn ouders komen namelijk vaak later thuis, en dan wil ik zo snel eten.

    En het is leuk als t een keer echt super lekker is!!

    xx

    ps: echt een leuke quiz!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?