Op wie uit mijn verhaal '' The Great Escape'' lijk jij?

Op wie uit mijn verhaal '' The Great Escape'' lijk jij?

Mogelijke uitkomsten

Rosa Lewis (0 x uitgekomen)

Rosa is een stil meisje en erg onzeker. Ze is onzeker over haar uiterlijk en snel bang. Ondanks ze bang is voor veel dingen om haar heen heeft ze wel leuke vrienden en komt ze spontaan over.

Ellen Dowenn (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Ellen. bent erg spontaan en altijd opzoek naar nieuwe vrienden. het maakt niet uit of je veel of weinig geld hebt, je maakt er altijd wel een feest van. Iedereen is welkom bij jou als ze zin in een feest hebben.

James McEarl (7 x uitgekomen)

Jij bent net als James een sociaal maar rustig persoon. Je houdt niet heel erg van feesten en uitgaan maar vindt het fijner om bij iemand thuis wat te drinken. Je bent liever met twee vrienden dan met grote groepen en mensen zien jou vaak als een persoon die te vertrouwen is.

Dave Anderson (14 x uitgekomen)

Net als Dave heb jij altijd een eigen mening en een eigen plan. Je laat andere niet de baas over je spelen en je hebt duidenlijke plannen. Verder heb je liever dat mensen jou pijn doen dan de mensen waar je om geeft. Ondanks je soms wat fel over kan komen weet iedereen dat je een hart van goud hebt.

Sky Hall (22 x uitgekomen)

Je bent vaak in grote groepen en je bent het liefst niet alleen. Het liefts ga je lekker shoppen of ergens wat drinken. Zodra je alleen bent voel je je vaak leeg en heb je het gevoel alsof je van alles mist.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • blackmath

    Haha high five!

    1 decennium geleden
  • FantasyChapters

    Dave Anderson

    XD
    Klopt wel. ^o^

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Ik lijk op Davee.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?