wat krijg je van 1D voor je verjaardag - PART 2

dit is het vervolg waar jullie naar gevraagd hadden! ik weet dat het een beetje laat is maar ik heb veel aan mijn hoofd gehad.
PART 1: http://www.quizlet.nl/quiz/378244/wat-krijg-je-van-1d-voor-je-verjaardag/

Lees alsjeblieft ook mijn story???
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (37 x uitgekomen)

Je verhoogt je hand en trekt uiteindelijk zijn shirt over zijn hoofd. Je plant je lippen op de zijne en al guaw strijkt zijn tong over je onderlip, wachtend op toestemming. Je twijfelt, maar opent toch je mond. Het voelt hemels! Zijn lippen zijn zo zacht. Je schrikt op als je zijn hand onder je shirt voelt gaan maar laat hem rustig doen. Hij wil net je shirt over je hoofd trekken als iemand het toilet binnenkomt. ‘What the hell are you doing here?’ zegt de vrouw aangebrand. Je herkent de vrouw, het is de bazin van de discotheek. Ze stuurt jullie meteen naar buiten en jullie zitten op de parkeerplaats op de grond van het lachen. Harry rijd je naar huis, iedereen is al weg behalve je vriendin want die blijft slapen. Je geeft hem nog een afscheidskusje. ‘See you tomorrow?’ vraagt hij lief. Je knikt hevig en hij krijgt een grijns op zijn gezicht. Nog eens drukt hij zijn lippen op de jouwe en dan ga je naar binnen om verslag uit te brengen bij je vriendin.
Lees je alsjeblieft ook mijn story??
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Zayn Malik (8 x uitgekomen)

Zayn gaat al naar boven terwijl jij in de badkamer andere kleren aandoet. Het duurt een tijdje want die nieuwe pull kreeg je maar niet over je hoofd getrokken. Als je kleren eindelijk uit zijn poets je natuurlijk nog snel je tanden en doe je wat lipgloss op. Je trippelt terug naar je kamer en je vberwacht daar een halfnaakte Zayn. Maar dat is helemaal niet wat je te zien krijgt. Zayn is in slaap gevallen. Wauw, wat een mooi compliment zeg! Je legt je er maar bij neer en gaat naast Zayn in bed liggen. Je bent blijkbaar zodanig boos, dat je in je slaap Zayn uit bed duwt. Je word midden in de nacht gewekt door kusjes over je hele lichaam. ‘Stop it Zayn!’ zeg je geïrriteerd. ‘What’s wrong babe?’ vraagt Zayn lief. ‘You fell asleep!’ ‘Oh, I’m so sorry.. let’s start over.’ Zegt hij. Je ziet in zijn ogen dat hij echt niet express in slaap was gevallen en geeft hem dan ook een tweede kans…
Lees alsjeblieft ook mijn story???
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Niall Horan (32 x uitgekomen)

‘Did you like it?’ vraagt Niall onzeker. ‘Of course I did. It wass the nicest thing a guy has ever done for me.’ Zeg je. ‘Really?’ vraagt hij en je ziet een fonkeltje in zijn ogen. Je knikt en plant nog eens je lippen op de zijne. ‘Do you play the guitar?’ vraagt hij. ‘No, I don’t’ ‘I will learn you how to play.’ Zegt hij. Urenlang zit hij dicht tegen je aan en leert hij je gitaar spelen. Je lacht naar hem en hij naar jou en je voelt zij borst tegen je rug op en neer gaan. Hij legt zijn handen op de jouwe en dan kan je je niet meer bedwingen. Je legt de gitaar neer en bespringt hem zowat. ik weet zeker dat Niall er niets op tegen heeft want gewillig kust hij je terug. en dit is het begin van een vurig spel
Lees je ook mijn story??
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Louis Tomlinson (22 x uitgekomen)

Jij en Louis genieten van het eten. Jullie praten over vanalles en nog wat. Ieder onderwerp is zowat aan bod gekomen. Jullie starten een boeiend gesprek over pokémon. Jij kan niet echt meepraten omdat het je als kind nooit echt interesseerde. Je neemt een cupcake en begint het glazuur eraf te likken. Daarna eet je het cakeje. Louis merkt op dat je niet aandachtig aan het luisteren bent en stopt dan maar met praten. hij begint luid te lachen en je kijkt hem vragend aan. ‘Your mouth’ zegt hij terwijl hij dichterbij komt. Een paar seconden later voel je hoe hij met zijn lippen het beetje glazuur van je mondhoek haalt. ‘Happy Birthday’ fluistert hij in je oor. Je grijnst. Jullie kijken naar elkaar en niemand zegt een woord. Plots stelt Louis voor om naar de wolken te kijken. Daar liggen jullie dan in het gras naar de wolken te kijken. Je voelt hoe hij jullie vingers verstrengeld en je krijgt een glimlach op je gezicht. ‘I like you’ fluistert hij. Daarna voel je zijn lippen weer op de jouwe.
Lees alsjeblieft ook mijn story???
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Liam Payne (11 x uitgekomen)

Liam ligt bijna op je en je boelt nog steeds zijn lippen op de jouwe. Hij weigert ze los te laten. Je bent in de zevende hemel. En hij is dan nog zo een goeie kusser! Plots voel je een stekende pijn in je linkerbeen en je gezicht vertrekt. Hij laat je lippen los en kijkt je bezorgd aan. ‘What’s wrong?’ ‘My leg. I think something bit me.’ Hij haast zich richting je been en je ziet aan zijn gezicht dat het er niet goed uitziet. ‘I think it was a lizard’ zegt Liam. Fucking klotehagedis denk je in je binnenste. Die stomme hagedis heeft ons momentje verpest en het doet ongelofelijk veel pijn. Je voelt twee sterke armen onder je die opheffen en meenemen. Jullie wandelen richting je huis waar hij je wonden verzorgt. Hij maakt het schoon en het ziet er al veel minder erg uit. Hij doet er een verbandje rond en geeft er een kusje op. ‘Doctor?’ hij kijkt op. ‘My lips hurt too’ zeg je speels. Even later voel je zijn lippen al op de jouwe.
Lees je alsjeblieft ook mijn story??
http://www.quizlet.nl/stories/92130/do-you-love-me--one-direction/

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Krios

    Vervolg ik wil wete Wat er met mijn Hazza en ik gebeurt (H) I LOVE YOU HARROLD!

    1 decennium geleden
  • Zeranity

    Wil je plzz laten weten als er een vervolg is????

    1 decennium geleden
  • DaisyxLouis

    zeg alstublieft alser een gevolg is

    1 decennium geleden
  • Hippieness

    Laat je het weten als er een vervolg is? x

    1 decennium geleden
  • gerry2003

    Vervolg zeg alsjeblief als die er is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?