Who killed harry Potter?

He finally died :) Voldie should give me a kuddo ^^

Op basis van jou speurneus skills bepaal jij hier de dodelijke afloop van Harry Potter...
Your plot your story

Mogelijke uitkomsten

Elmo (139 x uitgekomen)

Harry had honger het was al 7 uur s’avonds en hij had nog steeds niet gegeten. Hij had een zware avond achter de rug, want hij had net het huisje van de teletubbies in de fik gezet. Met veel plezier dacht hij hier aan terug tot hij plots een geluid hoorde. Het kwam uit het koekschap, hij liep er heen om te kijken wat er aan de hand was. Hij stond een beetje suf naar het schap te staren toen hij ineens van achter werd vast gegrepen. ELMO, HARRY POTTER HATEN schreeuwde het rode ding. Het volgende moment werd Harry op zijn rug geworpen en volgepropt met koekejes.

Jack Sparrow (45 x uitgekomen)

Harry was eens flink de toerist aan het uithangen met zijn mooie nieuwe camera, hij liep op een boot en wilde toch ook de kajuit op de foto hebben. Hij liep een aantal trappen af dieper het schip in, toen hij een geluid uit een kamer hoorden komen. Hij liep deze in en trof daar allemaal lege flessen aan. Het laatste wat hij hoorde was “ why is the rum gone”??? YOU!!!! Waarna hij hard op zijn werd hoofd geraakt.

Voldie (69 x uitgekomen)

De laatste momenten van Harry waren s’ochtensd vroeg. Hij kwam net bij zijn tante vandaan (waar ie vol was gepropt met appeltaart) toen het noodlot toesloeg. EEN VOLDIE!! F*ck you potter riep hij terwijl hij een gruzelement uit zijn handtasje trok. Deze wou je toch? Stik er dan maar in!!! En dat laatste is precies wat Harry deed. Nu heb ik het mooiste toverstokje riep de Voldie uit pure euforie, waarna hij snel een put inkroop.

Edward Cullen (160 x uitgekomen)

Harry liep door het bos. Waarom hadden ze dan ook geen fatsoenlijke WC hier, dacht hij gefrustreerd. De struiken ritselde en er kwam een byzonder wit figuur de bosjes uitkruipen. Huh, jij hier? Was Harry’s eerste reactie. Wat mot je? Nou ik ben het spuugzat dat jou film beter verkoopt dan de mijne, iedereen ziet toch dat twillight veel beter is?! Sorry Harry maar jij bent vanavond mijn toetje..... NOM NOM NOM

Statistieken

Statistieken

Reageer (54)

  • InnieVilijn

    Wat is dit voor quiz??!!

    7 jaar geleden
  • Hermelien13

    erg leuk ik heb elmo

    8 jaar geleden
  • oliviervdberg

    MU
    HA
    HA
    AAAAA

    8 jaar geleden
  • Dahlias

    Hahahaah *heeft nu serieus de slappe lach*

    9 jaar geleden
  • Strawhat

    HAHA! Geweldige quiz!

    Elmooooo <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?