Welk personage van Chica Vampiro ben jij?

Kijk jij de serie chica vampiro? Er zitten heel veel personages in. Jij zit er vast ook wel tussen.

Doe deze quiz en kom erachter welk personage van chica vampiro jij bent.

Mogelijke uitkomsten

Daisy (18 x uitgekomen)

Jij bent de hoofdpersoon in het verhaal. Jij bent een lieve maar soms ook arrogante vampier. Maar je had liever toch een mens willen zijn...

Jij bent verliefd op een stervelijk iemand; Max. en hij ook op jou. Maar jullie hebben zo veel ruzies ondergaan hoe zou dat aflopen.
Er is nog een jongen die verlieft is op Daisy: Mirco. Een stoere vampier. ( hem vindt je ook in de uitkomsten.) Maar Max en Mirco mogen elkaar totaal niet!

Mirco (6 x uitgekomen)

Jij bent Mirco. Jij bent verlieft op Daisy omdat de waarzegster 200 jaar geleden heeft gezegt dat een meisje met de 5 puntige ster in haar nek getatoeëerd heeft zijn ware liefde zal zijn en Daisy heeft dat.

Mirco is ook een beroemde rock ster in de vampierenwereld maar in de mensenwereld is hij een normaal iemand net zoals alle andere.

( Als je verder kijkt in de serie zie je dat mirco uiteindelijk zijn echte ware liefde heeft gevonden)

Max (0 x uitgekomen)

Max, de ware liefde van Daisy. Een echt aardige jongen. Maar geen vampier. Mogen Daisy en Max van hun ouders wel samen zijn???

Vincent (0 x uitgekomen)

Hji is het broertje van Daisy en een hele goeie vriendin van Juliette.
In het begin van de serie wilde hij altijd al vampier worden maar later begon hij bang te worden voor vampiers
en wilde hij zelf nooit zo'n bloeddorstig monster worden.

Juliette (7 x uitgekomen)

Juliette. Een goede vriendin van Vincent en het zusje van Mirco. Haar kracht is door muren heen lopen.

(sorry, maar de kracht van Mirco is: iemand blind maken, iemand doof maken, of iemand stom maken ( dat betekent dat iemand tijdelijk z'n sten verliest))

Anna (2 x uitgekomen)

Anna is de moeder van Daisy en was ooit de beste vriendin van Katalina. Haar kracht is spullen laten zweven en ze is werkt bij een tandartspraktijd. en ze is de dochter van graaf dracula. ( zonder dat ze het weet. )

Maria (0 x uitgekomen)

Maria is de moeder van Anna en de vrouw van graaf dracual. ze is de Oma van Daisy en Vincent. haar kracht is mensen tijdelijk bewusteloos maken.

Katalina (7 x uitgekomen)

Katalina is de moeder van Mirco en Juliette, ze was ooit de beste vriendin van Anna en haar kracht is gedachtes lezen.

Youlysses (3 x uitgekomen)

Youlysses is de vader van Daisy en Vincent en hij is de man van Anna en de Ex van Katalina. Zijn kracht is hypnotiseren.

Lynette (3 x uitgekomen)

Lynette is de moeder van Max en Belinda en de vrouw van Alvaro. Ze is een mens maar ze doet er alles aan om Max en Daisy uit elkaar te houden en om er jong uit te zien.

Alvaro (0 x uitgekomen)

Alvaro is de man van Lynette en de vader van Max en Belinda. Eerst haat hij de family van Daisy en doet hij er ook alles aan om Max en Daisy uit elkaar te houden maar later wordt hij ook gebeten en verandert hij in een vampier. Op dat moment schiet hij ook een stuk beter op met de family van Daisy. Zijn kracht is: ( Dat hebben ze nooit laten zien in de serie)

Belinda (0 x uitgekomen)

Belinda is het Zusje van Max en het vriendinnetje van Alexander en ze was ooit het ''slaafje'' van Marilyn

Marilyn (0 x uitgekomen)

Marilyn is een gemeen kreng. Ze is de vijand van Daisy en ze was ooit de ''Beste vriendin'' Van Belinda. ze is een mens.

Alexander (0 x uitgekomen)

Alexander is een vampier. Aan het begin was hij een mens maar later werd hij gebeten en werd hij een vampier. Zijn kracht is: Niezen. en dan kan hij in z'n hoofd denken waarin hij verandert. ( De kracht van Daisy is onzichtbaar worden als ze klapt)

Graaf Dracula (22 x uitgekomen)

Graaf Dracula is 1 van de machtigste vampieren in de hele vampierwereld. Hij is de Man van Maria en de vader van Anna en de Opa van Vincent en Daisy. Hij heeft meerdere krachten. Daarom is het moeilijk om dat nu op te noemen maar hij is SÚPER sterk

Lucya (1 x uitgekomen)

Lucya is de allerbeste vriendin van Daisy. Zij is dus eigenlijk de ware voor Mirco. Zij had de tatoo met de 5 puntige ster eerder dan Daisy in d'r nek.

Zij is juist een vampi-fan. Ze is er gek op maar ze is een mens. Mirco wil haar niet bijten en Daisy ook niet. Niemand wil haar bijten. Dat vindt ze heel jammer. Het tegenovergestelde van Daisy dus.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?