Wat voor school item ben jij?

Iedereen heeft een bepaald imago. Met welk voorwerp zou jij het beste vergeleken kunnen worden?

Mogelijke uitkomsten

Woordenboek (12 x uitgekomen)

Jij bent een woordenboek! Je hebt een echte talenknobbel en praat het liefst met zoveel mogelijk moeilijke woorden waar anderen vaak de definitie niet van kennen.

Rekenmachine (3 x uitgekomen)

Jij bent een rekenmachine! Jij bent een goede, vlugge rekenaar. Vakken als wiskunde, economie en misschien zelfs natuurkunde liggen je wel!

Geodriehoek (2 x uitgekomen)

Jij bent een geodriehoek! Jij houdt van precisiewerk. Je bent heel erg perfectionistisch, maar dat is oké. Je bent vaak niet zo creatief maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt tekenen. Je doet er alleen vaak wel wat langer over dan anderen, omdat jij alles zo exact mogelijk op papier wilt hebben staan.

Passer (9 x uitgekomen)

Jij bent een passer! Je bent goed in kunstzinnige vakken, en sommige onderdelen van wiskunde liggen jou ook wel aardig. Je bent alleen soms wat kort door de bocht, niet dat daar iets mis mee is. Pas alleen wel op met je scherpe punt, want je bent soms nogal snel op je teentjes getrapt. ;)

Markeerstift (4 x uitgekomen)

Jij bent een markeerstift! Jij legt graag de nadruk op belangrijke dingen. Je zorgt ervoor dat je vriendinnen essentiële afspraken niet vergeten. Jij bent alles behalve vergeetachtig. Daarbij vind je het ook nog eens leuk de boel wat op te fleuren. Je bent dan ook zeer creatief.

Periodiek systeem (3 x uitgekomen)

Jij bent een periodiek systeem! Als een vak jou goed ligt, dan is het wel scheikunde! Ook vakken als biologie liggen jou wel. Daarom zal jij ook zeker een NG-profiel gaan kiezen of heb je dat al gekozen. Je hebt alles graag geordend en overzichtelijk. Natuurlijke elementen wekken jouw interesse.

Agenda (5 x uitgekomen)

Jij bent een agenda! Jij zult niet zo snel vergeten welke dag het is. Je weet precies wanneer je welke afspraken op hebt staan en je bent een uitstekende planner. Je komt alle afspraken dan ook na. Je cijfers zullen vast wel goed zijn, of niet?

Gum (6 x uitgekomen)

Jij bent een gum! Je haalt graag andermans fouten van de baan en verbetert ze. Dat is knap werk! Helaas word je hier niet altijd voor gewaardeerd, want vaak word je maar ergens neergegooid. Misschien toch iets te perfectionistisch? Je bent een persoon dat makkelijk te breken is. Trek het je niet aan, je bent helemaal top! Wat zouden wij zijn zonder een gum?

Gymschoen (5 x uitgekomen)

Jij bent een gymschoen! Het verbaast dan ook niemand dat gym jouw beste vak is! Je houdt van bewegen en rent graag een aantal rondjes door de gymzaal.

Atlas (1 x uitgekomen)

Jij bent een atlas! Jij hebt een uitstekend oriëntatievermogen! Aardrijkskunde is ook je beste vak!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • xCookiezzz

    Agenda xD

    1 decennium geleden
  • LovelyWorld

    Woordenboek
    haha, klopt precies

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Haha, leuke quiz!
    Ik ben een woordenboek xD ik werd vroeger op de basisschool standaard door een klasgenoot woordenboek genoemd, dus ja... (:

    1 decennium geleden
  • LeLouisx3

    Wow eerst dacht ik van welke vreemde quiz is dat hier... en dan is mijn uitkomst de gum

    ... Helaas word je hier niet altijd voor gewaardeerd, want vaak word je maar ergens neergegooid. Misschien toch iets te perfectionistisch? Je bent een persoon dat makkelijk te breken is. Trek het je niet aan, je bent helemaal top! Wat zouden wij zijn zonder een gum?

    en die uitleg klopt eigenlijk 100%

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?