Ben jij geschikt voor een rol in mijn story?

De twaalfjarige Emily krijgt de taak om op vijf jongetjes te passen genaamd Harry, Louis, Zain, Niall en Liam. Ze hebben een leeftijd van rond de zeven jaar, en hebben alle vijf hun eigen karaktertrekken. Zo heb je de charmante Harry, ondeugende Louis, slimme Zain, altijd hongerige, maar schattige Niall en de ietwat verdrietige Liam. Na een week vol streken en kattenkwaad, moeten de jongens weer naar huis. De vraag is alleen: Weet Emily de jongens onder controle te houden? Klik hier om het hele verhaal te lezen.

Na een redelijk groot succes van deze story heb ik, doluv2luv, besloten om het verhaal te verfilmen tot een trilogie. Een van mijn trouwe abo's, pienbikkel om precies te zijn, zal het filmwerk verzorgen. De muziek en geluidseffecten zal ik met mijn elektrische piano verzorgen, en eventueel met wat hulp van wat vrienden. Ik ben bereid een budget te besteden van zo'n vijfhonderd euro, en eventueel nog wat geld in te zamelen. Het enige probleem is alleen: We hebben geen acteurs/actrices.

Dus, wilde jij altijd al een actrice worden? En wilde jij altijd al 1D ontmoeten? Dan is dit jouw kans! Vul onderstaand sollicitatieformulier in, en wie weet krijg jij de rol!

Neem deze quiz aub niet al te serieus.

Dit is een opdracht voor een quizwedstrijd.

Mogelijke uitkomsten

Jij bent geschikt voor de rol als Emily. (44 x uitgekomen)

Emily is de hoofdrolspeelster in het verhaal. Ze is twaalf, maar heeft het brein van een volwassene. Ook zou je vaak niet zeggen dat ze twaalf is als je naar haar uiterlijk kijkt. Dit komt omdat ze geïnspireerd wordt door haar beste vriendin Madeleine, die vier jaar ouder is dan haarzelf. Emily is een kalm en braaf meisje, en weet meestal goed de orde te houden.

Jij bent geschikt voor de rol als Madeleine. (3 x uitgekomen)

Ook Madeleine speelt een grote rol in het verhaal. Madeleine is de beste vriendin van Emily en helpt haar bij het oppassen. Madeleine is zestien.

Jij bent geschikt voor de rol als Emily`s moeder. (2 x uitgekomen)

Emily`s moeder heeft niet een al te grote rol in het verhaal, maar valt zeker niet te missen. In deel 1 is ze ergens eind twintig, begin dertig jaar. Ze staat bekend als een zorgeloos maar ook roekeloos persoon.

Jij bent geschikt voor de rol als Ellen. (1 x uitgekomen)

Ellen zal maar een paar scènes meedoen in het verhaal. Van Ellen weten we niet heel veel af, omdat ze maar zo weinig voorkomt. Daarom maakt het dan ook niet zo heel veel uit wie deze rol speelt.

Jij bent geschikt voor de rol als meneer Karels. (0 x uitgekomen)

Meneer Karels is de demente buurman van Emily. Hij is vaak chagrijnig en heeft een hekel aan kinderen. Hij is in ieder geval 65+.

Jij bent geschikt voor de rol als Daisy. (3 x uitgekomen)

Daisy komt pas voor in het tweede deel van de trilogie, en speelt in dat deel dan ook een hele grote rol. Ze is tien, en lijkt qua karakter heel erg op Emily. Hoewel Daisy op sommige momenten een stuk onaardiger is dan Emily... Ze heeft namelijk het lef Niall, die zeven jaar ouder is dan zij, voor dom uit te maken. Ze deinst er ook niet voor terug om de rest van de groep voor dom uit te maken. Echter wanneer zij in de problemen zit, gedraagt ze zich ineens heel anders tegenover hen. Rara, hoe komt dat?

Jij bent geschikt voor de rol als Xander. (0 x uitgekomen)

Xander is de oudste van de zevenjarige tweeling en staat bekend als het ondeugende broertje van Daisy. Hij geniet van de smaken van vrijheid, en wil dan ook niets liever dan samen met zijn tweelingbroertje op stap gaan en zijn eigen leventje leiden. Hij kan er net zoals George absoluut niet tegen als hij gecommandeerd wordt. Één ding is zeker: Luisteren naar wat hem opgedragen wordt, doet hij niet. Ook vind hij het leuk om zijn oudere zusje en jongere broertjes lastig te vallen.

Jij bent geschikt voor de rol als George. (0 x uitgekomen)

George is het tweelingbroertje van Xander. Hij heeft exact hetzelfde karakter, maar qua uiterlijk ziet hij er iets anders uit. Net zoals Xander houdt hij van kattenkwaad. Meestal is hij de bedenker van meesterlijke plannen en Xander de uitvoerder.

Jij bent geschikt voor de rol als Ian. (8 x uitgekomen)

Ian is het jongste broertje van Daisy. Hij is vier en laat zich vaak in de maling nemen door George en Xander. Net zoals Daisy, George en Xander komt hij pas voor in het tweede deel.

Jij bent geschikt voor de rol als Kai. (1 x uitgekomen)

Kai is de oudere broer van Madeleine en lijkt in eerste instantie dé perfecte broer. Achteraf blijkt dit toch niet zo te zijn.

Jij bent geschikt voor een andere rol. (12 x uitgekomen)

Helaas, jouw rol bestaat NOG niet. Dit wil niet zeggen dat je niet mee kunt spelen. Deel 2 is namelijk nog niet af en deel 3 ben ik nog niet eens aan begonnen. Misschien zou je het leuk vinden een van de vriendinnetjes van de jongens te spelen, hmm? ^^
Of misschien kun je een bijrolletje spelen in een van de eerdere delen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (20)

  • OgiwaraUmi

    Kai, alleen ik ben een meisje xD

    9 jaar geleden
  • alishalghisa

    Emily

    1 decennium geleden
  • wildheart

    Emily(((:
    Al zou ik ook een vreugdedansje doen het als mr. Karels was whahah

    1 decennium geleden
  • LoveToRead17

    jeeeuj ik zou madeleine zijn :)

    1 decennium geleden
  • OVERAGAIN

    Madeleine

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?