Overleef jij een zombie Apocalypse

Het nieuwe jaar is begonnen, iedereen heeft zijn of haar goede voornemens voor 2014 bedacht en iedereen heeft er zin in. Maar de wereld denkt daar anders over. Ergens op een familie boerderij in Nederland verspreid een vreselijk virus zich. Zombies.. ze bestaan echt!

Hoe red jij je hier uit?
Heel veel succes!
Xx

Mogelijke uitkomsten

Jij wordt gebeten door een zombie en zult zelf ook transformeren. (71 x uitgekomen)

Nietsvermoedend loop je je huis uit, klaar voor het harde werk. Vanuit het niets vallen doden uit de hemel en rijden auto's erven op. Snel probeer jij je te verstoppen en te realiseren wat er aan de hand is. Maar voordat je daar de kans voor krijgt is het al te laat. Een grote dikke zombie verkleed in een clownspak weet je te grijpen. Je schreeuwt je laatste adem uit totdat je ogen wegrollen en de dood in jou tot leven komt.

Je word overeden door een auto die bestuurd word door zombies. (312 x uitgekomen)

Angstig ren je over weilanden richting de grote weg. Honderden zombies rennen als een gek achter jou aan met schuim op hun kwijlende bekken. Je weet jezelf over het hoge hekje te werpen en schiet de weg op. Een luid getoeter verdoofd je oren en wanneer je opkijkt scheurt je gezicht al van je hoofd af. De banden gieren over jou lichaam heen en langzaam zak je weg. De zombies springen vervolgens de auto uit en vreten van jou lichaam.

Jij blijft met een paar mensen over. (2062 x uitgekomen)

Al vanaf het moment dat de gruwel begon wist jij je toch telkens weer uit de vreselijke situaties te redden. Nu heb je jezelf met een paar andere verstopt in een hutje en zo overleef jij al een paar werken. Wanneer zal al deze ellende voorbij zijn?

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • sabinedentoom

    Ik blijf leven♥️😎🤘 Maar ff een vraag, wie wil er dat er een zombie apocalypse uitbreekt? Ik kijk The walking dead en als ik een groep zou vinden zou ik het zo erg niet vinden. Jullie?😬

    6 jaar geleden
  • Loentje1809

    Ik blijf leven😂💪

    7 jaar geleden
  • ara2

    Ik blijf over met paar mensen😀

    8 jaar geleden
  • Quizmaster11

    Yen ik ben een overlever mijn wapens zijn machine geweren en bijlen (dance)

    9 jaar geleden
  • TheMockingjay

    Yay ik leef! :3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?