Who killed Peach?

Jullie kennen het concept hier dan een soort van deel 2 :D

Once again Your plot, Your story!! ;)

Mogelijke uitkomsten

Mario (35 x uitgekomen)

Peach kwam net terug van haar AA meeting, ze hadden daar wel een gezellig piraat zeg. Die knul was de enige reden dat ze daar eigenlijk kwam, hij had ook zo een lekker kondje! Peach keek om zich heen om te kijken of niemand haar zag en trok snel een fles cognac onder haar jurk vandaan. Is dat ding nog ergens goed voor.
Terwijl ze gulzig uit de fles dronk hoorde ze een vreemd geluid uit de bosjes komen. Het leek wel een moter, het geluid kwam steeds dichter bij VUILE SLET!!!! Het laatste wat ze zag was Mario die op haar inreed met zijn kartwagen.

Link (26 x uitgekomen)

En dit mevrouw is de editie met lava put, want je weet maar nooit zei de verkoopster terwijl peach verveeld naar de put keek. Kan die Lava niet in het Paars? Want dit matcht zo niet met mijn handtasje... zei peach. Oh, dan moet ik even een ander lava extract halen. De verkoopster snelde de deur uit en peach bleef rustig wachten.

Na een tijdje kwam er een raar groen ventje de deur door schuivelen, bij het zien van peach vloekte hij luid. Ja #%@# weer de verkeerde prinses ik ben het nu helemaal zat!! Iedere keer weer dat gezijk in heb nu *&#$@ 5 tempels gehad en nog niet de goede prinses.. Ik heb het echt HELEMAAL gehad. En met een laatste slag van zijn zwaard hakte hij peach in 2e.

Perry (31 x uitgekomen)

Peach was dik aan het shoppen in de PC hoofdstraat en stond in een etalage te turen toen ze ineens iets aan haar rok voelde trekken. PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!! IEEEEEEEH schreewde de prinses. Dat vieze ding probeert mn nieuwe louis vuitton tas te stelen!!! HAAL HET WEG!!! Ze sloeg verwoed met haar bijenkorf tasje naar het vieze groene ding, maar deze kreeg het te pakken en sprong ermee naar haar nek.



*”PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR” vertalen wij in de volgende context als: “Doofenshmirtz” (Bron: het internationaal comité van vogelbekdieren)

Plankton (21 x uitgekomen)

De prinses was lekker aan het waterskieen toen ze ineens door een haai bij haar been werd vastgegrepen. Het ding sleurde haar helemaal mee naar de bodem van de oceaan waar een groot visnet over haar heen werd gegooit. MUHAHAHA, goed zo petsie dankje dat je dit aard wezen hier heen hebt gebracht, Zei een groene vlek. Pardon? Vroeg peach (ze had super onderwater adem krachten). Hou je mond menselijkwezen jij spreekt alleen als ik daarom vraag. En dan nu beginnen we met de smaaktest voor een nieuw soort krabburger.. Mondje open!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • TigerSoul6

    Perry XD
    Echt geniaal! Mijn favoriet is die met Plankton _O_

    1 decennium geleden
  • Dunedain

    Mario

    1 decennium geleden
  • Euforia

    Marioooooo

    1 decennium geleden
  • GreyTardis

    Link! Hahaha ik snap het wel hoor, hij kan Zelda ook nooit bevrijden xD maar ben nu wel blij
    IS ZE EINDELIJK DOOD (A) eheh

    1 decennium geleden
  • Veniality

    Lol!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?