Wie ben jij?

Omdat het zo iets is wat onmisbaar in het leven is; wie ben jij eigenlijk? Ontdek het met deze swiggdie swag quiz !

Mogelijke uitkomsten

Ernie. (69 x uitgekomen)

Ernie, ja die van Bert. Jij, met je hamburger hoofd, en obsessie voor bananen bent meestal in een opperbest humeur. Het liefste speel je met je banaan, en irriteer je best friend, Bert. Je banaan wie trouwens op batterijen loopt heb je altijd bij je. Voor het geval dat, he he he.. Als het even uitkomt eet je brood met pindakaas en bananen (is dat lekker?). Ook ben je gek op kinderen, vooral als ze je extra hard vastgrijpen.

Tinkiewinkie. (68 x uitgekomen)

Jou leven is je tasje, en tv kijken op die koele glinster buik van je. Je bent een beetje onzeker soms, of dat rode tasje van je wel matcht met die paarse pak van je. Maar hé colourblokking was toch helemaal in? Of was dat al weer het vorige seizoen? Je hangt graag grond met je gang mates Dipsy, Lala en Po. Jullie vinden het leuk om samen mensen in steegjes te lokken enzo. In je tasje heb je vooral wiet, omdat zo af en toe een jonko roken precies is wat je nodig hebt.

Timmy Turner (109 x uitgekomen)

Jij verwend nest met je roze petje. Altijd maar meer wensen, en misbruik maken van Cosmo en Wanda. Trixie is je ware liefde, en je grootste wens is om met haar een wilde nacht te hebben in....... een park. In je vrije tijd vind je het leuk om wensen te wensen, en Jurgen te betasten, want zeg nou zelf, is die six pack niet ontzettend geil?

Pel de pinda. (44 x uitgekomen)

Jij houd van pinda's, en je naam is Pel. Spongebob houd van je. En je favoriete eten is pindakaas. Pindakaas met pindakaas, en pinda's met kaas. Ja want ja, yolo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)

  • BethGoes

    Timmie Turnerrrrr

    Die vraag hou je van perv kijken en dan: Wat dacht je wat ik doe met mijn banaan, opeten? DIE IS ZO GRAPPIG!!!!! :9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~:9~

    7 jaar geleden
  • LittleLet

    Ernie

    8 jaar geleden
  • Anaklysmos

    PEL DE PINDA!! (A)

    1 decennium geleden
  • missbieber13

    lol die vraag: hou je van perv zijn? en dan: wat dacht je dat ik doe met mijn banaan, opeten? ik lig nog steeds stuk XD

    1 decennium geleden
  • Requille

    Ernie. ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?