Ben jij een winterkenner?

Sommige mensen weten veel over de winter, anderen weten weer wat minder. Kom hier in deze quiz te weten hoe goed je op de hoogte bent van de (voornamelijk) basiskennis over de winter!

Mogelijke uitkomsten

Winterkenner (38 x uitgekomen)

Jij wist alle/de meeste juiste antwoorden. Onze winter brengt veel teweeg en jij hebt die kennis. Dierenmigraties, vriestemperaturen en winterslaapjes zijn jou niet onbekend. Wanneer aanbreekt, ben jij degene die alle weetjes kan opsommen. Jij bent een echte winterkenner!

Winterflopper (8 x uitgekomen)

Helaas wist je weinig vragen goed. Jouw winterkennis kan tocht wel een beetje bijgeschaafd worden. Maar ach, trek het je niet aan. Je hebt nu eenmaal wintermensen, maar ook zomermensen. Misschien past de zomer of een ander seizoen beter bij jou.

Seizoencrasher (11 x uitgekomen)

Ofwel heb je ontzettend hard fout gegokt en anders heb je gewoon een hekel aan de winter. De winter is jouw ding niet en de dingen die in de winter gebeuren, zijn al helemaal je ding niet. Wat maakt jou het uit waarom trekvogels trekken of waarom zaadjes niet bevriezen! Zolang je maar lekker warm binnen kan blijven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Gunderson

    WINTERKENNER!

    9 jaar geleden
  • Nonnatus

    Winterflopper en ja, gok, gok, gok. Alleen ik houd juist van de winter; de zomer is mijn minst favoriete seizoen en kan. Iet snel genoeg voorbij gaan. In tegenstelling tot de winter, die mag langer duren. Bij Sims 2 Seizoenen maakte ik steden met eeuwig durende winters, haha. (nerd)
    Goede quiz en goede vragen, moeilijk, maar als je een vraag wist erg duidelijk - denk ik.

    1 decennium geleden
  • Selly

    Ik had echt zo een gevoel van "yes ik denk echt dat ik goed heb gedaan". Ik was echt zeker over al mijn antwoorden en dan ineends BAM. Seizoencrasher haha maar verder wel echt een top quiz minn kuddo heb je! (:

    1 decennium geleden
  • Aldea

    Winterflopper (bloos) Nou, je kan niks anders verwachten van iemand die in een heerlijke klimaat is geboren xp

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Kenner!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?